Belevingen in
Moscow-City

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Moscow-City: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Moskou: Entreeticket Panorama360 Observatiedek

1. Moskou: Entreeticket Panorama360 Observatiedek

Bezoek het hoogste observatiedek van Europa en geniet van een adembenemend uitzicht op het Kremlin, de Staatsuniversiteit van Moskou en de Poklonnaya-heuvel, evenals 8 verschillende uitgaansgebieden. Begin uw bezoek met een ritje in een hogesnelheidslift om de bovenste verdieping van het gebouw te bereiken. Download de gratis app en verander je telefoon in een gids terwijl je luistert naar verhalen over de bezienswaardigheden die je ziet. Bezoek daarna de hoogste fabriek ter wereld waar u kunt genieten van onbeperkte ijsmonsters en vers gemaakte chocolaatjes. Ontdek later de geschiedenis van Moskou met een meeslepende film in de mini-bioscoop voordat je stopt bij het restaurant voor een hapje. Er is ook een cadeauwinkel waar u wat souvenirs kunt kopen voordat u terugkeert naar de aarde.

...
Moskou: Moscow-City Museum, 56e verdieping, Empire Tower

2. Moskou: Moscow-City Museum, 56e verdieping, Empire Tower

Bezoek het stadsmuseum van Moskou, het eerste en enige museum van Rusland met wolkenkrabbers en hoogbouw. Gelegen op de 56e verdieping van de Imperia-wolkenkrabber, midden in het epicentrum van het zakelijke centrum van Moskou, biedt het museum een onvergetelijk panoramisch uitzicht op de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad vanaf 215 meter boven de grond. Het museum is verdeeld in twee delen, de geschiedenis van hoogbouw in Moskou en de geschiedenis van Moskou. Je ontdekt in het historische deel van de expositie hoe Moskou groot werd, van de klokkentoren van Ivan de Grote tot de Zeven Zusters van Stalin en de wolkenkrabbers van Moskou. Ontdek de geschiedenis van het creëren van een stad met wolkenkrabbers in het centrum van Moskou. Ontdek wat er werd bedacht versus wat er werkelijk is gekomen. Dit kan worden onderzocht in de projecties van dergelijke productieve architecten als Zaha Hadid en Norman Foster, wiens werk nooit werd uitgevoerd en een prominente plaats in het museum inneemt.

...
Stads- en metrotour door Moskou

3. Stads- en metrotour door Moskou

Klim aan boord van een klassiek Sovjetbusje voor een begeleide excursie van 3 uur door Moskou. Van het Rode Plein, de kathedraal van Christus de Verlosser tot de Staatsuniversiteit van Moskou, ontdek de beste plekken van de Russische hoofdstad. Je tour zal 7 haltes maken met in totaal niet minder dan 12 grote bezienswaardigheden van de stad. Verken Moskou comfortabel in een gezellig busje met snacks en drankjes die onderweg worden geserveerd. De laatste halte van dit deel van de tour is het Rode Plein van waar je naar een typisch Russisch restaurant wordt gebracht voor het geval je honger hebt. Maak van de gelegenheid gebruik om een specialiteit van de regio te proeven. Duik na je snelle hap in een indrukwekkend ondergronds netwerk meer dan 33 meter onder de grond. Bekijk een ondergronds museum ingericht door grote Sovjet-kunstenaars en ervaar de favoriete vorm van transport van de Moskovieten, met de metro. Bezoek 6 verschillende metrostations met een lokale gids en herontdek de Russische geschiedenis vanuit een nieuw perspectief. Ga terug boven de grond om je tour af te sluiten met een bezoek aan 3 van de Seven Sisters-wolkenkrabbers.

...
Moskou: begeleide rooftop-ervaring

4. Moskou: begeleide rooftop-ervaring

Ontmoet je gids voor de ingang van het metrostation Kropotkinskaya. Na een veiligheidsbriefing stijg je met je gids naar het dak van het gebouw. De ervaren en deskundige gids maakt uw verblijf op het dak niet alleen veilig maar ook interessant. Als je denkt dat je Moskou van alle kanten hebt gezien, wees dan voorbereid om verrast te worden met een nieuw perspectief op de Russische hoofdstad. In de glorieuze skyline van Moskou herken je gemakkelijk de belangrijkste architectonische juweeltjes, waaronder het Kremlin, de Christus de Verlosserkathedraal, de wolkenkrabbers van Stalin, de wolkenkrabbers van Moskou en de unieke architectuur van de centrale wijken van de stad. Je ziet ook een prachtig uitzicht over de rivier de Moskou, het monument voor Peter de Grote en de chocoladefabriek Red October. Na het commentaar van de gids over de belangrijkste monumenten van de stad, heb je tijd om foto's te maken. De gids zorgt ervoor dat je de meest verbazingwekkende foto's maakt vanuit de beste hoeken. Je volgt je gids dan terug naar het maaiveld.

...
Moskou: stads-, metro- en foodtour met lunch

5. Moskou: stads-, metro- en foodtour met lunch

Ontdek Moskou tijdens deze uitgebreide dagtour die de stad, metro en eetscènes verkent. Spring aan boord van een bus om iconische plekken in de stad te ontdekken en geniet van een lunch voordat je de metro gaat verkennen. Sluit uw excursie af met een bezoek aan een Russische markt om lokale specialiteiten te proeven. Stadstour Stap aan boord van een klassiek Sovjetbusje om de Russische hoofdstad te ontdekken tijdens een rondleiding van 3 uur door de stad. Bekijk en ontdek de geheimen en mysteries van Moskou terwijl je geniet van Russische kaviaar en champagne. Geniet van 7 haltes op belangrijke punten en zie niet minder dan 12 belangrijke plaatsen, zoals de Sint-Basiliuskathedraal, het Rode Plein, de Staatsuniversiteit van Moskou, de Russische Academie van Wetenschappen en meer. Lunch & Metro Tour Nadat je bent afgezet op het Rode Plein, ontmoet je je volgende gids. Dan is het tijd om te eten. Bezoek een typisch Russisch restaurant en geniet van typische gerechten uit de regio. Met een gevulde maag ben je klaar om meer dan 33 meter onder de grond te duiken in de metro van Moskou. Gedecoreerd door sovjetkunstenaars en bekend als een van de meest verbazingwekkende ondergrondse netwerken ter wereld, is de Moskouse metro een echt ondergronds museum. Ontdek tijdens de metrotour 3 van de meest atypische stations. Leer een andere hoek van de Russische cultuur en het lokale leven terwijl je de metro neemt. Culinaire Tour Als je weer aan de oppervlakte komt, kom je uit net voor de Danilovsky-markt, een authentieke en charmante voedselmarkt onder een koepelvormig dak. Maak een wandeling langs de stapels thee, gebak, vlees, fruit en groenten en ervaar een typisch Russische sfeer. Maak je ervaring compleet met het proeven van specialiteiten uit de regio, zoals kazen, kaviaar of gebak en het drinken van thee, mors (fruitdrank) of kvac (gefermenteerde drank). Leer de ins en outs van de Russische tradities en gastronomie.

...
Moskou: Panoramische wandeltocht door Moskou

6. Moskou: Panoramische wandeltocht door Moskou

Moskou is een van de meest levendige Europese hoofdsteden. Het kan bezoekers maandenlang bezig houden terwijl ze ernaar streven om zijn monumenten, architectuur, geschiedenis, kunst, groene ruimtes, kerken en nog veel meer te ontdekken. Tijdens deze tour zul je een overvloed aan interessante feiten ontdekken, waaronder hoe het Rode Plein ooit een marktplein was waar handelaren hun goederen zouden verkopen. Je komt het beruchte Mausoleum-huis van Lenin tegen en ontdekt of het mogelijk is dat het Kremlin van Moskou het grootste actieve fort in Europa is. Je ontdekt ook de eerste universiteit gesticht in Rusland, voordat je het Rode Plein bezoekt, de Moskou-rivier, het Bolshoi-theater, het warenhuis van de staat, de Staatsuniversiteit van Moskou, het Kremlin, de Sint-Basiliuskathedraal, oude orthodoxe kerken en de moderne financiële district van de stad Moskou. Tijdens je tour hoor je interessante geheime verhalen over het voormalige hoofdkantoor van de KGB-organisatie, de wolkenkrabbers van Stalin, gebouwen in Sovjet-stijl en nog veel meer.

...

Sitemap Moscow-City

Wil je alle activiteiten in Moscow-City ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Moscow-City

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 165 beoordelingen

Prachtig uitzicht over Moskou. Interessante expositie betreffende architectuur. Voor fotograferen minder geschikt vanwege getint glas.