Kies data

Dingen om te doen Mont-Tremblant

Mont-Tremblant: De beste dingen die je niet wil missen

Mont Tremblant: tokkelbaanervaring van 3 uur

1. Mont Tremblant: tokkelbaanervaring van 3 uur

Zweef hoog boven de bomen op een luchtavontuur terwijl je tokkelt vanaf de top van de Mont Tremblant op een opwindend parcours met 5 bloedstollende lijnen. Bewonder ongelooflijke uitzichten op het berglandschap van Quebec terwijl je door het bladerdak vliegt. Ga naar het dorp Mont-Tremblant om je gids te ontmoeten. Luister naar een veiligheidsbriefing en maak je vast in je harnas. Stap aan boord van een gondel die je naar de top van de berg brengt. Geniet vanuit de kabelbaan van een panoramisch uitzicht op het Laurentian-gebergte. Krijg inzicht in dit ongelooflijke landschap terwijl je gids je onderweg vertelt over de ecologie en duurzaamheid. Bereik de top en begin aan een tokkelbaan met een totale lengte van 4 km. Zip over 5 opwindend lange rijen en voel de wind langs je gezicht suizen. Geniet van een ongeëvenaard uitzicht op de bergkammen en valleien beneden. Geniet tijdens je langste rit van het geweldige uitzicht terwijl je zweeft voor een adembenemende 3.500 voet. Reis helemaal terug naar het dorp met de tokkelbaan, waar je de overgang naar vaste grond kunt maken terwijl je hart nog steeds bonkt.

Mont-Tremblant: Laurentians Treetop Observatory & Walk

2. Mont-Tremblant: Laurentians Treetop Observatory & Walk

De Treetop Walk is een nieuwe en echt unieke manier om van boven de bomen mooie uitzichten te bewonderen. Je begint de wandeling langs een pad dat slingert door het bos en omhoog naar de boomtoppen. Het bijna een kilometer lange pad leidt naar de uitkijktoren die 40 m (gelijk aan een gebouw met 12 verdiepingen) boven het bos uitsteekt en een adembenemend panoramisch uitzicht biedt op de Laurentiaanse bossen en bergen. De looppaden en hoofdtoren, met een maximale helling van 6 graden, zijn volledig toegankelijk voor kinderwagens en rolstoelen. Vanaf de top heb je een adembenemend uitzicht op de glooiende heuvels die typerend zijn voor het Laurentian-gebergte en bezienswaardigheden zoals Mont-Tremblant. De totale afstand inclusief de torenwandeling is 2,7 km heen en terug en duurt ongeveer 2 uur. De activiteit vindt plaats in een voormalige viskwekerij met een prachtig terrein en een monumentaal pand met een restaurant.

Mont Tremblant: helikoptertour met optionele tussenstop

3. Mont Tremblant: helikoptertour met optionele tussenstop

Vlieg boven Mont Tremblant tijdens deze privéhelikoptervlucht met opties van 10, 20 en 30 minuten, inclusief een optionele tussenstop in de bergen. Deze reis is het hele jaar door beschikbaar en neemt je mee over Mont Tremblant, Lake Tremblant, het Tremblant Motor Racing Circuit, Rouge River Valley en meer. Na een korte veiligheidsbriefing spring je aan boord van een helikopter en ontmoet je je gelicentieerde piloot. Je piloot is van een team dat is belast met luchtwerk, bosinventarisatie, topografische onderzoeken, transport van externe ladingen, patrouilles en meer. Vertrek dan: vlieg over het bos van rode dennen, richting de Diable-rivier en het Mont-Tremblant Ski Resort Village. De vlucht van 10 minuten is 30 km, de 20 minuten 60 km en de 30 minuten 90 km. Als je kiest voor een vlucht van 30 minuten met een tussenstop, kun je ook genieten van een stop van 30 minuten op een maagdelijke berg. Daar kunt u Lake Tremblant en de Rouge River Valley bewonderen terwijl u geniet van gratis drankjes. Op de terugweg passeer je Lake Tremblant en St. Jovite Village. Met deze helikopterervaring vlieg je met een volledig erkend en geregistreerd helikopterbedrijf dat Robinson R44's exploiteert. Deze helikopters zijn betrouwbaar, snel en comfortabel. Specificaties zijn onder meer een kruissnelheid van 180 km/u, vluchtautonomie van 3 uur, panoramische en gebogen ramen, headsets voor alle passagiers, een audiosysteem (mp3-aansluiting) en een navigatiesysteem (GPS).

Mont Tremblant: Virtual Reality Gaming-sessie

4. Mont Tremblant: Virtual Reality Gaming-sessie

Zet je headset op en maak je klaar om de virtual reality te betreden met toegang tot een VR-gamingcentrum. Speel alleen of met je familie en vrienden en haal het meeste uit je ervaring met advies van het personeel terwijl je kiest uit een breed scala aan single- en multiplayer-games. Bij aankomst in het VR-centrum in Tremblant (naast het Fairmont-hotel) zal het vriendelijke personeel je begroeten en je kennis laten maken met onze apparatuur en je klaarstomen om te spelen. Je hebt toegang tot onze hele bibliotheek met VR-ervaringen, je kunt zoveel games proberen als je wilt. Je kunt multiplayer spelen samen met vrienden en familie (vereist een boeking van 2 of meer stations). Het personeel staat voor u klaar om u te helpen een geweldige tijd te hebben. Niet-spelende familieleden kunnen je in actie zien op speciale stationsschermen.

Montreal: privétocht naar Mont Tremblant van een dag

5. Montreal: privétocht naar Mont Tremblant van een dag

Adem de frisse lucht in en bewonder het adembenemende landschap van het Laurentian-gebergte tijdens deze privétour van een dag naar Mont Tremblant.  Laat je ophalen bij je accommodatie in Montreal en heb voor 1,5 uur plezier tijdens een schilderachtige rit door het Laurentian-gebergte. Wanneer je bij Mont Tremblant bent aangekomen kun je een wandeling in de bergen maken, kiezen voor een ontspannen gondelrit of door het stadje wandelen en genieten van het adembenemende uitzicht op de omliggende bergen. Aan jou de keuze!  Aan het einde van de dag brengt je chauffeur je weer terug naar je hotel, waar je ongeveer tussen 17:00 en 18:00 uur aankomt.

Andere activiteiten in Mont-Tremblant

Wil je alle activiteiten in Mont-Tremblant ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.