Belevingen in
Bocca della Verità

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Bocca della Verità: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Rome: hop on, hop off-sightseeingtour per bus

1. Rome: hop on, hop off-sightseeingtour per bus

Zie alle bezienswaardigheden van de 'eeuwige stad' met dit ticket voor een bus met open bovendek. Stap zo vaak je wilt op en af bij de bezienswaardigheden die jij het liefst wilt zien en ontdek de meest betoverende buurten van de stad. Kom meer te weten over de geschiedenis van Rome en de beroemde bezienswaardigheden met het audiocommentaar aan boord (beschikbaar in het Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Russisch, Chinees, Arabisch en Portugees). Kies tussen de ticketopties Classic, Premium en Deluxe. Ontdek de beroemdste bezienswaardigheden van de 'eeuwige stad'. Bussen rijden elke dag van 09:00 tot 19:00 uur van maart tot oktober en van 09:00 tot 18:00 uur van november tot april, waarbij de eerste en laatste bussen vertrekken vanaf treinstation Termini. Stap af bij het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn. Of ga naar de Engelenburcht en loop verder naar de Sint-Pietersbasiliek. Gooi een muntje in de Trevifontein en bewonder de monumenten van de Piazza Venezia. Als bonus krijg je ook nog 4 begeleide wandelingen bij elk ticket. Wandelroute 1: Het Vaticaan en Sint-Pietersplein: je gaat langs Castel Sant'Angelo en ziet de belangrijkste plekken in en rond Vaticaanstad en je bereikt de Sint-Pieter. Wandelroute 2: Het Pantheon en Piazza Navona: je begint tegenover Castel Sant'Angelo en ontdekt het geweldige Piazza Navona en het Pantheon. De tour eindigt bij Piazza Venezia Wandelroute 3: het Forum Romanum en het Colosseum: je begint bij Piazza Venezia en gaat langs de majestueuze Altare della Patria, het Forum Romanum en je eindigt voor het Colosseum Wandelroute 4: Piazza Barberini en de Spaanse trappen: de tour begint bij Piazza Barberini leidt naar het beroemde Piazza di Spagna. Zie de prachtige Spaanse trappen Het Classic ticket omvat 1 dag hop on, hop off-plezier in het centrum van de stad en 4 begeleide wandelingen om Rome te voet te verkennen. Kies het Premium ticket voor 2 dagen hop on, hop off-plezier bij alle routes, plus de genoemde begeleide wandelingen. Met de optie Deluxe ticket krijg je de mogelijkheid om Rome te ontdekken met 3 dagen hop on, hop off-bus op alle lijnen, de gratis begeleide wandeltochten en het genieten van een panoramische nachttour. City Center Line: 1. Treinstation Termini  2. Piazza Indipendenza 3. Santa Maria Maggiore 4. Colosseum 5. Circo Massimo 6. Piazza Venezia 7. Vaticaan 8. Ludovisi/Spaanse trappen 9. Piazza Barberini Paarse lijn/Catacomben-lijn: 1. Treinstation Termini 2. Santa Maria Maggiore 3. Colosseum 4. Porta San Sebastiano/Museo della Mura 5. Catacomben en Kerk van San Sebastiano 6. Caffarella Park 7. Domine Quo Vadis-kerk 8. Thermen van Caracalla 9. Circus Maximus 10. Piazza Venezia

...
Rome: 24 uur hop on, hop off-rondvaart

2. Rome: 24 uur hop on, hop off-rondvaart

Ervaar de bezienswaardigheden van Rome vanaf rivier de Tiber met een 24-uurs ticket voor een hop on, hop off-rondvaart. Ontspan je op de bovenste dekken (zonder dak) of comfortabele lagere lounges, terwijl het commentaar aan boord de geschiedenis van de stad vertelt en je onder de bruggen door glijdt. De totale afstand van de rondvaart, vanaf de brug van Nenni naar het eiland Isola Tiberina, is ongeveer 6 kilometer. Je ticket is geldig voor vertrek vanaf elk van de volgende 4 haltes:  1. Isola Tiberina: aan de kant van Lungotevere Degli Anguillara 2. Engelenbrug: aan de kant van Lungotevere Tor di Nona 3. Paleis van Justitie: Lungotevere Marzio 4. Piazza del Popolo: Lungotevere in Augusta Tijdens de tocht kom je langs prachtige locaties, zoals Piazza del Popolo, Castel Sant'Angelo, Vaticaanstad en meer. Stap van boord bij de pier van Isola Tiberina en loop naar Piazza Venezia, Piazza Di Spagna en de Bocca della Verità. Vanaf de pier in Castel S. Angelo, ben je op een steenworp afstand van de Sint-Pietersbasiliek en de Vaticaanse Musea in Vaticaanstad. Commentaar is tweetalig: in het Engels met Frans, Spaans, Italiaans, Duits of Mandarijn, afhankelijk van de meerderheid van de tourdeelnemers.

...
Rome: privé hoogtepunten Tour per golfkar

3. Rome: privé hoogtepunten Tour per golfkar

Ervaar het allerbeste van de Eeuwige Stad tijdens een privétour met een golfkar. Begin uw bezoek 's ochtends, 's middags of' s avonds door uw deskundige gids te ontmoeten op het kantoor van de lokale partner. Ga op pad om de geweldige hoogtepunten en de verborgen juweeltjes te ontdekken die Rome te bieden heeft. Begin de tour in het stadscentrum en pas uw reisschema aan op basis van uw persoonlijke voorkeuren. Onder leiding van je gepassioneerde gids, raak je alle belangrijke hoogtepunten, waaronder Piazza Venezia en de indrukwekkende Vittoriano, de Trevifontein - waar je een muntje in het water kunt gooien om zeker te zijn dat je terugkeert naar Rome - en de Spaanse Trappen, het hart van het glamoureuze winkelgebied . Ga dan naar Piazza Navona, met de verbazingwekkende Bernini's Fontein van de Vier Rivieren. Ga in het Pantheon om het grootste werk van de Romeinse architectuur te bewonderen, gevolgd door een stop bij Campo de Fiori om de voedselmarkt te bezoeken. Verken daarna het beste van het oude Rome, het iconische Colosseum, het majestueuze keizerlijke forum en de enorme overblijfselen van het Caracalla-badhuis. Stop voor een koffiepauze op weg naar de volgende attracties en leer interessante verhalen over de Eeuwige stad en haar inwoners. Beëindig uw tour in uw hotel of ergens in het stadscentrum. Gids in het Engels of Italiaans. Neem voor andere talen contact met ons op na de boeking

...
Rome: hoogtepunten Vespa-tour met koffie en gelato

4. Rome: hoogtepunten Vespa-tour met koffie en gelato

Verken Rome als een local tijdens deze begeleide Vespa-tour. Zie het Sint-Pietersplein, het imposante Colosseum, de rivier de Tiber en de beroemde Trevifontein. Geniet van een panoramisch uitzicht en ontspan met een verfrissende gelato en een heerlijke Italiaanse koffie. Ontmoet je gids buiten je hotel en rijd langs de schilderachtige geplaveide straten naar het Colosseum en de minder bekende Mouth of Truth. Stop om bij te tanken met een kopje koffie en een gelato en ga dan verder naar Palatine Hill. Geniet van het uitzicht op pittoreske pijnbomen en ruïnes van het enorme Circus Maximus. Rijd langs het Sint-Pietersplein en de grootste kerk ter wereld, de Sint-Pietersbasiliek. Bekijk het oude Castel Sant'Angelo, een privémausoleum voor keizer Hadrianus en zijn familie uit de 2e eeuw. Rits langs de rivier de Tiber en bekijk de iconische Trevifontein. Gooi een muntje in het elegante barokke zwembad om er zeker van te zijn dat je terugkomt naar Rome. Keer terug naar je hotel nadat je alle belangrijke bezienswaardigheden van Rome hebt gezien.

...
Rome: Segwaytour langs de highlights

5. Rome: Segwaytour langs de highlights

Begin je tour met een korte training, zodat je je veilig en comfortabel op je Segway voelt. Bekijk de meest iconische bezienswaardigheden van Rome op een unieke en informatieve manier, waarbij je meer te weten komt over de geschiedenis van de stad terwijl je onderweg bent. Je bezoekt de belangrijkste bezienswaardigheden van Rome, zoals de Trevifontein, de Capitolijn en de Spaanse Trappen. Het exacte aantal attracties dat je tijdens de route ziet hangt af van de gekozen tijsduur. Als je nog nooit op een Segway hebt gereden, bereid je dan voor op iets speciaals. Het is een leuke manier om de 7 heuvels van Rome te verkennen, en je gids zal je op een onderhoudende en milieuvriendelijke manier alle belangrijke locaties laten zien. Je gids vertels tevens persoonlijke verhalen en ervaringen over het lokale leven in de stad.

...
Rome: avondgolfkartour met drankjes

6. Rome: avondgolfkartour met drankjes

Deze golfkar-tour is de perfecte manier om te genieten van de prachtige avondlichten van Rome. Vanuit het comfort van uw eigen golfkar ziet en leert u over het Pantheon, het Colosseum, de heuvels van Palatijn en Aventijn, de monding van de waarheid, de Trevifontein, Piazza Navona en nog veel meer. Ontdek een adembenemend uitzicht over de stad vanuit panoramische uitkijkpunten, rijd over de kleine kronkelende wegen van middeleeuwse buurten en stop bij drie verschillende bars om te genieten van Prosecco, ambachtelijk bier en lokale aperitivo-snacks. Leer de kunst van de Italiaanse Aperitivo uit de eerste hand en geniet van het proeven van lokale producten. Deze spannende avondervaring is een geweldige manier om echt te genieten van la dolce vita (het goede leven) zoals het bedoeld is.

...
Rome: halve dagtour door Vespa met chauffeur

7. Rome: halve dagtour door Vespa met chauffeur

Rome is de perfecte stad om op 2 wielen te verkennen, en er zijn geen 2 wielen iconischer dan een Vespa-bromfiets. De typische Romeinse vervoerswijze zal ervoor zorgen dat je evenveel opkijkt voor je gevoel voor stijl als je de jouwe zult veranderen om de historische en verborgen bezienswaardigheden van de Eeuwige Stad te bewonderen. Bezoek onder begeleiding van een deskundige chauffeur de belangrijkste monumenten van het oude Rome, zoals het Circus Maximus, het Forum Romanum, het Colosseum en het Pantheon. Ontdek waarom romantici (en de romantische dichters) van de stad houden in betoverende kerken en decoratieve monumenten, zoals de barokke Trevifontein - gooi een munt in om ervoor te zorgen dat je op een dag terugkeert naar Rome - en de Spaanse Trappen. Ga naar enkele van de minder bekende attracties van de stad, zoals het gebeeldhouwde gezicht van de Bocca della Verità in de portiek van de kerk van Santa Maria in Cosmedin, herkenbaar voor filmfans uit de film 'Roman Holiday' van Audrey Hepburn. Houd de nieuwe paus Franciscus in de gaten terwijl je langs Vaticaanstad vaart, en meer.

...
Rome: begeleide wandeling door tempels, pleinen en markten

8. Rome: begeleide wandeling door tempels, pleinen en markten

Verken enkele must-see plekken en de geheime kant van Rome met een lokale gids. Dompel onder in de geschiedenis en cultuur van de stad terwijl je het Pantheon, Piazza Navona, het Joodse getto, Campo de' Fiori en meer bezoekt. Geniet van een proeverij van traditioneel Romeins straatvoedsel. Begin uw wandeltocht bij de kerk van St. Ignatius van Loyola. Bewonder het beschilderde plafond en geniet van de barokke sfeer. Wandel naar het Pantheon. Kom meer te weten over de obelisken in Rome, waarvan sommige duizenden jaren oud zijn en uit Egypte zijn meegebracht. Krijg uitzicht op het prachtige plein Piazza Navona. Leer meer over de 'pratende standbeelden', een fenomeen dat vrij uniek is voor de stad. Loop langs oude tempels. Bekijk de mond van de waarheid, een plek die voor altijd is vereeuwigd door Audrey Hepburn in de film Roman Holidays. Ontdek waarom Rome vaak wordt vergeleken met een lasagne. Verken het Campo de Fiori-plein en de lokale voedselmarkt om enkele van zijn delicatessen te proeven. Zet je smaakpapillen klaar om lokaal straatvoedsel te proberen, dat de Romeinen Supplì noemen. Hoor terwijl je gids licht werpt op authentieke Italiaanse voedselproducten. Maak een wandeling door de omliggende steegjes en leer de eigenaardige straatnamen in de omgeving kennen. Loop langs enkele fascinerende archeologische ruïnes en leer over de plaats waar de Ides van maart een verschrikkelijk lot betekende voor Julius Caesar. Verken de unieke Joodse getto, een geheime buurt die lijkt te zijn bevroren in de tijd en zijn authenticiteit heeft behouden. Zie het "nep-Colosseum", een mooie oude ruïne die lijkt op het Colosseum. Reis terug in de tijd voor een uitzicht op het Circus Maximus en de Palatijn, de plek die de heersers van het machtigste rijk ooit hun thuis noemden. Bekijk de overblijfselen van het keizerlijk paleis. Steek de brug over en bewonder het Tibereiland. Voordat je afscheid neemt van je lokale gastheer, kun je aanbevelingen krijgen voor de meest authentieke plekken om te eten, winkelen en al het andere dat je moet weten om het meeste uit je reis naar Rome te halen.

...
Rome: hop on, hop off-bus met vervoer vanuit Civitavecchia

9. Rome: hop on, hop off-bus met vervoer vanuit Civitavecchia

Geniet optimaal van je tussenstop in de cruisehaven van Civitavecchia en reis comfortabel naar Rome, waar je op een open hop on, hop off-bus stapt om bezienswaardigheden te bekijken. Je vertrekt om 09:00 of 09:30 uur vanaf de haven van Civitavecchia en wordt naar Via Crescenzio 19, in de buurt van Vaticaanstad, gebracht. Vanaf daar is het slechts 12 minuten lopen naar halte 6 van de hop on, hop off-bus.  Daarna kun je uit- en weer instappen bij 8 haltes die allemaal vlak bij de belangrijkste monumenten in de stad gelegen zijn. Je leert de geschiedenis van Rome kennen dankzij het audiocommentaar in de bus. Dit is beschikbaar in 9 talen (Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Russisch, Chinees, Arabisch en Portugees). Tijdens gratis wandeltochten rond enkele van de beroemdste pleinen, straten en monumenten krijg je een nog beter beeld van de stad. De hop on, hop off-bussen rijden dagelijks tussen 09:00 uur en 18:00 uur en passeren elke 15 à 20 minuten. Je kunt je online voucher in alle grote bussen activeren. De eerste halte van de hop on, hop off-bus, waar je je online voucher moet laten checken, is voor het treinstation Termini. Om 15:45 uur keer je terug naar de cruisehaven Civitavecchia. De transferbus vertrekt vanaf Piazza dell’ Independenza and stopt om 16:00 uur bij de bushalte op Via Crescenzio #2. Raadpleeg voor alle overige informatie de host op de weg naar Rome in de ochtend.

...
Rome: privétour van 3 uur met luxe voertuig

10. Rome: privétour van 3 uur met luxe voertuig

Bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden van Rome vanuit het comfort van een Mercedes E-Klasse sedan of minibus, terwijl een gelicentieerde gids je een inleiding geeft op de geschiedenis van attracties zoals het Pantheon, Capitoline Hill en de Bocca della Verità. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, rijd je naar het hart van het oude Rome en stop je voor de triomfboog van Constantijn. Geniet van het indrukwekkende uitzicht vanaf waar de Romeinse keizers de stad zouden binnenkomen na hun overwinningsstrijd. Ga verder naar het Forum Romanum om de ruïnes van de grote tempels van de Romeinse Republiek te zien. Leer hoe de gewone burgers zich zouden verzamelen in het Forum en stoom afblazen tijdens de gladiatorenwedstrijden van het Colosseum, de machtigste arena van de Romeinse Republiek. Rijd langs de Bocca della Verità ("Mouth of Truth") op de portiek van de kerk van Santa Maria in Cosmedin en rijd verder naar Piazza Venezia voor een prachtig uitzicht op de Capitolijn. Verken vervolgens de tempel van alle goden en een van de meest intacte monumenten van het Romeinse rijk, in het Pantheon. Bewonder de Fontana dei Quattro Fiumi ("Fontein van vier rivieren") van Bernini op Piazza Navona en bewonder de kerk Sant'Agnese van Borromini in Agone. Het glorieuze plein wordt gecompleteerd door de fresco's van Pietro da Cortona op het Palazzo Pamphilj. Eindig op het Sint-Pietersplein om Bernini's glorieuze Toscaanse colonnades te zien die 'De moederarmen van de moederkerk' omhelzen.

...

Sitemap Bocca della Verità

Wil je alle activiteiten in Bocca della Verità ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Bocca della Verità

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 2.315 beoordelingen

Zeer suggestieve ervaring, zelfs als de rivier van dichtbij nog meer lijden lijkt dan het wordt gezien vanuit het gebruikelijke "straat" -perspectief. Het zou mooi zijn als de administratie beter zou zorgen voor de dijken die met deze activiteit een stedelijke ruimte worden die gelijk is aan de andere. Voor de rest zeer vriendelijk personeel en zeer prettige navigatie.

Oktober is een goede tijd om naar Rome te reizen, het is nog steeds warm en het regent nog niet. Ook minder toeristen. Je moet op zoek gaan naar minder bekende musea en eetgelegenheden. Persoonlijk hebben we veel goede dingen gevonden in het Trasevere-gebied! Lopen lopen en lopen… zo zie en beleef je meer ️

De boot nemen als een bus is zeker fascinerend, maar ook comfortabel. De boot vindt geen verkeer en laat u genieten van een prachtig uitzicht over Rome. Niet alleen worden aangemoedigd voor het toerisme, maar ook voor het dagelijks leven (in dit geval moeten de kosten echter lager zijn ...)

Erg goed ! Il pleuvait au début mais le toit était couvert, des qu'il a fait beau ils l'ont enlevé, on peut le faire plusieurs fois donc si y a des photos ou infos qu'on a loupé on peut y retourner et c'est cool !

Geweldige manier om alle schoonheden van Rome in slechts één dag te bezoeken. Fantastische maar duidelijk vermoeiende ervaring?