Kies data

Monument van Victor Emanuel II

Monument van Victor Emanuel II: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Rome: hop on, hop off-bustour

1. Rome: hop on, hop off-bustour

Zie alle bezienswaardigheden van de 'eeuwige stad' met dit ticket voor een bus met open bovendek. Stap zo vaak je wilt op en af bij de bezienswaardigheden die jij het liefst wilt zien en ontdek de meest betoverende buurten van de stad. Kom meer te weten over de geschiedenis van Rome en de beroemde bezienswaardigheden met het audiocommentaar aan boord (beschikbaar in het Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Russisch, Chinees, Arabisch en Portugees). Kies tussen de ticketopties Classic, Premium en Deluxe. Ontdek de beroemdste bezienswaardigheden van de 'eeuwige stad'. Bussen rijden elke dag van 09:00 tot 19:00 uur van maart tot oktober en van 09:00 tot 18:00 uur van november tot april, waarbij de eerste en laatste bussen vertrekken vanaf treinstation Termini. Stap af bij het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn. Of ga naar de Engelenburcht en loop verder naar de Sint-Pietersbasiliek. Gooi een muntje in de Trevifontein en bewonder de monumenten van de Piazza Venezia. Als bonus krijg je ook nog 4 begeleide wandelingen bij elk ticket. Wandelroute 1: Het Vaticaan en Sint-Pietersplein: je gaat langs Castel Sant'Angelo en ziet de belangrijkste plekken in en rond Vaticaanstad en je bereikt de Sint-Pieter. Wandelroute 2: Het Pantheon en Piazza Navona: je begint tegenover Castel Sant'Angelo en ontdekt het geweldige Piazza Navona en het Pantheon. De tour eindigt bij Piazza Venezia Wandelroute 3: het Forum Romanum en het Colosseum: je begint bij Piazza Venezia en gaat langs de majestueuze Altare della Patria, het Forum Romanum en je eindigt voor het Colosseum Wandelroute 4: Piazza Barberini en de Spaanse trappen: de tour begint bij Piazza Barberini leidt naar het beroemde Piazza di Spagna. Zie de prachtige Spaanse trappen Het Classic ticket omvat 1 dag hop on, hop off-plezier in het centrum van de stad en 4 begeleide wandelingen om Rome te voet te verkennen. Kies het Premium ticket voor 2 dagen hop on, hop off-plezier bij alle routes, plus de genoemde begeleide wandelingen. Met de optie Deluxe ticket krijg je de mogelijkheid om Rome te ontdekken met 3 dagen hop on, hop off-bus op alle lijnen, de gratis begeleide wandeltochten en het genieten van een panoramische nachttour. City Center Line: 1. Treinstation Termini  2. Piazza Indipendenza 3. Santa Maria Maggiore 4. Colosseum 5. Circo Massimo 6. Piazza Venezia 7. Vaticaan 8. Ludovisi/Spaanse trappen 9. Piazza Barberini Paarse lijn/Catacomben-lijn: 1. Treinstation Termini 2. Santa Maria Maggiore 3. Colosseum 4. Porta San Sebastiano/Museo della Mura 5. Catacomben en Kerk van San Sebastiano 6. Caffarella Park 7. Domine Quo Vadis-kerk 8. Thermen van Caracalla 9. Circus Maximus 10. Piazza Venezia

Rome: avondrondleiding per golfkar met gelato

2. Rome: avondrondleiding per golfkar met gelato

Laat ons u comfortabel door de stad rijden en u alle bezienswaardigheden laten zien. Met elke avond vertrekken voor een rondleiding met een gids tot je beschikking, kun je echt het meeste uit je tijd in Rome halen. Hoogtepunten: Spaanse Trappen (Piazza di Spagna) Populo-plein (Piazza del Popolo) Mausoleum Keizer Augustus Trevifontein (Fontana di Trevi) Pantheon Navona-plein (Piazza Navona) Sint-Pietersplein (Piazza San Pietro) Gianicolo-heuvel Fontana Acqua Paola Piazza Venezia Victor Emanuele II-monument en graf van de onbekende soldaat (Vittoriano) Zuil van Trajanus (Colonna Traiana) Wat is inbegrepen: Headsets voor uw comfort Fles koud water Ijs Wat is niet inbegrepen: Ophalen / afzetten bij hotel Eten en drinken Fooien (tip voor gids/chauffeur)

Rome: ticket panoramische glazen lift met audio-app

3. Rome: ticket panoramische glazen lift met audio-app

Bewonder de schoonheid van de stad Rome vanaf het dak van het monument gewijd aan Victor Emmanuel II (Vittoriano) op het Venetië-plein. Ervaar een adembenemend uitzicht op het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn vanuit een bijzonder en mooi perspectief. Geniet van het paleis van Venetië en het Risorgimento-museum die bij uw ticket zijn inbegrepen. Begin uw bezoek met een multimediavideo over het prachtige oude Rome in het kantoor van de lokale partner. Download een informatieve stadsaudiogids en bereid u voor op het oversteken van het plein om de glazen lift Victor Emmanuel II te bereiken, vergezeld door een gastheer. Het unieke strijdwagenbeeld van het monument verbergt een prachtig panoramisch terras. Neem de glazen lift om naar de top van dit enorme marmeren monument te gaan voor een uniek 360-graden panorama van de eeuwige stad. Leer meer over het monument met de audiogids-app van Rome op je smartphone. De panoramische liftervaring is ideaal voor het bezoek aan het archeologische gebied Colosseum of de markten van Trajanus.

Rome: Palazzo Venezia gereserveerde ingang met museum

4. Rome: Palazzo Venezia gereserveerde ingang met museum

Dompel jezelf onder in de geschiedenis in het paleis van Venetië in Rome, waar pausen sliepen en Mussolini de mensen sprak vanaf zijn beroemde balkon. Met gereserveerde ingang. Geniet ook van toegang tot het Museum van de Risorgimento en het Vittoriano-monument. Begin uw bezoek met een multimediavideo over het oude Rome in het kantoor van de touroperator. Download een informatieve stadsaudiogids en bereid je voor om het plein over te steken om de glazen lift van Vittorio Emmanuel II te bereiken, vergezeld door je gastheer. Het unieke strijdwagenbeeld van het monument verbergt een prachtig panoramisch terras. Neem de glazen lift naar de top van dit enorme marmeren monument voor een uniek 360-graden panorama van de eeuwige stad. Bezoek het Centraal Museum van het Risorgimento, dat een periode uit de Italiaanse geschiedenis illustreert tussen het einde van de 18e eeuw en de Eerste Wereldoorlog. Bekijk de Shrine of the Flags en andere memorabilia, schilderijen, sculpturen, tekeningen, gravures en wapens. Leer meer over het monument met je audiogids-app voor Rome op je smartphone. De panoramische liftervaring is ideaal voor het bezoek aan het archeologische gebied van het Colosseum of de markten van Trajanus. Plan uw bezoek aan het Paleis van Venetië en het Risorgimento-museum op uw gemak.

Tour van 90 minuten in konvooi in vintage Fiat 500

5. Tour van 90 minuten in konvooi in vintage Fiat 500

Wat is een betere manier om je partner te verrassen voor de feestdagen dan met een unieke oldtimertour in Rome? Deze spannende tour van 90 minuten in een Vintage FIAT 500 met chauffeur is een perfecte manier om je Romeinse vakantie te vieren en geweldige plekken van de Eeuwige Stad te ontdekken. Begin de tour op slechts 200 meter van het Colosseum en word gezellig in je vintage voertuig, terwijl je chauffeur op weg gaat naar delen van Rome die zelden door toeristen worden bezocht. Bewonder het spectaculaire panorama van Rome vanuit de Garden of Lovers op de Aventijn en gluur door het beroemde sleutelgat van het rustige Piazza dei Cavalieri di Malta. De laatste stop van de versnelde tour is naar de Janiculum-heuvel, vanwaar je het Pantheon kunt zien, genieten van het uitzicht op het Pantheon, de Villa Medici, evenals de Altare della Patria (Altaar van het Vaderland).

Rome: ticket voor hop on, hop off-tour met open bus

6. Rome: ticket voor hop on, hop off-tour met open bus

Bezoek iconische en historische bezienswaardigheden van Rome met een hop-on hop-off bustour. Bekijk de iconische plaatsen zoals het Plein van de Republiek, de Santa Maria Degli Angeli-kathedraal, het Viminale-paleis en meer. Je kunt bij elk van de haltes langs de route uitstappen en je favoriete plekjes in je eigen tempo verkennen. Rijd door de beroemde attracties, waaronder het Palazzo Delle Esposizioni, het Eliseo-theater, de zuil van Trajanus, de keizerlijke fora, het Colosseum, de boog van Constantijn en nog veel meer. Je leert over elke attractie en zijn geschiedenis via de audiogids. Reis rond en door het stadscentrum van deze historische stad in een dubbeldekkerbus met open dak.

Rome: historisch centrum en Vaticaanse rondleiding zonder wachtrij

7. Rome: historisch centrum en Vaticaanse rondleiding zonder wachtrij

Als je van plan bent Rome te bezoeken, maar maar één dag hebt, moet je ervoor zorgen dat je elke seconde optimaal benut. Onze Rome in One Day Small Group Tour is daar perfect voor. Van het enorme Colosseum tot het prachtige Vaticaanstad. Met Real Rome Tours kun je heel Rome in slechts één dag zien! Ga aan de slag en sla de geestdodende wachtrijen over voor het Romeinse Colosseum, 's werelds grootste sportarena! Je gids zal je boeien met verhalen over gladiatoren en martelaren die het Colosseum beroemd hebben gemaakt terwijl je samen de overblijfselen van hun geschiedenis verkent. Vervolgens ga je naar het Forum Romanum om te leren hoe het hart van het allesomvattende rijk van Rome functioneerde en bloeide. Vergeet het vechten door de drukte in het Forum, je gids leidt je rechtstreeks naar een prachtig uitkijkpunt. Vanaf daar kun je het hele Forum-complex bekijken, inclusief het Senaatshuis en de Tempel van de Vestaalse Maagden. Je gids zal het je gemakkelijk maken om je voor te stellen hoe het Forum er 2000 jaar geleden uit moet hebben gezien, met verhalen over oorlog, politiek, economie en religie die de oude stad hebben gevormd. Je kleine groepstour door Rome in één dag, door het historische centrum, gaat verder met een stop bij de prachtige Trevi-fontein, de grootste barokke fontein in Rome. Volgens de legende keer je terug naar Rome als je een muntje over je linkerschouder in de Fontein gooit. De volgende stop in uw dagtour door Rome is de Spaanse Trappen voor een plek om mensen te kijken en tal van fotomomenten. Vanaf hier neemt je gids je met de metro naar het Vaticaan, waar je een lunchpauze hebt voordat je Vaticaanstad binnengaat. Na de lunch neemt je gids je rechtstreeks mee naar de Vaticaanse Musea, waar je de lange rijen mensen overslaat en meteen naar binnen gaat. Met je Vaticaanse expert om je te begeleiden, duik je in een van 's werelds grootste kunstcollecties. Deze speciaal samengestelde rondleiding door het Vaticaan belicht de beste werken in de enorme collecties hier, waardoor je een betere waardering krijgt van wat je ziet. Je zult de beste van de galerijen verkennen voordat je naar de Sixtijnse Kapel gaat. Geen enkele Rome-in-een-dagtour zou compleet zijn zonder een bezoek te brengen aan het meest bekende werk van de Renaissance-architectuur en de grootste kerk ter wereld - de Sint-Pietersbasiliek. De grote koepel van Michelangelo is iets dat je in het echt moet zien. Foto's kunnen het geen recht doen of de enorme omvang ervan weergeven. Uw lokale, deskundige gids zal u de fascinerende geschiedenis van zijn conceptie, locatie op de Vaticaanse heuvel, design, architectuur en symboliek uitleggen. Dus iedereen die je vertelt dat je Rome niet in één dag kunt zien, heeft de professionele en vriendelijke service van Rome Group Tours niet ervaren. Bij ons kun je niet alleen het Colosseum en het Vaticaan in één dag zien, maar je kunt ook een kijkje nemen in de geschiedenis en hoe ze 2000 jaar geleden leefden. Verspil uw kostbare vakantie niet met verdwalen of wachten in de rij - boek vandaag nog uw plaats!

Rome: Forum & Colosseum 3-uur durende tour met VR-ervaring

8. Rome: Forum & Colosseum 3-uur durende tour met VR-ervaring

Deze rondleiding te voet voert langs prominente plekken van de Eeuwige Stad, waaronder het Forum Romanum, het Colosseum en van recenter tijden het Monument van Victor Emanuel II, met zijn verbluffende uitzicht. Tijdens deze 3-uur durende ervaring met Engelssprekende gids maak je kennis met het Colosseum en het Forum Romanum, de wereldberoemde symbolen van het oude Rome. Vervolgens ga je verder naar het prachtige Monument van Victor Emanuel II, ook wel Il Vittoriano. Vanaf het dakterras heb je een prachtig uitzicht over Rome. Je ziet de prachtige kerken van het historische centrum, het voormalige joodse getto, de Capitolijn en het Palazzo del Quirinale. Hier komen het oude en moderne Rome elkaar tegen. 

Rome: audiotour Colosseum en panoramische lift

9. Rome: audiotour Colosseum en panoramische lift

Geniet van enkele van de historische hoogtepunten van Rome en geniet van panoramische uitzichten met deze rondleiding met audiogids, allemaal toegankelijk op je smartphone. Maak eerst een ritje met de panoramische lift. Neem de glazen lift naar de top van het Altaar van het Vaderland voor een uniek 360 graden panorama van de eeuwige stad. Ervaar adembenemende uitzichten en bekijk het Colosseum, het Forum Romanum, de Palatijn, de prachtige kerken van het historische centrum en Teatro Marcello van bovenaf. Luister naar uitleg over de monumenten en vertolkingen van de geschiedenis van Rome met je audiogids op je smartphone. Maak prachtige foto's van het uitzicht om voor altijd te bewaren. Sluit uw bezoek af met een uitstapje naar het archeologische gebied van het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn: bezoek de bezienswaardigheden in uw eigen tempo zodat u zich volledig kunt onderdompelen in de geschiedenis van het Romeinse rijk. Verken het Forum Romanum en de Palatijn. Bekijk het immense amfitheater waar ooit gladiatorengevechten en openbare spektakels plaatsvonden.

Rome: bustour met open dak met audiogids Colosseum

10. Rome: bustour met open dak met audiogids Colosseum

Ervaar de grootsheid van Rome in je eigen tempo aan boord van een hop-on hop-off bus met open dak. Reis gemakkelijk naar topattracties zoals het Vaticaan en de Trevifontein. Ontdek de geschiedenis van Rome met audiocommentaar op de bus en digitale audiogidsen voor het Colosseum, het Pantheon en Castel S.Angelo. Sla het gedoe van het nemen van het openbaar vervoer of de kosten van het huren van een taxi over met een handige hop-on hop-off bustour. Ga vlot naar de topattracties van de stad aan boord van een comfortabele bus met open dak, zodat u foto's van de stad kunt maken. Stap in de bus bij centraal gelegen haltes zoals Terminal via Marsala (station Termini), het Nationaal Romeins Museum, de Grote Kerk van Saint Mary, het Colosseum, Circus Maximus, het Venetië-plein, het Vaticaan, de Spaanse Trappen en de Trevifontein. Blijf onderweg verbonden met toegang tot gratis wifi in de bus. Reis comfortabel aan boord van een klimaatgestuurde bus.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Dagtochten
  • Combi-aanbiedingen
  • Privétours
30 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 30

Sitemap Monument van Victor Emanuel II

Wil je alle activiteiten in Monument van Victor Emanuel II ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Monument van Victor Emanuel II

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 2.917 beoordelingen

Maakte onze dag in Rome zo gemakkelijk. We zeilden op Wonder of the Seas en geporteerd naar Civitavecchia, we namen de trein vanaf daar, wat heel gemakkelijk was als je GetYourGuide / Trainline gebruikt om je tickets van tevoren te krijgen. Je zult naar Roma Termini willen gaan en gewoon het station uitlopen en de grote bushalte is daar.

We gebruikten dit als een manier om Rome op dag één te zien en reisden vervolgens naar plekken voor dag 2 en 3. We waardeerden Big Bus VEEL MEER dan de City Sightseeing-bus - het waren verwisselbare tickets, wat op het eerste gezicht geweldig lijkt.

Heel handig om de stad lekker door te kunnen reizen en veel te zien. De audio guide erbij maakt het af. We zochten het trefpunt maar dit was voor ons uit de richting. De tickets kun je gewoon bij de hostess van de bus laten activeren.

Snelle en regelmatige verbinding, rijdt naar alle relevante punten. Phrasebook is erg goed voor een hop on hop off bus. Bus meestal niet te druk, je kunt altijd een zitplaats vinden.

Mijn vrouw zat in een rolstoel en alles was perfect.