Kies data

Monument van Victor Emanuel II

Monument van Victor Emanuel II: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Rome: hop on, hop off-bustour

1. Rome: hop on, hop off-bustour

De dubbeldekkerbus met open dak biedt een fantastisch uitzicht en een geweldige sfeer om van de charme van Rome te genieten. Van het iconische Colosseum en de beroemde Spaanse Trappen tot het prachtige Vaticaan, de geschiedenis van de stad en de majestueuze architectuur zullen je de adem benemen. Met de volledige audiotour ontdek je meer dan 10 locaties in de stad. De bus vertrekt dagelijks vanaf het vertrekpunt bij het treinstation Termini. Je kunt deelnemen aan de bustour vanaf elk van de haltes op de route. Je kunt de "eeuwige stad" ook te voet beleven met fantastische digitale, zelfgeleide wandeltocht. Enkele van de locaties die je tijdens je tour zult zien zijn: Colosseum Forum Romanum Trevifontein Spaanse Trappen Piazza di Spagna Vaticaan Sint-Pietersplein Piazza Navona Pantheon Castel Sant'Angelo Basilica di Santa Maria Maggiore Circus Maximus Piazza Venezia Altare della Patria Piazza Barberini Treinstation Termini

Rome: ticket panoramische glazen lift met audio-app

2. Rome: ticket panoramische glazen lift met audio-app

Bewonder de schoonheid van de stad Rome vanaf het dak van het monument gewijd aan Victor Emmanuel II (Vittoriano) op het Venetië-plein. Ervaar een adembenemend uitzicht op het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn vanuit een bijzonder en mooi perspectief. Geniet van het paleis van Venetië en het Risorgimento-museum dat bij uw ticket is inbegrepen. Begin uw bezoek met een multimediavideo over het prachtige oude Rome in het kantoor van de lokale partner. Download een informatieve stadsaudiogids en maak je klaar om het plein over te steken om de Victor Emmanuel II glazen lift te bereiken, vergezeld van een gastheer. Het unieke strijdwagenbeeld van het monument verbergt een prachtig panoramisch terras. Neem de glazen lift om naar de top van dit enorme marmeren monument te gaan voor een uniek 360-graden panorama van de eeuwige stad. Kom meer te weten over het monument met je audiogids-app voor de stad Rome op je smartphone. De panoramische liftervaring is ideaal voor het bezoek aan het archeologische gebied van het Colosseum of de markten van Trajanus.

Rome: stadstour in de avond per golfkar met gelato

3. Rome: stadstour in de avond per golfkar met gelato

Laat ons u comfortabel door de stad rijden en u alle bezienswaardigheden laten zien. Met elke avond vertrek voor een rondleiding met een gids tot uw beschikking, kunt u echt het meeste uit uw tijd in Rome halen. Hoogtepunten: Spaanse Trappen (Piazza di Spagna) Populo-plein (Piazza del Popolo) Mausoleum keizer Augustus Trevifontein (Fontana di Trevi) Pantheon Piazza Navona (Piazza Navona) Sint-Pietersplein (Piazza San Pietro) Fontana Acqua Paola Piazza Venetië Victor Emanuele II-monument en graf van de onbekende soldaat (Vittoriano) Zuil van Trajanus (Colonna Traiana)

Tour van 90 minuten in konvooi in vintage Fiat 500

4. Tour van 90 minuten in konvooi in vintage Fiat 500

Wat is een betere manier om je partner te verrassen tijdens de feestdagen dan met een unieke oldtimertour in Rome? Deze spannende tour van 90 minuten in een Vintage FIAT 500 met chauffeur is een perfecte manier om je vakantie in Rome te vieren en geweldige plekjes van de Eeuwige Stad te ontdekken. Begin de tour op slechts 200 meter van het Colosseum en maak het uzelf gemakkelijk in uw vintage voertuig, terwijl uw chauffeur op weg gaat naar delen van Rome die zelden door toeristen worden bezocht. Bewonder het spectaculaire panorama van Rome vanaf de Garden of Lovers op de Aventijn en gluur door het beroemde sleutelgat van het stille Piazza dei Cavalieri di Malta. De laatste stop van de versnelde tour is naar de Janiculum-heuvel, vanwaar u het Pantheon kunt zien, kunt genieten van het uitzicht op het Pantheon, de Villa Medici en het Altare della Patria (Altaar van het Vaderland).

Rome: Palazzo Venezia gereserveerde ingang met museum

5. Rome: Palazzo Venezia gereserveerde ingang met museum

Ontdek Venice Palace, aanvankelijk een pauselijke residentie en daarna de zetel van de fascistische staat. Geniet ook van toegang tot het Museum van de Risorgimento en het Vittoriano-monument. Begin uw bezoek met een multimediavideo over het oude Rome in het kantoor van de touroperator. Leer meer over zijn geschiedenis als pauselijke residentie en hoe het de zetel van de fascistische regering werd. Wandel door de prachtige tuin van het Paleis van Venetië, verborgen binnen de muren. U kunt ook een bezoek brengen aan het Altaar van het Vaderland en het Museum van de Risorgimento. Geniet van een adembenemend uitzicht vanaf het Vittoriano-terras. De panoramische liftervaring is ideaal voor het bezoek aan het archeologische gebied Colosseum of de markten van Trajanus. Bezoek het Centraal Museum van de Risorgimento en leer meer over het tijdperk van de eenwording van Italië. Ga terug naar de late 19e en vroege 20e eeuw en leer over de Risorgimento door middel van memorabilia, schilderijen, sculpturen, tekeningen en wapens.

Rome: hop on, hop off-tourticket met open bus

6. Rome: hop on, hop off-tourticket met open bus

Bezoek iconische en historische bezienswaardigheden van Rome met een hop-on hop-off bustour. Bekijk de iconische plaatsen zoals het Plein van de Republiek, de Santa Maria Degli Angeli-kathedraal, het Viminale-paleis en meer. Je kunt bij elk van de haltes langs de route uitstappen en je favoriete plekjes in je eigen tempo verkennen. Rijd door de beroemde attracties, waaronder het Palazzo Delle Esposizioni, het Eliseo-theater, de zuil van Trajanus, de keizerlijke fora, het Colosseum, de boog van Constantijn en nog veel meer. Je leert over elke attractie en zijn geschiedenis via de audiogids. Reis rond en door het stadscentrum van deze historische stad in een dubbeldekkerbus met open dak.

Rome: rondleiding Vaticaanse musea met hop-on-hop-off-bus

7. Rome: rondleiding Vaticaanse musea met hop-on-hop-off-bus

Verken de charmante stad Rome vanaf het exclusieve bovendek van een open Hop-On Hop-Off bus en bewonder de historische stad. Combineer je rit met een rondleiding door de Vaticaanse Musea en de Sixtijnse Kapel. Rijd door de hoofdstad van Italië in een hop-on hop-off bus met open dak. Geniet van de beste bezienswaardigheden zoals Piazza Della Repubblica, Terme di Diocleziano, Santa Maria Maggiore en het Colosseum. U kunt de gedetailleerde kaart gebruiken om uw route door de stad te plannen. Je komt langs het Circus Maximus, Altare Della Patria, Teatro Marcello, Castel Sant'Angelo en nog veel meer bezienswaardigheden. Stap gemakkelijk in bij een van de acht haltes verspreid over Rome en leer over de geschiedenis, cultuur en verhalen terwijl je naar de audiogids luistert. Bezoek na de bustour de Vaticaanse Musea om de Gallery of Tapestries, Gallery of Maps, de Borgia Apartments en de prachtige Raphael's Rooms te zien met een gids. Vermijd de lange wachtrijen en ontdek een van de grootste kunstcollecties ter wereld. Ga verder naar de Sixtijnse Kapel en bewonder het meesterwerk van Michelangelo, een van de beroemdste culturele en artistieke schatten. Wandel door de gebieden en laat je onderdompelen in de magie van de kapel. Je eindigt in de Sixtijnse Kapel, in de Vaticaanse Musea.

Rome: audiotour Colosseum en panoramische lift

8. Rome: audiotour Colosseum en panoramische lift

Geniet van enkele van de historische hoogtepunten van Rome en geniet van panoramische uitzichten met deze rondleiding met audiogids, allemaal toegankelijk op je smartphone. Maak eerst een ritje met de panoramische lift. Neem de glazen lift naar de top van het Altaar van het Vaderland voor een uniek 360 graden panorama van de eeuwige stad. Ervaar adembenemende uitzichten en bekijk het Colosseum, het Forum Romanum, de Palatijn, de prachtige kerken van het historische centrum en Teatro Marcello van bovenaf. Luister naar uitleg over de monumenten en vertolkingen van de geschiedenis van Rome met je audiogids op je smartphone. Maak prachtige foto's van het uitzicht om voor altijd te bewaren. Sluit uw bezoek af met een uitstapje naar het archeologische gebied van het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn: bezoek de bezienswaardigheden in uw eigen tempo zodat u zich volledig kunt onderdompelen in de geschiedenis van het Romeinse rijk. Verken het Forum Romanum en de Palatijn. Bekijk het immense amfitheater waar ooit gladiatorengevechten en openbare spektakels plaatsvonden.

Rome: architectuur ten tijde van het fascisme van Mussolini

9. Rome: architectuur ten tijde van het fascisme van Mussolini

Tijdens deze unieke bus- en wandelarchitectuurtour kun je de obscure wijk Esposizione Universale Roma (EUR) verkennen. Mussolini's bouwproject in Esposizione Universale Roma (EUR), oorspronkelijk gekozen in de jaren 1930 als locatie voor de Wereldtentoonstelling van 1942, omvatte een architecturale stijl die echt de eerste in zijn soort was. Rationele architectuur werd bepaald door zijn moderne, overdreven en autoritaire structuren die dezelfde steensoort gebruikten als het Colosseum. Helaas verhinderde het begin van WO II dat de Wereldtentoonstelling daadwerkelijk plaatsvond, maar je kunt de architectuur nog steeds zien, nu een symbool van deze fascistische periode van Italië. Een onontdekte wijk met gebouwen die zo uniek zijn dat ze zich onderscheiden van de rest van Rome. De eerste stop op deze architectuurtour door Rome per bus is Foro Italico (voorheen Foro Mussolini), een enorm sportcomplex net ten noorden van het stadscentrum. Gebouwd tussen 1928 en 1939 en geïnspireerd door de Romeinse fora van het keizerlijke tijdperk, hier vindt u de obelisk voor Mussolini, Stadio dei Marmi (Stadion van de Knikkers). Bestudeer beroemde gebouwen en stedelijke ruimtes zoals het Bassorilievo Palazzo Uffici (het eerste gebouw dat in 1939 in deze nieuwe wijk werd voltooid), Palazzo della Civiltà Italianana (het Colosseumplein) synoniem met EUR en deze periode in het algemeen en Via Cristoforo Colombo, de straat die Ostia verbindt met het historische centrum. Na het ontdekken van EUR, een buurt die stilstaat in de tijd en nu het symbool is van het duistere verleden dat het fascistische Rome was, wordt het tijd om terug te keren naar het stadscentrum, zodat je de twee drastisch verschillende stijlen van architectuur en periodes van de enorme geschiedenis van Rome kunt vergelijken. Nu terug naar het centrum van Rome, passeer je Piazza Venezia (Altare della Patria) en het Vittorio Emanuele II-monument - het centrale knooppunt van de Eeuwige Stad. Je komt dan langs Palazzo Venezia, het balkon dat beroemd is geworden door veel toespraken van Mussolini tijdens WO II. Loop langs de Via dei Fori Imperiali, de weg die van Piazza Venezia rechtstreeks naar het Colosseum loopt. Dwaal tussen de ruïnes van het oude Forum Romanum terwijl je op weg bent naar het meest herkenbare monument van heel Italië, en misschien wel de wereld. De perfecte manier om deze architectuur-sightseeingtour in Rome af te sluiten, waarbij je door de tijd reist.

Rome: Forum & Colosseum 3-uur durende tour met VR-ervaring

10. Rome: Forum & Colosseum 3-uur durende tour met VR-ervaring

Deze rondleiding te voet voert langs prominente plekken van de Eeuwige Stad, waaronder het Forum Romanum, het Colosseum en van recenter tijden het Monument van Victor Emanuel II, met zijn verbluffende uitzicht. Tijdens deze 3-uur durende ervaring met Engelssprekende gids maak je kennis met het Colosseum en het Forum Romanum, de wereldberoemde symbolen van het oude Rome. Vervolgens ga je verder naar het prachtige Monument van Victor Emanuel II, ook wel Il Vittoriano. Vanaf het dakterras heb je een prachtig uitzicht over Rome. Je ziet de prachtige kerken van het historische centrum, het voormalige joodse getto, de Capitolijn en het Palazzo del Quirinale. Hier komen het oude en moderne Rome elkaar tegen. 

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Combi-aanbiedingen
  • Privétours
  • Hop on, hop off-tours
28 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Overzicht activiteiten in Monument van Victor Emanuel II

Wil je alle activiteiten in Monument van Victor Emanuel II ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Monument van Victor Emanuel II

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 3.209 beoordelingen

Geweldige historische informatie over de reis. Leek kort voor een volledige rondreis (8 haltes). Het kostte de bus eeuwen om van elke halte in de gordelhitte te komen. Ofwel had de kap van het dak moeten worden aangetrokken of de bus rijdt sneller van haltes. Boven was het gloeiend heet en beneden was het vol.

Het is aan te raden om zo'n tocht op de eerste dag te doen. Dit is de beste manier om de volledige afdruk te krijgen en te beslissen wat u later wilt bezoeken. U kunt de bus als normaal vervoermiddel gebruiken omdat het kaartje 24 uur of langer geldig is.

Heel handig om de stad lekker door te kunnen reizen en veel te zien. De audio guide erbij maakt het af. We zochten het trefpunt maar dit was voor ons uit de richting. De tickets kun je gewoon bij de hostess van de bus laten activeren.

Hop on Hop off is echt een aanrader om de bezienswaardigheden in de stad te bezoeken.

Hele leuke informatieve busrit langs alle highlights.