Kies data
Dingen om te doen

Mosselbaai

Mosselbaai: De beste dingen die je niet wil missen

Botlierskop Private Game Reserve: 3 uur geleide gamedrive

1. Botlierskop Private Game Reserve: 3 uur geleide gamedrive

Neem deel aan een geleide gamedrive van 3 uur door het Botlierskop Private Game Reserve en ervaar neushoorns, leeuwen, giraffen, buffels en vele andere dieren van dichtbij. Het reservaat ligt tussen spectaculaire bergen in de buurt van de stad Mosselbaai. In het unieke landschap leven veel verschillende dieren en 26 soorten wilde dieren.  Het 4.200 hectare grote reservaat is een waar paradijs voor vogelaars. Er zijn meer dan 200 soorten te ontdekken. Geniet van de safari met een open voertuig en laat je gids je naar de meest geschikte plekken brengen om leeuwen, zebra's, olifanten en andere dieren te spotten. Geniet na de gamedrive van het luxe terrein met een restaurant en een buitenzwembad.

Zuid-Afrika: eSIM-gegevensabonnement

2. Zuid-Afrika: eSIM-gegevensabonnement

Maak uw reis naar Zuid-Afrika zorgeloos met uw handige eSIM. Blijf verbonden tijdens uw reizen met snelle dekking voor Zuid-Afrika. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal en kies uit verschillende datapakketten en geldigheidsopties. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite van het beheren van meerdere simkaarten met deze afvalvrije oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door simpelweg extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Alle iPhone-modellen die buiten de iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android, als u het niet zeker weet, controleer dan de foto van de richtlijn om in aanmerking te komen. Als je geen verbinding kunt maken met internet nadat je deze eSIM hebt geïnstalleerd, volg dan de handleiding voor het oplossen van problemen met zelfhulp in je GYG-voucher. APN (naam toegangspunt): mobiele data

Veelgestelde vragen over Mosselbaai

Wat zijn deze week de beste dingen om te doen in Mosselbaai?

Sitemap Mosselbaai

Wil je alle activiteiten in Mosselbaai ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Mosselbaai

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 234 beoordelingen

Beste naturalist en gamedrive ooit in de naam is Selas. Zeer deskundig, respectvol en goed gemanierd. Hij verwende ons met goede koffie en warme chocolademelk. Behandelde ons met een warmwaterkruik en ponjo. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en zag 4 als de grote 5.

Uitstekend bezoek met Silas .. de dieren zo dichtbij mogelijk gezien met zeer goede uitleg .. het reservaat is heuvelachtig erg groot en erg mooi het uitzicht is prachtig Ook uitstekend restaurant Al het personeel is aan de top zeer professioneel Aarzel vooral niet

Zeer geslaagde reis. Je hebt veel dieren gezien en veel over ze geleerd. We hadden het geluk om alle 3 leeuwen te zien die in het reservaat bestaan. We zagen 4 van de big 5 en zelfs heel dichtbij. Deze reis is een echte aanrader!

We hadden een geweldige tijd met de gamedrive en onze geweldige chauffeur, Mandela, die veel moeite voor ons deed, zodat we alle dieren konden zien en ons veel informatie gaven.

Hoewel het park deels projectmatig onderhouden wordt, is het wel zeer de moeite waard. Vanwege de kou werden er plaids uitgedeeld.