Toegangsticket

Mont-Saint-Michel: toegang tot 4 musea

Mont-Saint-Michel: toegang tot 4 musea

Activiteitenaanbieder: Logis Tiphaine
Snel uitverkocht
Snel uitverkocht

Vanaf € 18 per persoon

Je ontdekt de 4 musea in het hart van Mont Saint-Michel die je 2 uur avontuur, geschiedenis, plezier en verwondering verschaffen. Je verkent het museum van de zee en ecologie, het historisch museum, de Archeoscoop en het Verblijf van Tiphaine.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Reserveer nu en betaal later
Reserveer nu en betaal later om je plek vandaag nog kosteloos te boeken. Meer informatie

Belevenis

Highlights
 • Ontdek alles over de bijzondere geschiedenis van Mont Saint-Michel
 • Je bezoekt het historische verblijf van de ridder Du Guesclin en Tiphaine de Raguenel
 • Bekijk een verzameling van 250 oude modelboten
Volledige beschrijving
Een bezoek aan de 4 musea van Mont Saint-Michel geeft je inzicht in de grootse personen, mysteries, geheimen en legenden van deze unieke plaats. Je ontdekt het mysterieuze verhaal van de Mont Saint-Michel.  Eerst bezoek je het maritiem museum, waar je de grootste getijden ter wereld ziet en alles te weten komt over het enorme milieuproject van Mont Saint-Michel. Daarna bezoek je het historisch museum met de audio- en lichtshow. Je verneemt er meer over de monniken die de abdij en de gevangenissen van Mont Saint-Michel hebben gebouwd. Je kan de tentoonstellingen bezoeken, zoals de collectie antieke wapens, middeleeuwse martelwerktuigen, het lichaam dat in het drijfzand vastzit, de ijzeren kooi en de kerkers van Lodewijk XI. Dan bezoek je het historisch huis van Bertrand du Guesclin, een Bretonse ridder en Frans militair bevelhebber tijdens de 14e eeuw en zijn vrouw, Tiphaine de Raguenel, een beroemde astrologe die het lot van de wereld las in de sterren. Hier vind je tentoonstellingen van typische meubels, een bruidskamer, een middeleeuwse kuisheidsgordel, een harnas dat Bertrand du Guesclin gedragen heeft en de studeerkamer van Tiphaine de Raguenel. Het laatste museum is de  Archeoscoop,  die het mysterie prijsgeeft van de geschiedenis van Mont Saint-Michel. Het is een onvergetelijke ervaring in een tijdloze setting op het kruispunt van geschiedenis en legende. De hoogwaardige en complexe technologie van deze unieke show tovert je naar een wereld van magie en religie.  Deze musea maken je bezoek aan de Mont Saint-Michel perfect af.
Inbegrepen
 • Toegang tot de 4 musea die hierboven beschreven zijn

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Trefpunt
  Belangrijke informatie

  Goed om te weten

  •  Kinderen van onder de 12 jaar oud mogen gratis naar binnen
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  3,6 /5

  gebaseerd op 106 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • prijs / kwaliteit
   3/5
  • dienstverlening
   3,8/5
  • organisatie
   3,5/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  Leuk

  2 van de 4 musea zijn de moeite waard en leuk om te zien. Het archeoscope is mooi gemaakt, echter is het verhaal alleen in het Frans en voor de gemiddelde Nederlander niet te volgen. Jammer. Het maritieme museum is matig. Leuke aanvulling op een bezoek aan de abdij, maar niet perse nodig.

  15 augustus 2018

  Heel indrukwekkend, als je in Normandië bent moet je dit zeker gezien hebben. Leuk om door heen te wandelen. Was wel erg druk. De museums vielen een beetje tegen.

  7 mei 2022

  De musea’s zijn van lage kwaliteit en helemaal niet meer onderhouden. De toegang tot het klooster is niet inbegrepen in het ticket ! Dat is nochtans het hoofddoel om de Mont-Saint-Michel te bezoeken... Voor ons echt boerenbedrog. Een echte afrader

  11 september 2020

  Product ID: 146916