Toegangsticket

Mont Saint-Michel: toegangspas voor 3 musea

Activiteitenaanbieder: Logis Tiphaine

Mont Saint-Michel: toegangspas voor 3 musea

Activiteitenaanbieder: Logis Tiphaine
Snel uitverkocht

Vanaf € 18 per persoon

Snel uitverkocht

Ontdek de 3 musea in het hart van Mont-Saint-Michel voor een avontuur vol geschiedenis, verrukking en verwondering. Verken het museum van de zee en ecologie, het historisch museum en de Logis Tiphaine.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien

Je belevenis

Highlights
 • Ontdek alles over de bijzondere geschiedenis van Mont Saint-Michel
 • Je bezoekt het historische verblijf van de ridder Du Guesclin en Tiphaine de Raguenel
 • Bekijk een verzameling van 250 oude modelboten
Volledige beschrijving
Een bezoek aan de drie musea van Mont Saint-Michel licht de sluier op over de grote mannen, mysteries, geheimen en legendes van deze unieke plek. Ontdek het mysterieuze verhaal van de Mont Saint-Michel door de 3 musea te bezoeken. Het eerste, het Maritiem Museum waar u de grootste getijden ter wereld kunt ontdekken en het grote milieuproject Mont Saint-Michel. Daarna bezoek je het Historisch Museum Geluid en Licht. Hier leer je over de monniken die de abdij en de gevangenissen van Mont Saint-Michel hebben gebouwd. U kunt de speciale tentoonstellingen bezoeken, zoals de verzameling oude wapens, middeleeuwse martelwerktuigen, het lichaam dat in het drijfzand wordt gezogen, de ijzeren kooi van Lodewijk XI en de oubliettes. Vervolgens bezoekt u het historische huis van Bertrand Du Guesclin, een Bretonse ridder en Franse militaire commandant in de 14e eeuw, en zijn vrouw, Tiphaine de Raguenel, een beroemde astroloog die het lot van de wereld in de sterren las. Hier kunt u speciale tentoonstellingen bezoeken met antiek meubilair, een bruidskamer, een middeleeuwse kuisheidsgordel, harnassen gedragen door Bertrand du Guesclin en de studeerkamer van Tiphaine de Raguenel. Deze musea maken je bezoek aan de Mont Saint-Michel perfect af.
Inbegrepen
 • Toegang tot de in de beschrijving genoemde musea

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Trefpunt
  Belangrijke informatie

  Goed om te weten

  •  Kinderen van onder de 12 jaar oud mogen gratis naar binnen
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  3,7 /5

  gebaseerd op 179 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • prijs / kwaliteit
   3,2/5
  • dienstverlening
   3,7/5
  • organisatie
   3,5/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  zeer interessant pakket. We leren de geschiedenis van de berg van de zee, het land, de overtuigingen en zijn waarden. In het museum van de zee is er een gebrek aan zitplaatsen om de geschiedenis van de getijden en de reddingsprojecten van de baai te bekijken. 4 kleine musea in hun eigen sappen, die een mooi doel geven aan het bezoek van de site. Ik raad het pakket van 4 bezoeken aan.

  Verder lezen

  16 augustus 2022

  Eind juni deze bijzondere locatie bezocht. Qua drukte prima te doen en wij zijn bewust na de middag gegaan. De 4 Musea zijn leuk om erbij te boeken en deze zijn klein maar informatief. Eten is betaalbaar en van prima kwaliteit en loop vooral even door in de “winkelstraat” want meer omhoog zijn de wachttijden voor een tafeltje veel korter of zelfs niet bestaand. Lopen is wel een fors eind vanaf de autoparkeerplaats dus neem de shuttles dan heb je genoeg energie over om al die trappen te beklimmen.

  Verder lezen

  29 juni 2022

  Leuk

  2 van de 4 musea zijn de moeite waard en leuk om te zien. Het archeoscope is mooi gemaakt, echter is het verhaal alleen in het Frans en voor de gemiddelde Nederlander niet te volgen. Jammer. Het maritieme museum is matig. Leuke aanvulling op een bezoek aan de abdij, maar niet perse nodig.

  15 augustus 2018

  Product ID: 146916