Datums kiezen

Morro Jable Lighthouse

Morro Jable Lighthouse: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Van Morro Jable: jetski-avonturentour

1. Van Morro Jable: jetski-avonturentour

Geniet van je jetski-tour op het strand van Morro Jable. Ervaar de beste waterervaring ooit. In de 30' jetski rijd je langs het strand naar een groot gebied waar je je alleen voelt, de monitoren houden de hele tijd toezicht en zorgen voor je veiligheid. Je gaat met ons naar ons ontmoetingspunt of hier alleen, we leggen je de activiteit en de regels uit, en als je klaar bent, ga je naar onze boot om je Jetski te nemen. Maak je geen zorgen, het is heel gemakkelijk en we zullen het je leren en begeleiden u op elk moment om uw tijd gemakkelijker en grappiger te maken. Op het moment dat we de foto's maken, begint de activiteit op dat moment. Rijd leuk, maar voorzichtig, waarschijnlijk ben je niet de enige, maar vind je de limiet en rennen. De Jetski is de beste activiteit om spanningen los te laten. Je zult onbeschrijfelijke dingen voelen als je familie of vrienden je erom vragen. kan alleen maar zeggen als je het gevoel wilt hebben dat je het moet proberen. Als je een jetski wilt nemen en de ervaring wilt ervaren, is dit jouw activiteit, maar als je liever het geheim van het eiland bezoekt, raden we je aan de 1 uur durende excursie te maken. Dit is geen excursie.

Leer surfen op de witte stranden in het zuiden van Fuerteventura

2. Leer surfen op de witte stranden in het zuiden van Fuerteventura

Je neemt deel aan een surfcursus op de eindeloze witte stranden in het zuiden van Fuerteventura. Het maakt niet uit of je een beginnende, gemiddelde of gevorderde surfer bent. Omdat ik en mijn team kleine groepen in onze cursussen waarderen, kunnen we ons individueel aanpassen aan de leerdoelen van onze studenten. Dagelijks rijden wij naar het strand dat de beste omstandigheden biedt voor het surfniveau van onze surfstudenten. Op het strand leggen we stromingen uit en geven we belangrijke veiligheidsinstructies voor het gebruik van de surfuitrusting. Daarna volgt een korte warming-up, gevolgd door eerste droge oefeningen op het land voor de positie op het board en de beweging hoe je moet opstaan – we noemen dit de “Take Off”. Nu gaat iedereen naar het water. De surfinstructeur gaat met je het water in en helpt je bij het kiezen van de golven, duwt je de golven in en geeft je tips hoe je je surftechniek kunt verbeteren. Voor een kleine meerprijs van € 8 halen wij u op bij uw accommodatie in: Morro Jable, Jandia, Esquinzo, Butihondo, Costa Calma, La Pared of La Lajita.

Morro Jable: begeleide jetski-safari

3. Morro Jable: begeleide jetski-safari

Begeef je op een jetski-tour vanuit Morro Jable en maak kennis met de zuidelijke kustlijn van Fuerteventura. Zoom in je eigen tempo langs het water en profiteer onderweg van instructies van je gids. Geniet onderweg van een prachtig uitzicht op de vuurtorens van het eiland en het kristalheldere water. Begin je jetski-safari langs de zuidkust. Ontmoet je gids aan de voet van de vuurtoren van Morro Jable. Nadat je je reddingsvest hebt aangetrokken, ga je het water op en maak je vertrouwd met de jetski. Kies vervolgens je tempo en begin je avontuur langs de kust. Vaar langs verschillende schilderachtige baaien en het kleine vissersdorpje Punta Jandía. Terwijl je je vaardigheden op de jetski aanscherpt, moet je uitkijken naar vliegende vissen en ander zeeleven voordat je terugkeert naar de kust.

Beschikbare activiteiten

3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Morro Jable Lighthouse

Wil je alle activiteiten in Morro Jable Lighthouse bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.