Kies data
Montparnasse

Tours

Montparnasse Tours: Onze meest aanbevolen

Parijs: 1,5 uur durende begeleide wandeling door Montparnasse

1. Parijs: 1,5 uur durende begeleide wandeling door Montparnasse

Ontdek Montparnasse, een minder bekende Parijse wijk vol geschiedenis en cultuur. Verken het gebied met een professionele gids tijdens deze begeleide wandeling van 1,5 uur. Begin je wandelavontuur op de Boulevard du Montparnasse, waar het neusje van de zalm van de Cafe Society dronk en dineerde in legendarische eetgelegenheden. Loop vervolgens door de romantische Rue Delambre. Leer meer over het leven van Josephine Baker, de geliefde entertainer die het Franse verzet hielp. Bezoek historische locaties zoals The Sphinx: een bordeel dat tijdens de Tweede Wereldoorlog door de nazi's werd gevorderd, en de Monocle: een beroemd cabaret voor alleen vrouwen. Ga verder naar de begraafplaats van Montparnasse en breng hulde aan beroemde figuren zoals Simone de Beauvoir en Jean-Paul Sartre. Ga ten slotte naar de Rue de la Gaite, het 'kleine theaterdistrict' van Parijs en eindig je tour bij de indrukwekkende Montparnasse-toren.

Parijs: Montparnasse smartphone audiorondleiding

2. Parijs: Montparnasse smartphone audiorondleiding

Begin de rondleiding met audiogids bij de Montparnasse-toren. Verken de wijk Montparnasse, die het hart was van het Parijse artistieke en intellectuele leven tijdens het interbellum van de 20e eeuw. Kom meer te weten over de beroemde inwoners van Montparnasse, zoals Simone de Beauvoir, Ernest Hemingway en Pablo Picasso. Ontdek de oorsprong van avant-garde kunststijlen, waaronder kubisme, dadaïsme en existentialisme. Leer meer over de overvloedige artistieke en intellectuele cultuur die vandaag de dag nog steeds aanwezig is in het gebied. Bekijk legendarische cafés, waaronder de Select, de Coupole en de Dôme, die auteurs en schrijvers van over de hele wereld hebben verwelkomd. De audiogids geeft duidelijke audio-aanwijzingen en een kaart geeft de routebeschrijving in realtime aan. Wil je even stoppen bij een van de hippe cafés voor een drankje of een hapje, pauzeer dan gewoon de app en hervat de rondleiding als je er klaar voor bent. De audiotour eindigt in de Jardin du Luxembourg, in het hart van Montparnasse.

Beste artiesten in Parijs: 3 audiogeleide wandeltochten

3. Beste artiesten in Parijs: 3 audiogeleide wandeltochten

Verken Parijs op een authentieke en leuke manier door de historische locaties, de rijke artistieke geschiedenis en levendige straatkunst van de stad te ontdekken met 3 verschillende tours. Volg de commentaren van uw professionele gids terwijl u door de straten en pleinen wandelt. De audiocommentaren worden automatisch geactiveerd op basis van uw locatie. Montmartre, Secret Side (1,5 uur) Een Boheemse geest zweeft nog steeds over dit oude Parijse dorp. Van kleine verborgen passages tot eeuwenoude wijngaarden, legendarische molens tot de wereldberoemde Sacré-Coeur Basiliek, dompel jezelf onder in de betoverende geschiedenis van Montmartre en ontdek de vele geheimen ervan. Montparnasse, hoofdstad van de kunsten (1,5 uur) Ga terug in de tijd naar het hart van de Parijse artistieke en intellectuele scene na de Eerste Wereldoorlog en leer verhalen over beroemde artiesten als Pablo Picasso, Tsuguharu Foujita, Amedeo Modigliani en Man Ray. Paris Street Art (1,5 uur) Bewonder in het 13e district kunstwerken van enkele van 's werelds grootste straatartiesten. Loop door een openluchtmuseum en ontdek prachtige muurschilderingen van wereldberoemde kunstenaars, waaronder D * Face, C215, Obey en Invader. Een korte stop maken in een winkel of een snelle snack pakken? Pauzeer de tour en ga verder wanneer je maar wilt, precies waar je was gebleven. De gids biedt duidelijke audio-instructies en een kaart geeft aanwijzingen die in realtime moeten worden gevolgd, dus maak je geen zorgen dat je verdwaalt. En als u een verkeerde afslag neemt, brengt de geïntegreerde geolokalisatiefunctie u binnen de kortste keren weer op het goede spoor! Pas uw reisschema naar wens aan en geniet in uw eigen tempo van de leuke en vermakelijke tochten.

  • Rondleidingen
  • Andere belevingen
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Tours in Montparnasse

Welke andere activiteiten dan Tours zijn de moeite waard in Montparnasse?

Andere onmisbare dingen om te doen in Montparnasse:

Welke Tours in Montparnasse nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Montparnasse

Wil je alle activiteiten in Montparnasse ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.