Muelle Uno

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Muelle Uno: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Málaga: catamarantocht bij zonsondergang

  1. Málaga: catamarantocht bij zonsondergang

  Vaar in Malaga op een QUATTRO-catamaran. Een unieke nautische ervaring bij zonsondergang om de skyline van de stad Malaga vanaf de zee te zien. Stap aan boord van de catamaran en vertrek vanuit de haven van Malaga. Vaar langs de Middellandse Zee en zie Malaga bij zonsondergang terwijl je luistert naar chillout-muziek. De catamaran heeft een uitgebreide bar en onverslaanbare muziekapparatuur zodat u kunt genieten van deze activiteit als nooit tevoren. Binnen in het schip is er een barservice en badkamers.

 • Málaga: rondleiding door Alcazaba, kathedraal en Romeins theater

  2. Málaga: rondleiding door Alcazaba, kathedraal en Romeins theater

  Maak kennis met de beste plekken in de stad tijdens deze begeleide Malaga-tour met kaartjes voor de belangrijkste attracties. Start de tour op de Plaza de la Marina, een van de centrale punten in de stad. Geniet hier, afhankelijk van de tijd, van een van de vele voedselbeurzen die er het hele jaar door worden gehouden. Loop vervolgens met je gids langs de grote Calle Larios, de belangrijkste verkeersader van Malaga. Bezoek vervolgens de Plaza de la Constitución, de thuisbasis van vele evenementen en de beurs van Malaga. Hier maak je een omweg om een van de grootste schatten te zien: de kathedraal van Malaga. De kathedraal, wereldwijd bekend, is een van de mooiste gebouwen tijdens de tour. Ontdek veel interessante feiten, waaronder waarom het La Manquita heet. Ga verder naar Plaza del Obispo en bezoek de favoriete eetgelegenheid van Antonio Banderas, El Pimpi. Geniet van een goede Mala...

 • Malaga: privélessen over kunst en tekenen

  3. Malaga: privélessen over kunst en tekenen

  Je begint met het ontmoeten van je lokale kunstleraar in de haven van Malaga. Samen kies je de beste plek om je eerste Malaga-ansichtkaart te maken, met de waterreflecties, de boten, de oude vuurtoren, de moderne witte pergola of de grote Colors Cube. Als je klaar bent, ga je naar Paseo del Parque of de oude binnenstad, afhankelijk van of je meer geïnteresseerd bent in natuur of architectuur. Er zijn veel mooie hoeken om te schetsen, waaronder het Romeinse theater, de kathedraal of Plaza de la Constitución. U kunt ontspannen terwijl u schildert met het geluid van het water dat langs de tuinen van de kathedraal stroomt. Tijdens je ervaring kun je ook vanuit je gids naar de geschiedenis en verhalen van Málaga luisteren.

 • Malaga: privé minitour per elektrische auto

  4. Malaga: privé minitour per elektrische auto

  Maak kennis met en bezoek de meest emblematische plekken van Malaga en de minder bekende gebieden terwijl je met een elektrische auto reist. Begin de tour in Calle Alamos, in het centrum van Malaga. Ga door het historische gebied (Paseo del Parque, La Catedral, Museo de Málaga, Ayuntamiento, Puerto de Málaga, Mirador de Gibralfaro) en het minder bekende gebied zoals de visserswijken van Pedregalejo en El Palo. Neem twee stops tijdens de tour, zodat u kunt genieten van het uitzicht. Beëindig de tour terug bij het startpunt in Calle Alamos.

 • Malaga: 3 uur durende privé aanpasbare wandeltocht

  5. Malaga: 3 uur durende privé aanpasbare wandeltocht

  Maak je droomtour door Malaga met een aanpasbare privérondleiding. Je kunt ervoor kiezen om de charme van het stadscentrum en de oude stad te ontdekken met je goed geïnformeerde gids. Ontdek de mix van Romeinse, Arabische en christelijke architectuur en leer hoe de stad zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld. Bezoek de beroemde monumenten, waaronder het Romeinse theater en Alcazaba en ontdek waarom de kathedraal van Malaga de eenarmige dame wordt genoemd. Als alternatief kunt u de natuur in trekken en een panoramisch uitzicht over de stad ontdekken vanuit een schilderachtig gezichtspunt. Leer tijdens je wandeling over de Moorse tijden in Malaga en ontdek exotische planten in het Subtropisch park. Een andere optie is om enkele van de vele musea van de stad te verkennen. Kom meer te weten over Spaanse schilders, geschiedenis, flamenco en natuurlijk de beroemdste malagueño - Picasso. ...

Sitemap Muelle Uno

Wil je alle activiteiten in Muelle Uno ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.