1. Frankrijk
  2. Normandië
  3. Granville
  4. Mont Saint-Michel

Mont-Saint-Michel: toegang tot 4 musea

Product ID: 146916
Bekijk gallery
Vanwege de uitbraak van COVID-19 kunnen tours, attracties en locaties in deze plaats tijdelijk gesloten zijn. Kijk op onze pagina met reisupdates voor de actuele stand van zaken. Meer informatie.
Je ontdekt de 4 musea in het hart van Mont Saint-Michel die je 2 uur avontuur, geschiedenis, plezier en verwondering verschaffen. Je verkent het museum van de zee en ecologie, het historisch museum, de Archeoscoop en het Verblijf van Tiphaine.
Over dit ticket
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Geldig 1 dag
Directe bevestiging

Selecteer deelnemers en datum:

Laden...

Belevenis

Highlights
  • Ontdek alles over de bijzondere geschiedenis van Mont Saint-Michel
  • Je bezoekt het historische verblijf van de ridder Du Guesclin en Tiphaine de Raguenel
  • Bekijk een verzameling van 250 oude modelboten
Volledige beschrijving
Een bezoek aan de 4 musea van Mont Saint-Michel geeft je inzicht in de grootse personen, mysteries, geheimen en legenden van deze unieke plaats. Je ontdekt het mysterieuze verhaal van de Mont Saint-Michel. 

Eerst bezoek je het maritiem museum, waar je de grootste getijden ter wereld ziet en alles te weten komt over het enorme milieuproject van Mont Saint-Michel.

Daarna bezoek je het historisch museum met de audio- en lichtshow. Je verneemt er meer over de monniken die de abdij en de gevangenissen van Mont Saint-Michel hebben gebouwd. Je kan de tentoonstellingen bezoeken, zoals de collectie antieke wapens, middeleeuwse martelwerktuigen, het lichaam dat in het drijfzand vastzit, de ijzeren kooi en de kerkers van Lodewijk XI.

Dan bezoek je het historisch huis van Bertrand du Guesclin, een Bretonse ridder en Frans militair bevelhebber tijdens de 14e eeuw en zijn vrouw, Tiphaine de Raguenel, een beroemde astrologe die het lot van de wereld las in de sterren. Hier vind je tentoonstellingen van typische meubels, een bruidskamer, een middeleeuwse kuisheidsgordel, een harnas dat Bertrand du Guesclin gedragen heeft en de studeerkamer van Tiphaine de Raguenel.

Het laatste museum is de  Archeoscoop,  die het mysterie prijsgeeft van de geschiedenis van Mont Saint-Michel. Het is een onvergetelijke ervaring in een tijdloze setting op het kruispunt van geschiedenis en legende. De hoogwaardige en complexe technologie van deze unieke show tovert je naar een wereld van magie en religie. 

Deze musea maken je bezoek aan de Mont Saint-Michel perfect af.
Inbegrepen
  • Toegang tot de 4 musea die hierboven beschreven zijn

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Maritiem museum

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie
Goed om te weten
• Kinderen van onder de 12 jaar oud mogen gratis naar binnen

Vanaf € 18 per persoon

Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
3,5 / 5
gebaseerd op 90 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
3,8/5
organisatie
3,5/5
prijs / kwaliteit
3,0/5
veiligheid
3,8/5

Georganiseerd door

Logis Tiphaine

Product ID: 146916