Fietstocht door München

Klassieke 4 uur durende fietstocht door München

Vanaf € 31 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Elektronische voucher toegestaan

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Neem een spannende, historische en onderhoudende tour door München op de fiets
  • Ontdek de oude binnenstad van München, rijd door de prachtige Engelse Tuin en zie de de Isar surfersrivier
  • Stop bij een populaire biertuin voor een drankje of een maaltijd
Overzicht
Geniet van een spannende reis langs historische gebouwen, mooie parken en biertuinen in deze 4 uur lange fietstocht door München. Leer de stad kennen vanaf een fiets met een deskundige gids en verken Marienplatz, de Engelse Tuin en meer.
Wat te verwachten
Leer München kennen vanaf een fiets met een 4-uur lange rondleiding. Tref je gids aan het eind van de Marienplatz en Tal bij het Oude Stadhuis onder de klokkentoren en de ingang van het speelgoedmuseum.

Hier maak je kennis met je gids en andere groepsleden en hoor je over de verbazingwekkende geschiedenis van München en de nabij gelegen gebouwen van de oude binnenstad.

Na ongeveer 15 minuten loop je de straat over naar een garage voor je fiets. Zodra je klaar bent om te fietsen ga je de stad in en maak je een halte bij de iconische oude stad, ontdek je de Engelse Tuin, zie je de Isar surfers rivier en nog veel meer.

Ongeveer 2 uur later stop je voor een pauze in de meest populaire biertuin van München. Hier heb je ongeveer een uur lang de kans om te eten, drinken en een praatje te maken voor je de rest van de tour afmaakt.
Inbegrepen
  • Fietsen
  • Fantastische gids
  • Helm (op aanvraag)
Niet inbegrepen
  • Lunch in de biertuin
  • Fooi
Trefpunt

Het trefpunt voor Mike's Bike en Sightseeing Tours van München is bij het ​​Oude Stadhuis. De exacte ontmoetingsplaats is direct onder de grote klokkentoren van het speelgoedmuseum (Spielzeugmuseum) naast het standbeeld van Julia en aan de overkant van de Kerk van de Heilige Geest.

Wat te onthouden
Betreft het veranderen van de data en restitutie:

Als je ervoor kiest om niet op de gereserveerde datum of tijd te komen kun je bellen met de leverancier of naar onze winkel komen wanneer je in München bent. De leverancier is flexibel en maakt een nieuwe reservering voor een andere datum en/of tijdstip van je keuze zonder extra kosten.

Je krijgt 80% restitutie als je je reservering ten minste 48 uur voor de geplande tour tijd annuleert.

De leverancier geeft geen restitutie als een reservering in minder dan 48 uur wordt geannuleerd tenzij de annulering minder dan 1 uur vóór de geplande tour is en als gevolg van aanzienlijk onguur weer in welk geval 80% van de aanbetaling wordt terugbetaald. Herschikking is mogelijk op elk gewenst moment -uiteraard- zonder enige extra kosten.

Vanaf € 31 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (27 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Mike's Bike Tours Munich

Product ID: 11571