Kies data

Monistrol de Montserrat, Spain Vervoer

Monistrol de Montserrat, Spain Vervoer: Onze meest aanbevolen

Vanuit Barcelona: vervoer naar het klooster van Montserrat

1. Vanuit Barcelona: vervoer naar het klooster van Montserrat

Vermijd de drukte met deze vroege excursie naar het klooster van Montserrat. Je beleeft de spiritualiteit van dit klooster, gelegen niet ver buiten Barcelona, en bewondert de zonsopgang vanaf de berghelling. Je vertrekt vroeg in de ochtend vanaf Plaza de Catalunya in een bus met airconditioning. Geniet van de rit naar de berg van Montserrat, gelegen op 720 meter boven de zeespiegel. Je hebt de beste uitzichten op de zonsopgang boven het berglandschap en neemt spectaculaire foto's van deze onvergelijkbare uitzichten. Wanneer je aankomt bij het klooster kun je op eigen gelegenheid van het complex genieten. Kies ervoor om het museum van Montserrat binnen te gaan of volg één van de wandelroutes om de berg te verkennen. Ontmoet in het klooster voor de terugreis naar Barcelona.

  • Transfers
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Monistrol de Montserrat, Spain

Welke topattracties zijn een must-see in Monistrol de Montserrat, Spain?

Monistrol de Montserrat, Spain: wat zijn de populairste musea en tentoonstellingen?

Overzicht activiteiten in Monistrol de Montserrat, Spain

Wil je alle activiteiten in Monistrol de Montserrat, Spain ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Monistrol de Montserrat, Spain

De reis overtrof onze verwachtingen en er was nooit een saai moment.

Allereerst wil ik onze gids, Martin, prijzen, die zeer punctueel en georganiseerd was met betrekking tot de tijd en de ontmoetingsplaats. Daarnaast heeft ze een prettige persoonlijkheid met veel gevoel voor humor. De reis was de moeite waard omdat Martina ons een historische achtergrond van Barcelona gaf en ze de tour door Montseratt tot een geweldige ervaring maakte. Deze vroege ochtendtour geeft ons de kans om de Zwarte Madonna voor de anderen te zien en dat adembenemende uitzicht op de berg te waarderen en de mogelijkheden om foto's te maken. Dit is een geweldige prijs-kwaliteitverhouding en ten zeerste aanbevolen!

De reis naar het klooster van Montserrat is een leuke afwisseling van sightseeing in Barcelona. Er zijn verschillende opties ter plaatse - of het klooster wordt bezocht of je volgt een van de vele wandelpaden of durft de kabelbaan iets verder de berg op te nemen of geniet van het prachtige uitzicht vanaf een van de uitkijkplatforms. De reis was goed georganiseerd, het begon op tijd en er was voldoende tijd ter plaatse (ongeveer 3 uur). Een kleine tip: warme kleding ziet er goed uit daarboven - vooral in de lente is de kleding die in de stad wordt gedragen daar niet noodzakelijk genoeg, zelfs als de zon niet schijnt :)

We gebruikten dit alleen als een transfer, niet als een tour. We hielden van de vroege tijd. Kwam er voor de ENORME drukte en zag de Zwarte Madonna zonder enige wachttijd. Dus erbij om er vroeg bij te zijn! We wandelden de hele berg op en af en mijn man nam de kabelbaan naar beneden. Als je van wandelen houdt, kom dan hier. Gebruik altijd Google maps om vergaderplaatsen hier in Barcelona te vinden. Apple Maps is niet zo nauwkeurig.

Onthutsend! Ik raad het zeker aan! We vertrokken in de herfstmist en regen in de ochtend, dus zelfs vanaf die startpunten kan deze reis echt een succes worden! De basiliek wist te verrassen met zijn pracht, dus als je een regenjas nodig had gehad om binnen te blijven, had je je daar ook prima vermaakt!

De rondleiding was geweldig! Gabi is een zeer goede gids, ze heeft ons interessante dingen verteld over Barcelona en niet alleen over Montserrat.