Monument van Victor Emanuel II

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Monument van Victor Emanuel II: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Rome: hop on, hop off-bustour

1. Rome: hop on, hop off-bustour

Zie alle bezienswaardigheden van de 'eeuwige stad' met dit ticket voor een bus met open bovendek. Stap zo vaak je wilt op en af bij de bezienswaardigheden die jij het liefst wilt zien en ontdek de meest betoverende buurten van de stad. Kom meer te weten over de geschiedenis van Rome en de beroemde bezienswaardigheden met het audiocommentaar aan boord (beschikbaar in het Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Russisch, Chinees, Arabisch en Portugees). Kies tussen de ticketopties Classic, Premium en Deluxe. Ontdek de beroemdste bezienswaardigheden van de 'eeuwige stad'. Bussen rijden elke dag van 09:00 tot 19:00 uur van maart tot oktober en van 09:00 tot 18:00 uur van november tot april, waarbij de eerste en laatste bussen vertrekken vanaf treinstation Termini. Stap af bij het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn. Of ga naar de Engelenburcht en loop verder naar de Sint-Pietersbasiliek. Gooi een muntje in de Trevifontein en bewonder de monumenten van de Piazza Venezia. Als bonus krijg je ook nog 4 begeleide wandelingen bij elk ticket. Wandelroute 1: Het Vaticaan en Sint-Pietersplein: je gaat langs Castel Sant'Angelo en ziet de belangrijkste plekken in en rond Vaticaanstad en je bereikt de Sint-Pieter. Wandelroute 2: Het Pantheon en Piazza Navona: je begint tegenover Castel Sant'Angelo en ontdekt het geweldige Piazza Navona en het Pantheon. De tour eindigt bij Piazza Venezia Wandelroute 3: het Forum Romanum en het Colosseum: je begint bij Piazza Venezia en gaat langs de majestueuze Altare della Patria, het Forum Romanum en je eindigt voor het Colosseum Wandelroute 4: Piazza Barberini en de Spaanse trappen: de tour begint bij Piazza Barberini leidt naar het beroemde Piazza di Spagna. Zie de prachtige Spaanse trappen Het Classic ticket omvat 1 dag hop on, hop off-plezier in het centrum van de stad en 4 begeleide wandelingen om Rome te voet te verkennen. Kies het Premium ticket voor 2 dagen hop on, hop off-plezier bij alle routes, plus de genoemde begeleide wandelingen. Met de optie Deluxe ticket krijg je de mogelijkheid om Rome te ontdekken met 3 dagen hop on, hop off-bus op alle lijnen, de gratis begeleide wandeltochten en het genieten van een panoramische nachttour. City Center Line: 1. Treinstation Termini  2. Piazza Indipendenza 3. Santa Maria Maggiore 4. Colosseum 5. Circo Massimo 6. Piazza Venezia 7. Vaticaan 8. Ludovisi/Spaanse trappen 9. Piazza Barberini Paarse lijn/Catacomben-lijn: 1. Treinstation Termini 2. Santa Maria Maggiore 3. Colosseum 4. Porta San Sebastiano/Museo della Mura 5. Catacomben en Kerk van San Sebastiano 6. Caffarella Park 7. Domine Quo Vadis-kerk 8. Thermen van Caracalla 9. Circus Maximus 10. Piazza Venezia

Rome: ticket voor panoramische glazen lift met audio-app

2. Rome: ticket voor panoramische glazen lift met audio-app

Bewonder de schoonheid van de stad Rome vanaf het dak van het monument gewijd aan Victor Emmanuel II (Vittoriano) op het Venetië-plein. Ervaar een adembenemend uitzicht op het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn vanuit een bijzonder en mooi perspectief. Geniet van het paleis van Venetië en het Risorgimento-museum die bij uw ticket zijn inbegrepen. Begin uw bezoek met een multimediavideo over het prachtige oude Rome in het kantoor van de lokale partner. Download een informatieve stadsaudiogids en bereid u voor op het oversteken van het plein om de glazen lift Victor Emmanuel II te bereiken, vergezeld door een gastheer. Het unieke strijdwagenbeeld van het monument verbergt een prachtig panoramisch terras. Neem de glazen lift om naar de top van dit enorme marmeren monument te gaan voor een uniek 360-graden panorama van de eeuwige stad. Leer meer over het monument met de audiogids-app van Rome op je smartphone. De panoramische liftervaring is ideaal voor het bezoek aan het archeologische gebied Colosseum of de markten van Trajanus.

Rome: Palazzo Venezia gereserveerde ingang met museum

3. Rome: Palazzo Venezia gereserveerde ingang met museum

Dompel jezelf onder in de geschiedenis in het paleis van Venetië in Rome, waar pausen sliepen en Mussolini de mensen sprak vanaf zijn beroemde balkon. Met gereserveerde ingang. Geniet ook van toegang tot het Museum van de Risorgimento en het Vittoriano-monument. Begin uw bezoek met een multimediavideo over het oude Rome in het kantoor van de touroperator. Download een informatieve stadsaudiogids en bereid je voor om het plein over te steken om de glazen lift van Vittorio Emmanuel II te bereiken, vergezeld door je gastheer. Het unieke strijdwagenbeeld van het monument verbergt een prachtig panoramisch terras. Neem de glazen lift naar de top van dit enorme marmeren monument voor een uniek 360-graden panorama van de eeuwige stad. Bezoek het Centraal Museum van het Risorgimento, dat een periode uit de Italiaanse geschiedenis illustreert tussen het einde van de 18e eeuw en de Eerste Wereldoorlog. Bekijk de Shrine of the Flags en andere memorabilia, schilderijen, sculpturen, tekeningen, gravures en wapens. Leer meer over het monument met de audiogids-app van Rome op je smartphone. De panoramische liftervaring is ideaal voor het bezoek aan het archeologische gebied van het Colosseum of de markten van Trajanus. Plan uw bezoek aan het Paleis van Venetië en het Risorgimento-museum op uw gemak.

Rome: tickets voor hop-on hop-off open bus

4. Rome: tickets voor hop-on hop-off open bus

"Alle wegen leiden naar Rome" luidt een Romeins gezegde; geniet vervolgens van de stad en verken het op onze open bussen, het zal geweldig zijn om alle monumenten van het keizerlijke Rome tot het barokke Rome langs de route te ontdekken. Als u een van onze tickets koopt, geldig voor één dag of één run, kunt u luisteren naar een spannend verhaal over Rome, dankzij onze 8-talige audiogids. U kunt ook op elk gewenst moment in- en uitstappen bij een van onze haltes voor de gehele geldigheid van het door u gekochte ticket. Onze bussen hebben elke dag een frequentie van 30 minuten van 9.00 tot 19.00 uur. Dit zijn de haltes: TERMINAL VIA MARSALA (station Termini) - LARGO DI VILLA PERETTI - BELANGRIJKE KERK SAINT MARIA - COLOSSEUM - CIRCUS MASSIMUS - VENETISQUARE - VATICAAN - SPAANSE TRAPPEN - FONTEIN VAN BARBERINI/TREVI. Naast de Hop-on Hop-off tour kun je via onze app op eigen gelegenheid Rome bezoeken, dankzij speciale tours die speciaal voor jou zijn gemaakt. Als u in de bus blijft, kunt u het Termini-station, het Plein van de Republiek en de Santa Maria degli Angeli-kathedraal, het Viminale-paleis, de heilige Maria Major, het Palazzo delle Esposizioni, het Eliseo-theater van buiten bewonderen, de zuil van Trajanus, het Venetië-plein en het Vittoriano, de keizerlijke fora, de Colosseum en de boog van Constantijn, het Circus Maximus, de monding van de waarheid, het theater van Marcello, Largo Argentina en zijn archeologische vondsten, de kerk van Saint Andrews, de fontein genaamd "la zuppiera" (de soepterrine), het kasteel van Sant'Angelo, de Ara Pacis, Ingang Villa Borghese, Porta Pinciana, Via Veneto beroemd in de jaren 50/60 voor "la dolce vita", de fontein van God Neptunus en de fontein van Mozes.

Kustexcursie van Civitavecchia naar Rome met privéauto

5. Kustexcursie van Civitavecchia naar Rome met privéauto

Geniet van een privétour door Rome vanuit de haven van Civitavecchia, inclusief vervoer heen en terug. Ideaal voor kleine gezelschappen van 2 tot 8 personen. Een Engelssprekende chauffeur zal tijdens de hele excursie beschikbaar zijn en zal reizigers helpen met basisinformatie over de sites, inclusief suggesties. De tour begint om 08:00 uur vertrek vanaf de pier van uw cruiseschip. U vindt uw chauffeur direct onder uw boot met een bordje en uw naam erop. Geniet van vervoer van de haven van Civitavecchia naar Rome (ongeveer 1,5 uur). Na ca. 1,5 uur (afhankelijk van het verkeer) stop je in de stad waar je het Colosseum, de Palatijn en het Forum Romanum (alleen buiten) en het centrum van het oude Rome zult bezoeken, waar je wordt afgezet om te genieten van vrije tijd om deze adembenemende site van Oude Romeinen. Ontdek vervolgens het Venetië-plein, dat beroemd is om de Vittoriano. Dit is ook waar Benito Mussolini de verklaring van de Tweede Wereldoorlog aflegde. Bekijk op het Navona-plein de plek waar het stadion van Domitianus werd gebouwd in de 1e eeuw na Christus. Hierna ziet u het beroemde Pantheon, dat in opdracht van Marco Agrippa werd gebouwd als een tempel van alle goden, en de Trevi-fontein, die een legende bevat dat als bezoekers een munt opgooien, ze verzekerd zijn van een terugkeer in Rome. Bezoek vervolgens het Spaanse plein voordat je je tour beëindigt met een bezoek aan het Vaticaan en de Sint-Pietersbasiliek. Hier heb je 1,5 uur vrije tijd om zelfstandig te verkennen.

Rome: Forum & Colosseum 3-uur durende tour met VR-ervaring

6. Rome: Forum & Colosseum 3-uur durende tour met VR-ervaring

Deze rondleiding te voet voert langs prominente plekken van de Eeuwige Stad, waaronder het Forum Romanum, het Colosseum en van recenter tijden het Monument van Victor Emanuel II, met zijn verbluffende uitzicht. Tijdens deze 3-uur durende ervaring met Engelssprekende gids maak je kennis met het Colosseum en het Forum Romanum, de wereldberoemde symbolen van het oude Rome. Vervolgens ga je verder naar het prachtige Monument van Victor Emanuel II, ook wel Il Vittoriano. Vanaf het dakterras heb je een prachtig uitzicht over Rome. Je ziet de prachtige kerken van het historische centrum, het voormalige joodse getto, de Capitolijn en het Palazzo del Quirinale. Hier komen het oude en moderne Rome elkaar tegen. 

Rome: audiotour Colosseum en panoramische lift

7. Rome: audiotour Colosseum en panoramische lift

Geniet van enkele van de historische hoogtepunten van Rome en geniet van panoramische uitzichten met deze rondleiding met audiogids, allemaal toegankelijk op je smartphone. Maak eerst een ritje met de panoramische lift. Neem de glazen lift naar de top van het Altaar van het Vaderland voor een uniek 360 graden panorama van de eeuwige stad. Ervaar adembenemende uitzichten en bekijk het Colosseum, het Forum Romanum, de Palatijn, de prachtige kerken van het historische centrum en Teatro Marcello van bovenaf. Luister naar uitleg over de monumenten en vertolkingen van de geschiedenis van Rome met je audiogids op je smartphone. Maak prachtige foto's van het uitzicht om voor altijd te bewaren. Sluit uw bezoek af met een uitstapje naar het archeologische gebied van het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn: bezoek de bezienswaardigheden in uw eigen tempo zodat u zich volledig kunt onderdompelen in de geschiedenis van het Romeinse rijk. Verken het Forum Romanum en de Palatijn. Bekijk het immense amfitheater waar ooit gladiatorengevechten en openbare spektakels plaatsvonden.

Tour van 90 minuten in konvooi in vintage Fiat 500

8. Tour van 90 minuten in konvooi in vintage Fiat 500

Wat is een betere manier om je partner te verrassen voor de feestdagen dan met een unieke oldtimertour in Rome? Deze spannende tour van 90 minuten in een Vintage FIAT 500 met chauffeur is een perfecte manier om je Romeinse vakantie te vieren en geweldige plekken van de Eeuwige Stad te ontdekken. Begin de tour op slechts 200 meter van het Colosseum en word gezellig in je vintage voertuig, terwijl je chauffeur op weg gaat naar delen van Rome die zelden door toeristen worden bezocht. Bewonder het spectaculaire panorama van Rome vanuit de Garden of Lovers op de Aventijn en gluur door het beroemde sleutelgat van het rustige Piazza dei Cavalieri di Malta. De laatste stop van de versnelde tour is naar de Janiculum-heuvel, vanwaar je het Pantheon kunt zien, genieten van het uitzicht op het Pantheon, de Villa Medici, evenals de Altare della Patria (Altaar van het Vaderland).

Rome: Romeinse geschiedenis Stadsverkenningsspel

9. Rome: Romeinse geschiedenis Stadsverkenningsspel

Laat je leiden op een spannende, zelfgeleide tour door het stadscentrum van Rome terwijl je een mobiele zoektocht speelt met je vrienden en familie. Los aanwijzingen op en ontdek de fascinerende geschiedenis achter de monumenten en attracties. Download de app, ga naar het startpunt en begin aan het avontuur. Volg aanwijzingen die u terug in de tijd brengen om meer te weten te komen over de oorsprong van enkele van de meest iconische gebouwen en toeristische bezienswaardigheden van de Italiaanse stad, zoals het Colosseum. Hier is een voorproefje van de verhaallijn: “Het is 2020: jij bent Giulia, een jonge archeoloog met een speciale band met het oude Rome. U bent de afstammeling van Valeria Messalina, echtgenote van Claudius, die van 41 tot 54 na Christus over Rome regeerde. Een legende over deze vrouw die zich als prostituee verkleedde, spookt al eeuwen door uw familie. Ze zou door de straten van Rome zwerven op zoek naar mannen, maar haar leven werd afgebroken door een gruwelijke moord. ..." Ontgrendel de geheime verhalen van de plaatsen die je bezoekt terwijl je het probleem oplost en de antwoorden raadt. Ontdek de charmante straten van Monti en verken het Forum Romanum. Gebruik de aanwijzingen om u van de ene site naar de andere te leiden. Elke aanwijzing geeft je exacte aanwijzingen, zodat je geen kaart, GPS of gids nodig hebt. Voltooi de tour in ongeveer 1,5 uur, maar er is geen tijdslimiet, zodat je in je eigen tempo kunt gaan. Speel als een groep of splits in kleinere groepen/teams en neem het op tegen de anderen. Elke persoon kan ook alleen spelen, gescheiden van de groep, en de groep ontmoeten aan het einde van de tour.

Hoogtepunten van Rome: City Centre 3-Hour Walking Tour

10. Hoogtepunten van Rome: City Centre 3-Hour Walking Tour

Je privéwandeling van 3 uur begint bij de Spaanse Trappen, naast de Barcaccia-fontein in het midden van het plein. Vanaf hier leidt je gids je naar de Trevi-fontein, die wordt beschouwd als een van de meest verbluffende fonteinen ter wereld. Er is veel meer dan alleen schoonheid achter deze beroemde fontein, zoals je snel zult horen van je gids. Deze tour door de pleinen en fonteinen van Rome gaat verder naar het Pantheon, gebouwd als een tempel voor alle goden van Olympus. De koepel van het Pantheon, gebouwd in de oudheid, is de grootste ter wereld. Na wat tijd door te brengen in het Pantheon, ga je naar Piazza Navona, het genot van het barokke Rome, met architecturale elementen en sculpturen van meesters zoals Bernini (Fontein van de 4 rivieren), Borromini, Rainaldi (de kerk van St. Agnes in Agony) , en da Cortona (de fresco's in het Palazzo Pamphili). Vervolg je wandeling naar Campo de 'Fiori. Sinds 1869 is dit plein de thuisbasis van een kleurrijke lokale markt. Vervolgens zal je gids je de plaats laten zien van de moord op Julius Caesar, bekend als Area Sacra di Largo di Torre Argentina. De laatste stop tijdens je begeleide wandeling is bij de Vittoriano, ter herdenking van de eenwording van Italië. Het werk aan dit monument begon in 1885 en het werd ingewijd in 1911 ter ere van Victor Emmanuel II van Savoye, de eerste koning van Italië.

Sitemap Monument van Victor Emanuel II

Wil je alle activiteiten in Monument van Victor Emanuel II ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Monument van Victor Emanuel II

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 2.714 beoordelingen

Top top Met deze bus kun je de belangrijkste monumenten zien en dankzij de applicatie weet je waar je moet uitstappen om prachtige verborgen pleinen of andere te vinden. Ik raad het ten zeerste aan Ik kan niet wachten om het in andere steden te doen

Wij raden aan. Bovenal de Big Bus App met informatie over de afzonderlijke stations en de mogelijkheid om live te volgen wanneer de volgende bus komt.

Het Hop-On busstation bevindt zich op station Termini en je kunt je ticket direct laten scannen bij het instappen. Zeer ongecompliceerd.

Echt vlotte activiteit zonder problemen. Zou het iedereen aanraden die net in een nieuwe stad aankomt.

Het was een leuke reis. Plezierig en waar voor je geld. Bespaart op vervoer naar de locaties