Moskeebaden van Alhambra

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Moskeebaden van Alhambra: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Alhambra: ticket en audiogids inclusief Nasridenpaleizen

  1. Alhambra: ticket en audiogids inclusief Nasridenpaleizen

  Ontdek de architectonische wonderen en kleurrijke geschiedenis van het Alhambra tijdens een rondleiding met audiogids inclusief toegang tot de Nasridenpaleizen. Sla de wachtrij bij de ingang over en geniet van meer tijd om dit UNESCO werelderfgoed in je eigen tempo te verkennen.

  Eenmaal binnen, ga je met je audiogids op reis door eeuwenlange geschiedenis. Kom meer te weten over de reconstructie van het paleis in de 13e eeuw, de transformatie tot het koninklijk hof van koning Ferdinand en koningin Isabella na de herovering, en nog veel meer.

  Bewonder terwijl je luistert de mix van Moorse en christelijke architectuur in het paleiscomplex. Verken de verblijven van de koningen en sultans, bewonder het spectaculaire plafond in de Sala de la Barca (Hal van de Boot) en fotografeer erop los in de beroemde Patio de los Leones (Hof van de Leeuwen). 

  Nee...

 • Alhambra: ticket en audiogids inclusief Nasridenpaleizen - niet-restitueerbaar

  2. Alhambra: ticket en audiogids inclusief Nasridenpaleizen - niet-restitueerbaar

  Een bezoek aan Granada is niet compleet zonder het Alhambra te zien, het enige overgebleven versterkte complex uit de islamitische periode in Spanje. Verken deze verbazingwekkende attractie in je eigen tempo. Bewonder het fort, de tuinen van de Generalife en het paleizencomplex in al hun pracht. Vanaf hier begint je reis door de tijd, van de 13e-eeuwse wederopbouw door de Sultan van Granada tot aan de tijd dat het koninklijk hofhouding van koning Ferdinand en koningin Isabella er na de reconquista z'n intrek nam. Kijk uit over de witte huizen van de wijk Albaicín die onder je ligt en loop tussen fonteinen en onder sierlijke, hoefijzervormige bogen. Bewonder de mix van Moorse en christelijke architectuur. Verken de residenties van koningen en sultans, bekijk het spectaculaire plafond in de Hal van de Boot en maak foto's in het beroemde Hof van de Leeuwen. Rond de ervaring af met een spe...

 • Granada: ticket en rondleiding Alhambra en Nasridenpaleizen

  3. Granada: ticket en rondleiding Alhambra en Nasridenpaleizen

  Krijg een idee van het middeleeuwse Granada tijdens deze onvergetelijke rondleiding over het terrein van het Alhambra en de Generalife, een UNESCO-Werelderfgoedlocatie. Ontspan, wetende dat je ticket voor de paleiselijke stad toegang verschaft tot de Nasridenpaleizen, het Alcazaba-fort en het terrein van de Generalife. Afhankelijk van je voorkeur kun je kiezen voor een beleving in een kleine groep of met een privégids.  Je deskundige lokale gids haalt je op bij het complex, zodat je er zeker van bent dat je het terrein via een speciale groepsingang betreedt. Ook als je het paleis van de Generalife binnen gaat, kun je gebruik maken van een aparte groepsingang.  Geniet van de kalmte van het oude zomerpaleis van de emir in de Generalife, waar je onder andere een prachtige rozentuin, groene binnenplaatsen en ontspannende waterpartijen kunt vinden. Kom alles te weten over de geschiedenis v...

  Zeer professioneel georganiseerd met een gids die uren passioneel uitleg heeft gegeven over het Alhambra! Unieke ervaring en prachtige locatie. Absoluut aan te raden.

 • Alhambra: ticket en audiogids zonder Nasridenpaleizen

  4. Alhambra: ticket en audiogids zonder Nasridenpaleizen

  Ontdek waarom het Alhambra een wereldberoemd monument is tijdens een rondleiding met audiogids in je eigen tempo. Boek je toegangsbewijs vooraf om te voorkomen dat je tijd verspilt in de ticketrij en het risico loopt dat je op de dag zelf geen kaartje krijgt. 

  Eenmaal binnen ga je op ontdekkingstocht naar het Alhambra, een bewijs van de architectonische hoogstandjes van de Moorse heersers van Granada. Laat je meeslepen door de schoonheid van dit UNESCO-werelderfgoed terwijl jouw audiogids je meeneemt op een reis door zijn kleurrijke geschiedenis. 

  Bewonder de decadente architectuur van de Generalife, het paleis tegenover het Alhambra, dat het voormalige huis was van de koningen van Granada, en dwaal door de pittoreske tuinen vol fonteinen, hangende planten en verharde paden.

  Ga verder naar de versterkte zandkleurige torentjes van het Alcazaba,...

 • Alhambra: compleet ticket met audiogids

  5. Alhambra: compleet ticket met audiogids

  Haal je tickets op en ga vervolgens naar het Alhambra-complex om deze 600-jaar oude site in je eigen tempo te verkennen met een  audiogids. Met je ticket heb je toegang tot het hele complex, inclusief de  Nasridenpaleizen  en  Generalife. Luister  vanuit je audiogids alles over de geschiedenis van Granada en het Alhambra, en hoe de site in 1984 een UNESCO-Werelderfgoedlocatie werd. Je komt ook te weten over de voormalige sultans die hier ooit woonden tijdens de  Nasrid -dynastie. Maak een wandeling door het complex en bewonder de indrukwekkende en ingewikkelde architectuur van de paleizen. Geniet vervolgens van de rust van  Generalife, het oude zomerpaleis van de Emir, met een prachtige rozentuin, beplante binnenplaatsen en ontspannende waterpartijen. Je krijgt ook het militaire fort van het complex te zien, Alcazaba, met een prachtig uitzicht op Granada en de omliggende bergen.

  Goede service. Helaas kon de audiogids niet door gaan i.v.m. corona. Een mooi alternatief aangeboden zonder bijbetaling. Netjes hoor, houden zo.

 • Alhambra: tour inclusief Nasridenpaleizen

  6. Alhambra: tour inclusief Nasridenpaleizen

  Reis terug naar de tijd van de Moren in Spanje tijdens een rondleiding door het Alhambra. Betreed het uitgestrekte complex en hoor over de grote invloed en het belang ervan in de geschiedenis van Spanje. Leer over de bouwstijlen die werden gebruikt, waarin zowel het christendom als de islam invloed hadden. Bewonder de prachtige Granaatappelpoort en loop vervolgens langs de fontein van de Zuil van Karel V, die in 1554 werd geplaatst langs de route die naar de hoofdingang van het Alhambra leidt. Verken het Alcazaba-fort, vroeger een militair district en het oudste gedeelte van het Alhambracomplex. Je bezoekt ook de Nasridenpaleizen, waaronder het Paleis van Mexuar, het Paleis van Comares en het Hof van de Leeuwen. Tenslotte ga je naar de Generalife, het zomerpaleis van de emirs van de Nasriden, waar zich een van de oudste overgebleven tuinen van de Moren bevindt. Bewonder de verschillen...

 • Alhambra: tour inclusief Nasridenpaleizen - niet-restitueerbaar

  7. Alhambra: tour inclusief Nasridenpaleizen - niet-restitueerbaar

  Reis terug naar de tijd van de Moren in Spanje tijdens een rondleiding door het Alhambra. Betreed het uitgestrekte complex en hoor over de grote invloed en het belang ervan in de geschiedenis van Spanje. Leer over de bouwstijlen die werden gebruikt, waarbij zowel het christendom als de islam invloed uitoefenden. Bewonder de prachtige Granaatappelpoort en loop vervolgens langs de fontein van de Zuil van Karel V, die in 1554 werd geplaatst langs de route die naar de hoofdingang van het Alhambra leidt. Verken het Alcazaba-fort, vroeger een militaire vesting, en het oudste deel van het Alhambra-complex. Je bezoekt verder de Nasridenfortificatie waaronder het Mexuar, het Palacio de Comares en het Palacio de los Leones. Tenslotte ga je naar het Generalife, het zomerpaleis van de emirs van de Nasriden, waar zich een van de oudste overgebleven tuinen van de Moren bevindt. Bewonder de verschil...

 • Alhambra: tour zonder Nasridenpaleizen

  8. Alhambra: tour zonder Nasridenpaleizen

  Verken het Alhambra-fort en de weelderige Generalife-tuinen tijdens een rondleiding. Bekijk Granada met zijn honderden jaren aan Moorse geschiedenis en verken deze monumentale locatie die uitkijkt over de prachtige stad Granada. Je rondleiding begint in het Alcazabacomplex dat in de 13e eeuw werd gebouwd. Ontdek hoe de Nasriden grote torens toevoegden en een straat met een belangrijke toegangsweg door de Puerta de las Armas. Ontdek hoe de fortificatie van de hele omtrekmuur van het Alhambra werd gebouwd. Kom alles te weten over de geschiedenis van het Nasridenrijk via de architectuur. Je volgt je gids verder naar de Generalife, bestaande uit de lagere tuinen, het paleis en de hoge tuinen die buiten de muren van het Alhambra liggen. Kom te weten hoe deze plek ooit het zomerpaleis van de Nasridische sultans was. Ontdek de betekenis van water in dit complex en verken de prachtige en vredi...

 • Granada: Alhambra & Generalife versnelde toegang

  9. Granada: Alhambra & Generalife versnelde toegang

  Ontdek de indrukwekkende architectonische prestatie van de Nasridische heersers, het Alhambra. Dwaal in je eigen tempo door de fascinerende tuinen van het Alhambra, die zijn gevuld met fonteinen, hangende planten en geplaveide paden. Ontdek de sfeer van de Moorse cultuur en bewonder de vegetatie rondom het fort. Bewonder de decadente architectuur van het Generalife, het paleis tegenover het Alhambra, waar ooit de koningen van Granada woonden. Wandel door het militaire gebied, de Alcazaba, en bekijk de gefortificeerde zandkleurige torentjes. Vervolg je tocht door het complex en zie het Paleis van Karel V, het moskee-bad, en enkele verborgen looppaden in de tuinen.

 • Granada: rondleiding door Alhambra en Generalife met ticket

  10. Granada: rondleiding door Alhambra en Generalife met ticket

  Verken samen met je officiële gidsen het fort Alhambra en de weelderige tuinen van de Generalife met dit voorrangsticket waarmee je verzekerd bent van toegang. Bekijk Granada met zijn honderden jaren aan Moorse geschiedenis en verken deze monumentale plaats die uitkijkt over de prachtige stad Granada. Het Alhambra, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is één van de meest bezochte bezienswaardigheden ter wereld. Ontdek de geschiedenis van dit verbluffende monument. Je komt alles te weten over de geschiedenis van het Nasridenrijk door zijn architectuur en de symboliek die je overal in het fort en de tuinen zult zien. Ontdek het belang van water in dit complex en ontspan in de tuinen van de Generalife, een paradijs waar het altijd groen is.

  Super leuke en mooie tour, had het niet willen missen. Onze gids Christina heeft het meer dan goed gedaan. Vertelde veel over de geschiedenis, de gebouwen, het leven daar en de tuinen op een hele prettige manier. Aanrader! Een taxi brengt je tot bij de ingang.

Sitemap Moskeebaden van Alhambra

Wil je alle activiteiten in Moskeebaden van Alhambra ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Moskeebaden van Alhambra

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 13.735 beoordelingen

Zeer professioneel georganiseerd met een gids die uren passioneel uitleg heeft gegeven over het Alhambra! Unieke ervaring en prachtige locatie. Absoluut aan te raden.

Super leuke dag gehad. Onze gids Anne kon werkelijk alles over het Alhambra en de paleizen vertellen. Kleine groep. Prima excursie!!

Zeer impressionant , en zeer goede gids Anna welke zeer uitgebreide en to the point uitleg geeft met een vleugje humor .

Perfect Engelstalige gids welke ook tussendoor vertaalt in het Frans

Zeer mooi en interessante uitleg met de audioguide.