Moulay Brahim

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Plannen veranderd? Geen probleem. Annuleer minstens 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.

Sitemap Moulay Brahim

Wil je alle activiteiten in Moulay Brahim ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Moulay Brahim

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 3.006 beoordelingen

Leuke dag gehad met aardige gids. Ondanks dat we veel moois gezien hebben staan er bij de foto's op de site waarvan je boekt toch een aantal fotos die je niet herkent als je de reis zelf gemaakt hebt. De reis werd ook andersom gemaakt dan in de beschrijving, waardoor de zon voor het maken van de fotos bij de waterval niet fijn stond. Reis ondanks dit toch een aanrader !

Het was een hele leuke dag. Ibrahim (guide) en Aziz (driver) waren fantastisch. Ze hielden rekening met iedereen en maakten er voor iedereen een leuke dag van. Je ziet wat van het land en de afwisseling van Berber markt rondrijden wandelen en kamelen ritje is perfect. Een aanrader. Ibrahim for president

Zowel onze chauffeur (Abderrahim) als onze gids (Rachid Jellah) waren top. Ze hebben ons goed begeleid, veel uitleg gegeven en waren heel behulpzaam en vriendelijk! Een aanrader om buiten de drukke stad van Marrakech de natuur te ontdekken.

uitgebreid verhaal van onze gids Mustafa over de Berber geschiedenis en hoe zij (nog steeds) leven. leuke tussenstops, inclusief kamelen tot en prachtige wandeling door en langs de dorpjes. Afgesloten met een heerlijke lunch.

We hebben een prachtige tocht door de bergen en de woestijn gemaakt. Leuke late breakfast, heerlijke traditionele lunch tussendoor. En de kamelen trip als afsluiting was een echt ‘Marokko-ervaring’.