Datums kiezen

München
Dagtrips

Dagtrips
54 activiteiten gevonden
Sorteren op:
München

München

Andere activiteiten in München

Wil je alle activiteiten in München bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over München

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 7.619 beoordelingen

Wij hebben een heerlijke dag gehad, het is echt de moeite waard. De gids was fantastisch, hij sprak elke taal en was altijd vriendelijk en behulpzaam, maar vooral glimlachend, wat geen geringe prestatie is. Alle plaatsen die we zagen waren spectaculair en dankzij hun onberispelijke organisatie konden we ze heel goed zien. IK RAAD TEN ZEERSTE AAN

Armin was geweldig, hij is erg sympathiek, goed in het voeren van gesprekken en het geven van informatie over de plaats, hij maakte de ervaring zeer plezierig. Ook bespaart het rijden veel tijd dan wanneer je met de trein en bus probeert te gaan en het is zeer comfortabel.

Ophalen bij hotel was uitstekend. Mario, onze chauffeur / gids, was geweldig en gaf ons belangrijke tips en snelkoppelingen tijdens de reis, en wees ook op een groot aantal bezienswaardigheden. Wij houden van de kleine groep.

Onze gids was geweldig! Nam ons zelfs mee naar minder bekende locaties terwijl we ter plaatse waren als adelaarsnest. Zorgde voor een goed gesprek en gaf ons geweldige lokale plekken om uit te checken!

Mario was zeer deskundig en vriendelijk. We waardeerden zijn aanbevelingen over timing en de extra's die hij toevoegde.