Montreux
Eten & drinken

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Montreux Eten & drinken: Onze meest aanbevolen

Van Genève: Tour van de Zwitserse Rivièra

1. Van Genève: Tour van de Zwitserse Rivièra

Deze tour geeft je de kans om te genieten van de schoonheid van de Zwitserse Rivièra bij het Meer van Genève (of Leman, zoals het ook wordt genoemd), terwijl je de mogelijkheid hebt om de reis aan te passen aan je behoeften en interesses. Vertrekkend vanuit Genève, gaat u aan boord van een comfortabele bus en rijdt u door het platteland van Vaud, passeert Lausanne en stopt bij Lavaux, een UNESCO Werelderfgoedlocatie die bekend staat om zijn voortreffelijke wijnproductie. Tijdens de lente- en zomermaanden kunt u ook een wijngaard bezoeken, waar lokale wijn wordt geserveerd. Bij het verlaten van Lavaux is de volgende stop Vevey. Volg een algemene rondleiding door de stad, het hoofdkwartier van Nestlé, de overdekte markt en neem wat vrije tijd voor de lunch. Dit is ook waar je de mogelijkheid hebt om Chapin's World te ontdekken - een site gewijd aan Charlie Chaplin, de kunstenaar en de man. Ga op een buitengewoon avontuur in de tijd en door de magische wereld van de cinema. Bereid je voor om te worden ontroerd door een van de meest verrassende kunstenaars van de 20e eeuw door middel van de sets van zijn beste films in een studio in Hollywood-stijl. Als u na uw verblijf in Vevey besluit om een cruise op het meer toe te voegen, gaat u aan boord van een oude stoomboot en begint aan een reis die u rechtstreeks naar het kasteel van Chillon leidt. Het kasteel ligt aan de oever van het meer van Genève en is een van de meest bezochte historische plaatsen in Zwitserland daterend uit de 11e eeuw. Als je hebt gekozen voor de optie die het kasteel omvat, heb je een rondleiding door het gebouw en als je niet voor de cruise-optie hebt gekozen, wordt je rechtstreeks naar het kasteel gebracht met de bus. Nadien is uw laatste stop in Montreux, een glamoureus toeristenoord. Voel de sfeer van alle grote artiesten die deze plaats hebben bezocht, zoals Aretha Franklin, Ella Fitzgerald, BB King en Ray Charles. Dwaal door de straten vol met luxe winkels en bezienswaardigheden van het beroemde jazzfestival.

...
Lavaux: Panoramische wijntour

2. Lavaux: Panoramische wijntour

Nadat je bent opgehaald bij geselecteerde hotels in Chardonne, Montreux, Vevey en Lausanne, ga je op weg naar de glorieuze alpen in een panoramische bus, die open is als het weer het toelaat. Leun achterover en ontspan terwijl u het uitzicht op de torenhoge bergen bewondert die boven de azuurblauwe wateren van het Meer van Genève uitstijgen. Nadat je de beste uitzichten hebt gezien die het gebied te bieden heeft, ga je naar een lokale wijngaard om de wijn te proeven die de regio Lavaux tot een gewilde bestemming onder wijnliefhebbers heeft gemaakt. Slenter over het terrasvormige terrein van het wijnhuis, proef een selectie van vleeswaren en kazen naast fijne wijn en leer over de rijke wijntradities die de regio bepalen. Daarna ga je langs de panoramische route terug naar je accommodatie.

...
Panoramische kaastour naar Gruyère met fondueproeverij

3. Panoramische kaastour naar Gruyère met fondueproeverij

Verken de schilderachtige regio Gruyère aan boord van een panoramische bus, gecombineerd met een kaasfondueproeverij in een Zwitsers chalet gelegen in de bergen. Nadat je bent opgehaald bij je accommodatie tussen Lausanne en Montreux, reis je in een ruime en comfortabele bus naar Gruyère, een regio in centraal Zwitserland. Door de panoramische ramen van de bus bewonder je het glooiende groene landschap en de toppen van de pre-Alpen van Fribourg. Ga door middeleeuwse stadjes met charmante geplaveide straatjes en traditionele Zwitserse architectuur. Onderweg zal uw gids u alles uitleggen over Gruyère en de geschiedenis van de Zwitserse kaasbereiding. Je komt dan in een typisch Zwitsers chalet om te genieten van een heerlijke en typisch Zwitserse fondue, gecombineerd met een glas wijn. Na deze perfecte verwennerij stapt u weer in de bus om bij uw accommodatie te worden afgezet.

...
Montreux: Zwitserse fondue-ervaring met panoramische tour

4. Montreux: Zwitserse fondue-ervaring met panoramische tour

Je unieke fondue-ervaring begint met een spectaculaire panoramische tour door de Zwitserse Alpen in een unieke panoramische tourbus. Leun achterover en ontspan, geniet aan boord van een drankje naar keuze terwijl u geniet van een prachtig uitzicht op het diepblauwe meer en de eindeloze bergen van de Alpen en de Lavaux Hills, een ervaring als geen ander. Na 1150 meter te zijn gestegen, kom je aan bij een elegant restaurant waar je wordt getrakteerd op een heerlijke traditionele Zwitserse fondue en lokale wijn, terwijl je uitkijkt over het meer, de bergen en de Montreux Riviera. Na een diner in stijl wordt u ontspannen en tevreden teruggebracht naar uw hotel.

...
Van Lausanne: Tour naar de Zwitserse Rivièra

5. Van Lausanne: Tour naar de Zwitserse Rivièra

Begin uw rondreis door de Zwitserse Rivièra bij het Meer van Genève en vertrek vanuit Lausanne in een comfortabele touringcar. Geniet van een rit door het platteland van Vaud naar het UNESCO-werelderfgoed Lavaux dat bekend staat om zijn voortreffelijke wijnproductie, ook wel The Wine Road genoemd. In het voorjaar en de zomer stopt de tour om een wijngaard te bezoeken en wat lokale wijn te proeven. Als u Lavaux verlaat, rijdt u verder naar Vevey. Hier krijg je de kans om Chaplin's World te ontdekken, een site gewijd aan Charlie Chaplin, de acteur, filmmaker en componist. Ga op een buitengewoon avontuur door de tijd en door de magische wereld van de cinema. Daarna, als je de optie voor de meercruise hebt gekozen, ga je aan boord van een oude stoomboot genaamd de Belle Epoque. De cruise gaat door het prachtige landschap van het Meer van Genève op weg naar het kasteel van Chillon, gebouwd in de 11e eeuw. Als je de cruise-optie niet hebt geselecteerd, wordt je met de bus naar het kasteel gebracht, waar je een rondleiding door het kasteel krijgt. De laatste stop van de tour is in Montreux, een glamoureus toeristenoord. Voel de sfeer van alle grote artiesten die deze plek hebben bezocht, zoals Aretha Franklin, Ella Fitzgerald, BB King en Ray Charles. Dwaal door de straten vol chique winkels en bezienswaardigheden van het beroemde jazzfestival.

...
Lavaux: Panoramische dinerervaring

6. Lavaux: Panoramische dinerervaring

Nadat je bent opgehaald bij je hotel, geniet je van een schilderachtige tour door Lavaux in een unieke panoramische bus. Leun achterover en ontspan aan boord, geniet van een drankje naar keuze terwijl je geniet van een prachtig uitzicht op het diepblauwe meer, de lokale wijngaarden en eindeloze bergen, een ervaring als geen ander. Bij aankomst in een elegant restaurant wordt u een verse lokale specialiteit geserveerd, een heerlijke maaltijd genaamd Fillet de Perch met vis die rechtstreeks uit het nabijgelegen meer wordt gevangen. Uw maaltijd wordt vergezeld door verse salades, lokale wijnen en frisdranken.

...

Sitemap Montreux

Wil je alle activiteiten in Montreux ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.