Belevingen in
Mulhouse

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Mulhouse: De beste dingen die je niet wil missen

Elzas: toegangsbewijs Le Parc du Petit Prince

1. Elzas: toegangsbewijs Le Parc du Petit Prince

Verzamel je kleine prinsen en prinsessen en betreed een wereld geïnspireerd door het werk van Antoine de Saint-Exupéry. Dit ambitieuze themapark aan de Franse, Duitse en Zwitserse grens is gebaseerd op het meest gelezen en vertaalde boek in de Franse taal, De Kleine Prins. Van schilderachtige ballonvaarten tot 3D-films, dit educatieve en vermakelijke avonturenland zal ongetwijfeld tot de verbeelding van kinderen spreken en je een aantal van de beste uitzichten geven die er zijn.

Mulhouse City Pass

2. Mulhouse City Pass

Mulhouse en zijn beroemde musea zijn zeker een bezoek waard. Belangrijke attracties zijn onder meer: 's werelds mooiste verzameling oldtimers, het grootste treinmuseum van Europa, het unieke Textile Printing museum en het nieuwe pretpark gewijd aan de Kleine Prins van Antoine de Saint Exupéry. Met deze stadspas kunt u meer genieten van de stad Mulhouse en de regio. Je zult een van de topattracties gratis kunnen ontdekken. U kunt kiezen uit: het Automobielmuseum, het Treinmuseum, het Textieldrukmuseum, het Elektriciteitsmuseum, de dierentuin en botanische tuinen, het Openluchtmuseum Ecomusée d'Alsace, het Behangmuseum, het Motocycle Museum en de François Schneider Foundation's Centrum voor Hedendaagse Kunst. Bij uw volgende bezoek zijn al deze musea en sites - evenals het Little Prince Parc - toegankelijk tegen een gereduceerde toegangsprijs. Met deze pas kunt u 3 dagen lang gratis gebruikmaken van al het openbaar vervoer, inclusief de shuttle naar het openluchtmuseum Ecomusée d'Alsace en het Little Prince Park. Geniet van een maaltijd in een lokaal restaurant dat u een aperitief aanbiedt en ontvang korting bij de VVV-winkel.

Pass-Alsace: het beste van de Elzas in je zak

3. Pass-Alsace: het beste van de Elzas in je zak

Organiseer uw reis naar de Elzas met gratis toegang tot een ruime keuze aan musea, kastelen, wildparken en meer. Met de Pass Alsace krijgt u gratis toegang tot 58 locaties in de Elzas. Ga naar het kasteel Haut-Koenigsbourg, de Monkeys Mountain of de Batorama-rondvaartboot in Straatsburg. Profiteer van kortingen en kortingen in het hele gebied. Inbegrepen bij Pass Alsace: 1. Kasteel van Fleckenstein in Lembach 2. Kasteel der uitdagingen in Lembach 3. Vier à Chaux in Lembach 4. Museum Lalique 5. Glasmuseum in Meisenthal 6. Kristalmuseum in Saint-Louis 7. Museum van de Slag in 1870 8. Petroleummuseum in Merkwiller 9. Landelijke boerderij van l'Outre Forêt in Kutzenhausen 10. Kasteel van Lichtenberg 11. Museum Pays de Hanau in Bouxwiller 12. Judeo-Elzasser museum in Bouxwiller 13. Huizen van rotsen in Graufthal 14. Elzasser museum in Haguenau 15. Bagagemuseum in Haguenau 16. Historisch Museum in Haguenau 17. Museum in het kasteel van Rohan in Saverne 18. Villa Meteor in Hochfelden 19. MM-park in La Wantzenau 20. Pixelmuseum in Schiltigheim 21 à 29. Stadsmusea in Straatsburg (u kunt 2 uit 9 musea kiezen) 30. One City Tours in Straatsburg (byke huren + géocaching) 31. Le Vaisseau in Straatsburg 32. Mémorial Elzas-Moezel in Schirmeck 33. Europees Centrum voor gedeporteerde resistent – oud concentratiekamp Struthof 34. Museum van peperkoek en Elzasser volkskunst in Gertwiller 35. Würth-museum in Erstein 36. De werkplaatsen van de Seigneurie in Andlau 37. Het huis van de distilleerder in Châtenois 38. Adelaarspark in Kintzheim 39. Apenberg in Kintzheim 40. Kasteel van Haut-Koenigsbourg in Orschwiller 41. Cigoland in Sélestat 42. Het broodhuis in Sélestat 43. De humanistische bibliotheek in Sélestat 44. Zilvermijn Tellure in Sainte-Marie-aux-Mines 45. NaturOparC in Hunawihr 46. Kasteel van Hohlandsbourg 47. Museum van hout- en erfgoedhandel in Labaroche 48. Speelgoedmuseum in Colmar 49. Het Hansi-dorp en museum in Colmar 50. Ecomusée d'Alsace in Ungersheim 51. Historisch franco-allemand du Hartmannswillerkopf 52. Wesserling Park en textiel Ecomuseum 53. Behangmuseum in Rixheim 54. Museum EDF Electropolis in Mulhouse 55. Zoölogisch en botanisch park van Mulhouse 56. Brandweermuseum in Vieux-Ferrette 57. Zoölogische en botanische tuin in Mulhouse 58. Brandweermuseum in Vieux-Ferrette

Veelgestelde vragen over Mulhouse

Wat zijn deze week de beste dingen om te doen in Mulhouse?

Welke tours in Mulhouse nemen aanvullende Covid-19-maatregelen?

Deze belevingen in Mulhouse nemen aanvullende Covid-19-maatregelen:

Sitemap Mulhouse

Wil je alle activiteiten in Mulhouse ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.