Moulin Rouge
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Regel nu je ticket!

Moulin Rouge: tours & tickets

Moulin Rouge: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Parijs

Bekijk alle 750 tickets en tours

"De hoogtijdagen van de Moulin Rouge "

Sinds de opening in 1889 is de Moulin Rouge in Parijs nog altijd één van de meest legendarische plekken in de stad. Maar wat heeft dit cabaret zo beroemd gemaakt? Deze 5 feiten en informatie over de begintijd van de Moulin Rouge laten zien waarom het een vaste plek kreeg in de geschiedenis.

De cancan

De cancan

Zonder cancan geen Moulin Rouge. De dansers hebben deze ondeugende dans tot kunstvorm verheven, en trokken bezoekers van over de hele wereld aan om deel te zijn van deze sensatie in Parijs.

La Goulue

La Goulue

La Goulue was de beroemdste danseres van de Moulin Rouge en is, in typische cancan kleding, vereeuwigd op de iconische poster. Het vroege succes van de Moulin Rouge is te danken aan haar wilde capriolen waarmee zij geschiedenis schreef.

Koninklijk bezoek

Koninklijk bezoek

Zelfs de Prince of Wales bezocht de Moulin Rouge in de hoogtijdagen. La Goulue herkende hem in het publiek en riep "Hé Wales, jij betaalt de champagne!"

De gigantische olifant

De gigantische olifant

De olifant uit de film bestond echt. Hij was zo groot dat een trap over zijn poten leidde naar een verborgen podium in zijn buik, waar optredens voor strikt mannelijk publiek werden gegeven.

Niet vies van schandaal
Foto: Roderick Eime @flickr (CC BY-SA 2.0)

Niet vies van schandaal

Schandaal was normaal, maar het toppunt was een dans in 1907 met Egyptisch thema. Nadat de twee danseressen een gepassioneerde kus deelden, brak de nodige oproer uit

Onze insidertips

"Voor volwassenen "

De optredens in de Moulin Rouge blijven pikant, hoewel ze natuurlijk altijd smaakvol zijn. Er geldt een minimum leeftijd: kinderen boven de zes jaar mogen naar binnen, maar de voorstellingen zijn misschien niet altijd voor hen geschikt - ouders kunnen de voorkeur geven aan een kindvrije avond uit.

Dresscode

De Moulin Rouge is een stijlvolle zaak, en bezoekers worden geacht zich mooi te kleden. Een jasje en dasje bij de mannen wordt gewaardeerd, en shorts, sportkleding en sneakers zijn niet toegestaan.

Wie het eerst komt, die het eerst maalt

Je kan je ticket voor de show en het diner van tevoren boeken, maar tafels worden toegewezen op volgorde van binnenkomst. Het is geen slecht idee om wat vroeger te gaan om een tafel vlakbij het podium te scoren, zodat je optimaal zicht hebt op de spectaculaire show met zijn weelderige kostuums en uitgebreide sets.

Goed om te weten

 • Wanneer bezoeken
  Je kan Moulin Rouge het hele jaar bezoeken, met uitzondering van grote feestdagen als Kerst en Pasen. Openingstijden: elke dag vanaf 19:00 uur.
 • Heb ik een gids nodig?
  Nee, je hebt geen gids nodig om de Moulin Rouge te bezoeken.
 • Hoe kom ik er?
  Moulin Rouge is op Boulevard Clichy 82 - het dichtstbijzijnde metrostation is Blanche, lijn 2.
 • Extra tips

  • Kleed je netjes - geen shorts, sportkleding of sneakers

  • Sommige shows zijn niet geschikt voor jonger publiek

Wat anderen zeggen over Moulin Rouge

Gemiddelde beoordeling
4.6 / 5
gebaseerd op 4.725 beoordelingen

Traditionele avond uit. Eerst 2 uur eten (van 19 tot 21 uur). Eten is een soort van haast klus. Wordt met erg veel bombarie gepresenteerd, Kwalitatief is het ok, maar niet meer dan dat. Kwantitatief is het zeer bescheiden. De show is van 21 tot 23 uur. Dit is het hoogtepunt en de focus van de avond. Heel veel tempo, licht en geluid. Ontelbare dansers en danseressen. Professionals in optima forma. We zaten vooraan, bij het podium. Als je dat kunt aanvragen, dan zou ik het doen. Je ziet het echt heel erg goed; close up.

Parijs: diner en show in de Moulin Rouge Beoordeeld door

Prachtige decors en costuums, mooie zaal, warm ingericht. Je hoeft geen champagne te drinken, maar mag een andere drank in de plaats kiezen zonder bijbetaling. De dans kon spectaculairder. Mooie meisjes. Zeer fijne sfeer. Zeer spijtig dat je geen foto's mag nemen. Je wordt begeleid naar een tafeltje met 4, maar alle tafels hebben goed zicht op het podium.

Parijs: Moulin Rouge show met champagne Beoordeeld door

Geen hoogstandje qua dans maar echt leuk om te ervaren. (Nu teveel verwend qua dans haha) Maar Super leuke show in een super gezellige sfeer. Bij twijfel gewoon doen! Moet je een x gezien hebben! Echt leuke acts! (zitgedeelte is wel wat krap maar dat mag de pret niet drukken)

Parijs: Moulin Rouge show met champagne Beoordeeld door

Prachtige show en we hadden heel goede plaatsen. Wel tijdig aankomen. Voor de representatie van 23.00' is de aanbeveling 22.30' voor aankomst. Doe maar 22.20'.

Parijs: Moulin Rouge show met champagne Beoordeeld door

Een prachtige show vol enthousiasme van de dansers en danseressen, zeer gezellige sfeer, lekker eten, fascinerend van begin tot einde. Kortom fantastisch!

Parijs: diner en show in de Moulin Rouge Beoordeeld door