Monteriggioni

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Monteriggioni: de beste attracties

Topbezienswaardigheden in Monteriggioni

Sitemap Monteriggioni

Wil je alle activiteiten in Monteriggioni ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Monteriggioni

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 5.003 beoordelingen

De bus was erg prettig. Hele lekkere stoelen! Had in dagen niet zo lekker gezeten. Daarnaast stond de airco volop te blazen. Heerlijk. De tour was goed geregeld. De tourgids Anna was echt een gezelligheidsmens. De sommeliers konden ons veel vertellen over de wijnen. De groep was echter te groot. We hadden geen idee dat we met 50/60 man zouden zijn. Het had te veel invloed op de kwaliteit van de activiteit. Je kon de sommeliers vaak niet verstaan en dit was erg jammer. Achteraf hadden we liever een wijnproeverij met een klein groepje gedaan.

Perfect georganiseerd, ervaren begeleiding, leuke bezienswaardigheden

Hele goede organisatie. Overal was over nagedacht. Voordat er een locatie/plek bezocht werd, werd er eerst een kleine introductie gegeven. Leuke tour in Siena met onze Engelse begeleider. Hij kon heel veel vertellen. Al onze 3 begeleiders waren actief, behulpzaam en vrolijk. Ook voegde ze er dingen aan toe, zodat ze echt de Toscaanse omgeving aan ons lieten zien, was totaal niet commercieel, ging puur om het bezichtigen van de mooie plekjes. Kortom, tot in de puntjes geregeld.

Gids Lucy geeft goed uitleg over de 3 pittoreske stadjes die bezocht worden. Daarom is de dag zeker geslaagd. De wijnproeverij is wat tegenvallend. Er wordt een minimum aan wijn ingeschonken en herhaaldelijk wordt aangegeven dat de tijd dringt terwijl je aan het eten en wijnproeven bent. De groep was leuk dus we hebben er wel om kunnen lachen.

Een afwisselende kennismaking met de Toscane

De excursie door de Toscane - via San Gimignano, een lunch met wijnproeverij, een vestingstadje en Siena - voegt iets toe aan de stedentrip naar Florence en geeft je het gevoel dat je ook de Toscane verkend hebt. De dagtocht is afwisselend en mooi. De reisleidster, Valerina, bevlogen. Een echte aanrader.

Een geweldige dag, de Duitse gids was fantastisch.

Een geweldige dagtour. Veel kwaliteit voor een redelijke prijs. Een perfecte organisatie. Tot en met het halen en terugbrengen met een shuttlebus/taxi zeer goed geregeld. we zouden het zo weer doen.