Dingen om te doen Monistrol de Montserrat, Spain

Sitemap Monistrol de Montserrat, Spain

Wil je alle activiteiten in Monistrol de Montserrat, Spain ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 5.600 beoordelingen

Dit is een geweldige reis om toe te voegen aan uw reisschema wanneer u Barcelona bezoekt. Mijn groep en ik deden de halve dag naar Montserrat en een wijn- / tapasreis die goed werkte omdat we plannen hadden voor later op de dag. Maar als je kunt, zou ik de hele dagtocht aanraden om echt de ervaring en het landschap in je op te nemen. Heel mooi. Nerea was super behulpzaam en deskundig. Ze is zo'n geweldige gids met een geweldig gevoel voor humor. Geloof alles wat ze zegt! Super handig!

het is daar zo ontzettend mooi. ik ben er vaker geweest, maar het blijft lokken. boven bij het kerkje, op 1 km hoogte. excursie kan soms niet gemaakt worden vanaf de kleinere plaatsen. maar geen probleem, gewoon vanaf Barcelona boeken. met de trein(Renfe R1) ben je daar in een uurtje, trein kost maar een tientje p.p. retour. "Arc Triompf" uitstappen en dan 4min lopen naar het bus station. wel vooraf excursie boeken via internet. gaat super.

De gids was super vriendelijk en nam de tijd om alles uit te leggen. Ook was alles goed georganiseerd, alles was op tijd. Monserrat is echt een must see.

We zouden terugkeren naar Spanje om een rondreis met Mateo te maken. Hij maakte de tour perfect. Mateo voor presidente

Erg leuk, zeer goede begeleiding, lunch niet speciaal. Wijn weer wel erg lekker en leuk.