Muelle Uno

Muelle Uno: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Málaga: catamarantocht bij zonsondergang

1. Málaga: catamarantocht bij zonsondergang

Vaar in Málaga op een QUATTRO-catamaran. Een unieke nautische ervaring bij zonsondergang om de skyline van de stad Málaga vanaf zee te zien. Ga aan boord van de catamaran en vertrek uit de haven van Málaga. Vaar langs de Middellandse Zee en zie Málaga bij zonsondergang terwijl je luistert naar rustgevende muziek. De catamaran beschikt over een uitgebreide bar en een onovertroffen muziekinstallatie, zodat je van deze activiteit kunt genieten als nooit tevoren. Binnen in het schip is er een barservice en zijn er toiletten.

Málaga: rondleiding door Alcazaba, kathedraal en Romeins theater

2. Málaga: rondleiding door Alcazaba, kathedraal en Romeins theater

Maak kennis met de beste plekken in de stad tijdens deze begeleide Malaga-tour met kaartjes voor de belangrijkste attracties. Start de tour op de Plaza de la Marina, een van de centrale punten in de stad. Geniet hier, afhankelijk van de tijd, van een van de vele voedselbeurzen die er het hele jaar door worden gehouden. Loop vervolgens met je gids langs de grote Calle Larios, de belangrijkste verkeersader van Malaga. Bezoek vervolgens de Plaza de la Constitución, de thuisbasis van vele evenementen en de beurs van Malaga. Hier maak je een omweg om een van de grootste schatten te zien: de kathedraal van Malaga. De kathedraal, wereldwijd bekend, is een van de mooiste gebouwen tijdens de tour. Ontdek veel interessante feiten, waaronder waarom het La Manquita heet. Ga verder naar Plaza del Obispo en bezoek de favoriete eetgelegenheid van Antonio Banderas, El Pimpi. Geniet van een goede Malaga-wijn en heerlijke vis. Direct naast El Pimpi ligt het iconische Romeinse theater en het Alcazaba van Malaga, dat diende als een beschermende muur van de stad. Baan je een weg naar het stadhuis van Malaga en loop onderweg door de met bomen omzoomde laan Paseo del Parque. Om de tour af te sluiten, is er geen betere plek dan Pier 1, het nieuwe openluchtwinkelcentrum met benijdenswaardige uitzichten over de stad.

Malaga: 3 uur durende privé aanpasbare wandeltocht

3. Malaga: 3 uur durende privé aanpasbare wandeltocht

Maak je droomtour door Malaga met een aanpasbare privérondleiding. Je kunt ervoor kiezen om de charme van het stadscentrum en de oude stad te ontdekken met je goed geïnformeerde gids. Ontdek de mix van Romeinse, Arabische en christelijke architectuur en leer hoe de stad zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld. Bezoek de beroemde monumenten, waaronder het Romeinse theater en Alcazaba en ontdek waarom de kathedraal van Malaga de eenarmige dame wordt genoemd. Als alternatief kunt u de natuur in trekken en een panoramisch uitzicht over de stad ontdekken vanuit een schilderachtig gezichtspunt. Leer tijdens je wandeling over de Moorse tijden in Malaga en ontdek exotische planten in het Subtropisch park. Een andere optie is om enkele van de vele musea van de stad te verkennen. Kom meer te weten over Spaanse schilders, geschiedenis, flamenco en natuurlijk de beroemdste malagueño - Picasso. Er is een museum voor ieders belangen, dus profiteer en leer iets nieuws. Je kunt er ook voor kiezen om je tour te concentreren op het havengebied en meer te leren over de Andalusische levensstijl. Bezoek een beroemde vuurtoren, het strand van Malagueta en zie hoe de lokale bevolking zeevruchten kookt.

Cruiseterminal ophalen. Malaga in 2 uur per elektrische auto

4. Cruiseterminal ophalen. Malaga in 2 uur per elektrische auto

Maak kennis met en bezoek de meest emblematische plekken van Malaga en de minder bekende gebieden terwijl je met een elektrische auto reist. Begin de tour in Calle Alamos, in het centrum van Malaga. Ga door het historische gebied (Paseo del Parque, La Catedral, Museo de Málaga, Ayuntamiento, Puerto de Málaga, Mirador de Gibralfaro) en het minder bekende gebied zoals de visserswijken Pedregalejo en El Palo. Tijdens de tour maak je twee stops, zodat je van het uitzicht kunt genieten. Beëindig de tour terug bij het startpunt in Calle Alamos.

Malaga: privélessen over kunst en tekenen

5. Malaga: privélessen over kunst en tekenen

Vind je het leuk om te tekenen maar heb je al lang niet meer geoefend? Nog nooit een potlood aangeraakt maar wel eens willen proberen? Hoe zit het met het ervaren van nieuwe schildertechnieken?! Doe mee met deze workshop waar Malaga je inspiratie zal zijn en je voor één dag artiest wordt Je tekenleraar zal je laten zien hoe je met andere ogen naar de stad kunt kijken en in je tekening de beste uitzichten en details kunt nabootsen om je reis te vereeuwigen in een unieke ansichtkaart. U kunt kiezen tussen het vastleggen van de reflecties, boten en de vuurtoren in de haven, het tekenen van de tropische natuur van het park of de architectuur van de oude stad, zoals het Romeinse theater of de kathedraal. Alle materialen zijn aanwezig! Papier, aquarellen, penselen, potloden, zachte pastels, stiften en houtskool :) Picasso zei: "Inspiratie bestaat, maar het moet je aan het werk zien te krijgen". Dus wacht niet langer en laten we beginnen!

Sitemap Muelle Uno

Wil je alle activiteiten in Muelle Uno ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Muelle Uno

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 105 beoordelingen

Echt positieve ervaring: leuke sfeer dankzij een goede DJ en een fantastische crew! We vertrokken op tijd vanaf het dok en staken de baai over terwijl de zon onderging. Geweldige muziek, boeiend. We hebben ook dolfijnen gezien. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dit seizoen raad ik je aan een zwaar sweatshirt of jack mee te nemen als de lucht afkoelt.

Enorm genoten van deze catamarantocht. De sfeer aan boord was heel gezellig en relaxt en heb leuke mensen gesproken. Er werd fijne muziek gedraaid door de DJ die aanwezig was en we hadden een mooie zonsondergang i.c.m. voortreffelijk weer.

Een vriendelijke, ontspannen en warme feestsfeer met een DJ die alle generaties meeneemt!

Wauw!! Een geweldige activiteit! Ik raad het iedereen aan. Alles was perfect!

Heel leuk! Alles bewonderen vanop zee vergezeld door muziek.