Kies data

Monte Palace Madeira

Monte Palace Madeira: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Funchal: Monte Tropical Garden & Toboggan Ride per Tuk Tuk

1. Funchal: Monte Tropical Garden & Toboggan Ride per Tuk Tuk

Voel de spanning van het rijden met een Tuk Tuk rond de prachtige Monte Tropical Garden. Begin in de stad Funchal en ga richting de bergen. Aankomst in Monte Palace Madeira en geniet van een kopje koffie. Verken meer dan 70.000 vierkante meter aan exotische planten en adem de prachtige sfeer van de tuin in. Ontdek een van de meest opwindende en prachtige plekken die Madeira te bieden heeft. Begin de reis in de oude binnenstad van de stad Funchal, een belangrijke toeristische attractie vol leuke verhalen en merkwaardige feiten. Trek naar de bergen tot aan de stad Monte. Laat u betoveren door de prachtige planten en bezoek een van de meest populaire kerken op het eiland, de kerk van Monte. Kom meer te weten over de dag van Vrouwe van Monte, het meest bezochte feest op het eiland Madeira het hele jaar door. Neem de tijd in het Monte Palace Madeira, geliefd om zijn fascinerende en immense tuin. Maak foto's, ontspan, geniet van een kopje koffie en bereid je voor om te verdwalen in de natuur van het tuinterrein. Bezoek het centrale meer en bewonder de lokale zwanen, eenden, pauwen en kippen. Betreed het Monte Palace Madeira Museum en verken de drie verdiepingen vol met sculpturen, geschiedenis en een unieke mineralencollectie. Beëindig de tour bij een legendarische charme van het eiland, de beroemde Monte Toboggan. Geniet van de spannende rit de heuvel af, zoals de lokale bevolking dat vroeger deed.

Funchal: tour door tropische tuinen Monte Palace

2. Funchal: tour door tropische tuinen Monte Palace

De tour begint in het stadscentrum en de heuvels op die het eiland kenmerken, tijdens een leuke tuktuk-rit. Geniet van het prachtige uitzicht vanaf het uitkijkpunt en bezoek de kerk voordat je naar Monte Palace gaat. Verken de tropische tuin en bewonder de verscheidenheid aan broeken en het serene landschap. Na een bezoek aan de tuin komen klanten terug naar het stadscentrum en zetten ze af op een plaats naar keuze.

Madeira: privérondleiding door tuinen van een halve dag

3. Madeira: privérondleiding door tuinen van een halve dag

Begin aan een tour van een halve dag gewijd aan de tuinen van Madeira, een van de grootste schatten van het eiland. Bezoek de Monte Palace Tropical Garden en raak onder de indruk van de schoonheid en diverse cultuur. Zie sporen van de geschiedenis van Portugal sinds het bewind van de eerste koning, D. Afonso Henriques. Dwaal door het Monte Palace, dat een oppervlakte van 70.000 vierkante meter beslaat en een exotische verzameling planten uit verschillende delen van de wereld herbergt. Bekijk zwanen en eenden die op het meer drijven, evenals pauwen en kippen die vrij rondlopen in de belangrijkste delen van het pand. Bezoek het museum in het paleis met een unieke verzameling mineralen en edelstenen. De tour eindigt in de botanische tuin, opgericht in 1960 door een botanicus uit Madeira. Vind meer dan 2500 plantensoorten uit verschillende delen van de wereld, allemaal samengebracht in de 'Tuin van de Atlantische Oceaan'.

Beschikbare activiteiten

  • Privétours

Overzicht activiteiten in Monte Palace Madeira

Wil je alle activiteiten in Monte Palace Madeira ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.