Dingen om te doen Monteverde

Monteverde: De beste dingen die je niet wil missen

La Fortuna: busje en watertaxi transfer naar Monteverde

1. La Fortuna: busje en watertaxi transfer naar Monteverde

Geniet van een stressvrije transfer van La Fortuna naar Montverde. Reis aan boord van een comfortabel busje met airconditioning naar de watertaxi en glijd over het meer. Stap over op een busje aan de andere kant en word weggevoerd naar je bestemming in Montverde. Kies uit een gedeelde optie of een privéoptie zonder extra stops voor andere passagiers onderweg. Sla het gedoe van het regelen van vervoer over terwijl u op vakantie bent met een handige vooraf geboekte en professionele transferservice. Ontmoet uw chauffeur voor de deur in La Fortuna en ontspan tijdens de rit naar de watertaxi. Voel de spanning van cruisen over het meer tijdens een rit die ongeveer een uur duurt. Bewonder onderweg het uitzicht op de kust. Aankomst aan de andere kant van het meer en transfer naar een comfortabel busje voor de reis naar uw hotel in Montverde.

Montevede: Jungle Zipline & Rappel-ervaring met transfer

2. Montevede: Jungle Zipline & Rappel-ervaring met transfer

Wat ga je doen? Zipline door een van de meest adembenemende uitzichten in Monteverde, deze extreme ervaring biedt uitzicht op een waterval, 14 kabels van zipline, waarvan 5 extreem lang: 467 meter, 425 meter, 600 meter, 750 meter, 1 kilometer en hoogte tussen 75 mts en 150 mts. Totale afstand 4KM Zonder extra kosten profiteert u ook van: -Rappel (30 meter) -Tarzan Schommel -Superman kabel van 1 km -Ondergrondse Superman: 175 meter lang -21 platforms. -Verzekering. MIS DEZE ADEMBENEMENDE ERVARING NIET

Santa Elena of Monteverde: Nachtwandeling door het nevelwoud

3. Santa Elena of Monteverde: Nachtwandeling door het nevelwoud

Maak een begeleide wandeling door de rijke biodiversiteit van het Monteverde Cloud Forest Biological Preserve terwijl nachtdieren, vogels, insecten, reptielen en amfibieën 's nachts wakker worden. Wordt opgehaald en afgezet voor de deur in Santa Elena of Monteverde. Spring aan boord van een bus met airconditioning en leun achterover en ontspan tijdens de rit naar het nevelwoud. Ontdek zelf hoe druk het bos 's nachts kan zijn, aangezien de meeste dieren 's avonds actief zijn en ongeveer 80 procent nachtdieren. Volg je gids door paden omzoomd met weelderige vegetatie. Spot beestjes die je overdag niet ziet tijdens een wandeling van 2 uur. Zoek naar dieren zoals wasberen, luiaards, gordeldieren, olingo's en kinkajous die 's nachts actief zijn. Volg je gids op een magische reis door een prachtig bos en een duurzaam koffie-, bananen- en suikerrietgebied. Keer aan het einde van je tour per bus terug naar je accommodatie in Santa Elena of Monteverde.

Boottransfer tussen Monteverde en La Fortuna

4. Boottransfer tussen Monteverde en La Fortuna

Voeg een beetje avontuur toe aan uw transportbehoeften tussen Monteverde en La Fortuna en maak gebruik van een transfer met een informatieve boottocht over het meer van Arenal. Krijg een spectaculair uitzicht op de Arenal-vulkaan en de nevelwouden van Monteverde terwijl je per busje en boot reist. Kies uit een ochtend- of middagvertrek in beide richtingen volgens uw schema, en ontspan in de wetenschap dat uw bagage bij elke stap van de reis wordt verzorgd. Verlaat La Fortuna en reis per busje naar het meer van Arenal. Maak vervolgens een boottocht van 30 minuten naar de stad Río Chiquito voordat u per busje verder gaat naar Monteverde. Voor vertrek vanuit Monteverde reist u met een busje naar het meer van Arenal. Steek het Arenal-meer over tijdens een verhelderende boottocht van 30 minuten naar de aarden dam en ga dan met een busje verder naar La Fortuna om af te zetten bij uw hotel.

Monteverde: 3-in-1 Sky Tram, Sky Trek en Sky Walk

5. Monteverde: 3-in-1 Sky Tram, Sky Trek en Sky Walk

Bekijk het Monteverde Cloud Forest van bovenaf tijdens een begeleide canopy-tour. Stijg op naar de boomtoppen in een luchttram, bewonder inheemse dieren in het wild terwijl je hangbruggen oversteekt en zweef boven het nevelwoud op een zipline. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, stap je aan boord van de luchttram en stijg je op boven het prachtige nevelwoud en stop je onderweg om het planten- en dierenleven te observeren. Leer meer over de verschillende soorten en habitats in je gids. Kom dan aan bij het eerste van twee observatoriumplatforms, waar u kunt genieten van een panoramisch uitzicht op de Stille Oceaan en, op een heldere dag, de noordelijke laaglanden die zich helemaal uitstrekken tot aan het Caribisch gebied. Baan je vervolgens een weg over de hangbruggen, elk met zijn eigen adembenemende uitzicht op het bos. Neem de tijd om over te steken en bewonder de flora en fauna van het nevelwoud vanaf een duizelingwekkende hoogte. Tot slot, zip-line over het bladerdak en krijg een panoramisch uitzicht op het bos. Geniet van acht zipline-kabels van in totaal bijna 3 kilometer (3 kilometer), met afstanden variërend van 131 tot 2.460 voet (40 meter en 750 meter) en hoogtes variërend van 49 tot 328 voet (15 meter tot 100 meter). Aan het einde van uw canopy-tour wordt u teruggebracht naar uw hotel in Monteverde.

Monteverde: Curi-Cancha Reserve Tour met toegangsbewijs

6. Monteverde: Curi-Cancha Reserve Tour met toegangsbewijs

Ga op een rondleiding door het Curi-Cancha-reservaat in Monteverde. Laat je ophalen bij je hotel en rijd naar het 83 hectare grote reservaat. Begin je tour met een lokale gids en zie een verscheidenheid aan zeldzame vogels en ongewone dieren. Bewonder de uitzichten en maak veel foto's. Laat je aan het einde terugbrengen naar je hotel. Begin je wandeling en luister naar je gids die je alles vertelt over de natuur in het gebied. Houd je ogen open voor zeldzame vogels, waaronder de schitterende Quetzal, de Three-Wattled Bellbird, de Blue-Crowned Motmot en de Orange-bellied Trogon. Ga verder over 7 kilometer natuurlijke paden en maak kennis met de flora en fauna van het tropische woud. Kijk of je ongebruikelijke wilde dieren kunt spotten, zoals gordeldieren, neusbeertjes en tweevingerige luiaards en maak van de gelegenheid gebruik om foto's te maken. Leer meer over de duurzame praktijken van het reservaat. Bewonder het indrukwekkende uitzicht op de bergen om je heen. Aan het einde van de tour word je teruggebracht naar je hotel.

Monteverde: watervallen, wilde trekking en paardrijden

7. Monteverde: watervallen, wilde trekking en paardrijden

Ervaar een spannende tour met een spannende combinatie van activiteiten die perfect zijn voor toeristen die het meeste uit hun reis willen halen. Probeer paardrijden, bewonder prachtige watervallen en wandel door de natuur tijdens deze avontuurlijke dagtocht. Geniet van een ideale combinatie van paardrijden, watervallen en echt wandelen op de perfecte trektocht voor de gedurfde toerist. Daal te voet een berg af om een prachtige rivier te bereiken met vier grote watervallen waar je tijd hebt om te stoppen, te ontspannen en te genieten van een hapje. Steek een paar rustieke bruggen over en bewonder het landschap terwijl je door het landschap trekt. De tocht eindigt met een rit te paard de heuvel op die ongeveer 35 minuten duurt. Neem een verfrissende duik in het water van de rivier als het weer het toelaat Stop bij een prachtig uitkijkpunt waar u de bezienswaardigheden van Volcán Arenal, Volcán Rincón de La Vieja, Volcán Tenorio en Volcán Miravalles kunt bewonderen. Kijk verder in de verte om wat van de provincie Guanacaste en het Arenal-meer te zien als het weer goed is en het zicht duidelijk is.

Monteverde: natuurervaring van een halve dag

8. Monteverde: natuurervaring van een halve dag

Trakteer uzelf op een leuke dag om het allerbeste van Monteverde Cloud Forest te verkennen. Bezoek de vlindertuin en het luiaardreservaat samen met een deskundige gids. Loop in je eigen tempo over de indrukwekkende zelfgeleide hangbruggen. Voor degenen die willen genieten van de prachtige verscheidenheid aan vegetatie en het ongewone vogelleven dat het gebied te bieden heeft, terwijl ze de pracht van het bladerdak in hun eigen tempo willen waarderen, is het Tree Top-pad de beste manier om het nevelwoud te ervaren. Een van de grootste op het continent is de prachtige vlindertuin in Monteverde. De tuin, die 300 voet lang en 90 voet breed is met een enorm koepelplafond van 50 voet, herbergt 50 verschillende vlindersoorten. Leer meer over de levenscyclus, het onderscheidende gedrag en de evolutionaire geschiedenis van deze buitengewone soorten tijdens een rondleiding door de live-tentoonstelling. Bezoekers kunnen hier vele soorten kleurrijke vogels zien, die je zullen verbazen met hun adembenemende vliegtrucs. Bezoek deze prachtige faciliteiten en leer over de flora en fauna van Costa Rica onder begeleiding van een deskundige gids. Maak in het Sloth Sanctuary van de gelegenheid gebruik om verschillende soorten luiaards te observeren. Er is een natuurtentoonstelling ontwikkeld waar luiaards zich vrij kunnen bewegen langs speciaal aangelegde paden.

Monteverde: Van-Boot-Van Transfer naar La Fortuna

9. Monteverde: Van-Boot-Van Transfer naar La Fortuna

Neem het gedoe om vanuit Monteverde naar La Fortuna te komen met deze van-boot-van-transfer. Geniet van ophalen bij uw hotel in Monteverde, een boottocht op het meer van Arenal en afzetten bij uw hotel in La Fortuna. Kies tussen opties voor gedeeld of privévervoer. Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Monteverde, stap je aan boord van een busje met airconditioning naar het meer van Arenal. Eenmaal daar, spring op de boot en vaar over het meer van Arenal terwijl je geniet van het uitzicht op de Arenal-vulkaan. Bij aankomst aan de andere kant van het meer stapt u uit de boot. Ontmoet vervolgens uw tweede chauffeur en word naar uw hotel in La Fortuna gebracht in een busje met airconditioning. Blijf verbonden op beide benen van het busje met de meegeleverde wifi.

La Fortuna: schilderachtige transfer naar Monteverde via het Arenal-meer

10. La Fortuna: schilderachtige transfer naar Monteverde via het Arenal-meer

Leun achterover, ontspan en geniet van het uitzicht terwijl u geniet van een probleemloze transfer tussen uw accommodatie in La Fortuna en Monteverde. Reis via het schilderachtige meer van Arenal en geniet van het uitzicht op de bergen aan het meer. Begin met het ophalen van je hotel in La Fortuna voordat je via het meer van Arenal naar Monteverde gaat. Voel je alsof je op een minitour bent met deze transfer door het hart van Costa Rica. Bewonder het landschap rond het meer van Arenal op weg naar je volgende avontuur.

Sitemap Monteverde

Wil je alle activiteiten in Monteverde ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Monteverde

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 79 beoordelingen

Heel goed georganiseerd en veiligheid stond voorop. De gidsen waren goed en spraken Engels. Veel plezier en veel zip-lijnen van klein tot lang.