Mpumalanga

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Mpumalanga

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 330 beoordelingen

Eenvoudig via de app afspraken geregeld. Keurig op tijd opgehaald. Het vervoer, de informatie, entree tot park verliep conform afspraak. Het onderlinge netwerk van gidsen helpt enorm om interessante beesten te zien. Enorm genoten van beesten buiten de bekende big five. (Die we ook hebben gezien) Een jacht van wilde honden op een impala, zwangere hyena etc. Daarnaast veel aanvullende informatie over het Krugerpark, planten, vruchten, vogels. Voor ons (55,55,22,25) een absoluut hoogtepunt van onze rondreis.

Een heerlijke middag gehad met onze guide Levi. We waren de enige twee gasten dus een private tour. Levi vertelde heel veel over de dieren en vogels. Het was echter zeer warm en de dieren waren lastig te vinden maar al met al toch veel gezien hoor. Werden op tijd opgehaald en voor de deur weer afgezet. De auto had separate stoelen dus heel comfortabel ondanks al dat gehobbel. Een aanrader!

Erg leuk ervaring. Leuke begeleiders. Stond alleen op de site dat we er 2,5 uur over zouden doen maar waren na 1,5 uur al terug. Ook waren er maar 9 kabels i.p.v. 10 zoals op de site aangegeven. Maar al met al zeer leuk om te doen, echte aanrader.