Kasteel Neuschwanstein
Belangrijke Informatie
Duur
9.5 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Ontdek het sprookjesachtige kasteel Neuschwanstein
 • Bezoek de mooie uitkijkpunten rondom het kasteel
 • Geniet van een 2 uur durende treinreis door het Beierse platteland
 • Omzeil de lange wachtrijen voor snelle toegang tot het kasteel
 • Ontdek de extravagante wereld van Koning Ludvig II
Overzicht
Ontdek het sprookjesachtige kasteel Neuschwanstein en de betoverende stad Füssen, omringd door een van de meest adembenemende natuurlijke omgevingen ter wereld. Maak een 2 uur durende treinrit door het majestueuze Beierse landschap.
Wat te verwachten
Gelegen op 2 uur rijden van München, de betoverende oude wereld stad Füssen ligt in de uitlopers van de Alpen, omlijst door een van de meest adembenemende natuurlijke omgevingen in de wereld. Torenhoog ver boven het dorp, schijnbaar gebeeldhouwd uit de bergen die prachtig stijgen naar de hemel, is een gezicht gemaakt van de spullen van dromen: de prachtige en etherische kasteel Neuschwanstein.

Dit glorieuze dwaasheid werd in de 19e eeuw gebouwd door de beroemde "gekke" Koning Ludwig II, een man bedwelmd door mythologie en die zelf werd een legende. De glinsterende witte torens van het kasteel onder de wolken zijn onmiddellijk herkenbaar voor velen die nooit de naam Neuschwanstein hebben gehoord. Het is de inspiratie voor het Kasteel van Doornroosje Disney's, en is beroemd over de hele wereld als het kasteel Chitty Chitty Bang Bang.

Voor een bezoek aan het is om stap binnen een sprookje. Op deze full-daagse tour van München, zal uw gids u mee met de trein en begeleiden u omhoog naar verheven baars van het kasteel, waar het zit glanzende boven een spectaculair panorama van de bergen, meren en valleien. Het gaat niet alleen over het kasteel - het gaat ook over de prachtige locatie. Je gaat naar de beste uitkijkpunten en verken het meer. Als de tijd en het weer het toelaat, kunt u zelfs genieten van een duik. Get postkaart-perfect uitzicht op de even mooie Hohenschwangau Castle, de waterval kloof, en de prachtige Marienbrücke Bridge, geschorst hoog boven het allemaal.

Terwijl u het bewonderen van de schoonheid, zal uw gids u het boeiende verhaal van gerenommeerde en tragische bewind koning Ludwig's vertellen, van zijn turbulente tijden, en de obsessie die hem reed naar zijn fantasie kasteel bouwen in de bergen en hem uiteindelijk vernietigd. Sla de lange rijen voor de afzonderlijke interne tour van privévertrekken van de koning door een specialist kasteel gids. De tour is de meest praktische manier om deze geweldige fantasie-wereld te betreden.
Inbegrepen
 • Vervoer per 2 uur durende treinreis van München naar Füssen en terug
 • Tour onder begeleiding van een Engelstalige gids
Niet inbegrepen
 • Ophaalservice bij hotel
 • Lunch
 • Optioneel: 12 EUR entreekosten voor bezoekers boven de 18 jaar, te betalen aan de verkoper op de ochtend van de tour (vanaf 1 januari 2017 zullen de entreekosten 17 EUR bedragen)
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Kantoor Radius Tours op Centraal Station München (Hauptbahnhof), gelegen tegenover spoor 32-34. Let op: de genoemde tijd is de vertrektijd. Zorg dat je ongeveer 15 minuten voor vertrektijd bij ons kantoor bent. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Let op: deze tour omvat een bergopwaartse wandeling van ongeveer 20 minuten. De helling is op sommige plekken relatief steil. De tour wordt afgeraden voor mensen met ernstige loopproblemen. Als je liever niet bergopwaarts wilt lopen, kan een paardenkoets geregeld worden. Deze brengt je echter niet helemaal tot boven op de berg. Het is ook mogelijk om dit stuk met de bus te reizen.
• Vergeet niet geschikte schoenen mee te nemen

Vanaf € 45 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (146 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Radius Tours and Bikes Munich

Product ID: 23715