Kies data
Dingen om te doen

Münster, Duitsland

Münster, Duitsland: De beste dingen die je niet wil missen

Oude stad van Münster: ontsnappingsspel in de buitenlucht

1. Oude stad van Münster: ontsnappingsspel in de buitenlucht

Laat het spel beginnen. Trek eropuit als helden met een team en volg een aangrijpend verhaal om de stad te redden. Kraak codes binnen de tijdslimiet van 120 minuten en lever logische oplossingen voor aanwijzingen en puzzels, de enige manier om stukje bij beetje dichter bij de finale te komen. De taken worden naar een iPad gestraald, als een livechat met een persoonlijke gamemaster. Breng het hart van een gamer en het verlangen naar een avontuur in een echte 3D-omgeving. Ga helemaal op in het avontuur en vergeet of het zich afspeelt in de stad of in een vreemde wereld. Maak je klaar voor een spannende uitdaging, coole gadgets en een sterk team. Verken de buurt, het perfecte terrein voor enthousiaste denkers. Laat je inspireren door het stadsbeeld, ontcijfer architecturale codes en vind de ontbrekende elementen om de missie op te lossen.

Münster: Old Town Detective Smartphone-spel

2. Münster: Old Town Detective Smartphone-spel

Ervaar de oude binnenstad van Münster tijdens een zelfgeleide tour vol puzzels en intriges. Volg naast Sir Peter Morgan de aanwijzingen op een pad naar de St. Paul's Cathedral, de Prinzipalmarkt, de St. Lamberti-kerk en het oude stadhuis. Bewijs jezelf als detective en los het mysterie van Noordrijn-Westfalen op. De jacht begint voor de deur van het Westphalia State Museum, waar Sir Peter Morgan je de kans biedt om lid te worden van zijn detectiveacademie. Vind aanwijzingen in de middeleeuwse kathedraal van St. Paul, die dateert uit de 13e eeuw en gotische en romaanse architectuur heeft. Loop tussen de puntgevelhuizen rond de Prinzipalmarkt om het volgende stukje van de puzzel te vinden en stel je het leven van de lokale bevolking eeuwen geleden voor. Onderzoek het stadhuis en de dominante kerk van St. Lamberti, die ook de perfecte achtergrond vormen voor enkele foto's met een middeleeuws gevoel. Zodra je de download-instructies van de game hebt gevolgd, kun je op elk moment beginnen en pauzeren als je ze nodig hebt. Je hoeft je niet te haasten, er is geen tijdslimiet om het spel te voltooien.

Münster: zelfgeleide ontsnappingsgame in de buitenlucht

3. Münster: zelfgeleide ontsnappingsgame in de buitenlucht

Word een detective met een openluchtmysteriespel en ontdek de schoonheid van Münster. Bezoek plaatsen zoals het stadscentrum en nog veel meer. Download de app en volg de instructies om uw Münster moordmysterie spel. Leer meer over een fictieve zaak en los raadsels en zwarte verhalen op om de schuldige te vinden. Je begint het spel op een populaire plek in de stad. Terwijl je loopt, hoor je een fictief verhaal over een vermiste persoon. Het slachtoffer is een voormalig onderzoeker en bestsellerauteur die samen met zijn script is verdwenen. Volg de app naar verschillende locaties om deze mysterieuze zaak op te lossen. Op verschillende locaties krijgt u toegang tot enkele audiobestanden of rapporten met betrekking tot de strafzaak en de vermiste auteur. Je ontmoet zijn vrienden, luistert naar getuigen en leest of beluistert politierapporten. Misschien kom je erachter wat er is gebeurd en krijg je ook zijn script te pakken. Ontdek verborgen juweeltjes van Münster tijdens het spel. Speel met je vrienden en los altijd raadsels op met je team.

Münster: interactieve stadsquiz en rondleiding

4. Münster: interactieve stadsquiz en rondleiding

Neem je kennis mee de straat op en verzamel nieuwe stadsinzichten tijdens een speelse sightseeingtour door de oude binnenstad van Münster met een tablet en een team. Neem je beste vrienden mee terwijl je langs de meest iconische lokale sites reist en leuke uitdagingen aangaat, misschien zelfs tegen andere teams. Start het spel op je meegeleverde iPad om leuke weetjes over de stad te leren en zoveel mogelijk punten te verzamelen. Verdien punten door vragen te beantwoorden, foto- en videotaken uit te voeren en uitdagingen aan te gaan die je naar de volgende plekken brengen om te verkennen. Geniet van deze spannende kans om de wijk op een leuke manier en in je eigen tempo te leren kennen. Baan je een weg door de stedelijke jungle en beslis waar je heen gaat en welke taak je vervolgens oplost. Je krijgt altijd realtime de juiste oplossingen voor de quizvragen op je iPad.

Vanuit Amsterdam: Kerstmarkten van Münster Dagtrip met de bus

5. Vanuit Amsterdam: Kerstmarkten van Münster Dagtrip met de bus

Beleef de kerstmarkt in Münster in je eigen tempo met deze dagtrip vanuit Amsterdam. Blijf onderweg verbonden met gratis wifi in de bus en zak weg in comfortabele stoelen met veel beenruimte. Ontmoet je gids op een centraal gelegen ontmoetingspunt in Amsterdam en stap in de ruime bus. Leun achterover en ontspan terwijl u geniet van het winterse landschap tijdens de reis naar Münster. Aankomst in Münster in de late ochtend en begin de stad op eigen gelegenheid te verkennen. Heb de mogelijkheid om 5 kerstmarkten te bezoeken in een van de mooiste Duitse steden. De adventstijd in Münster is elk jaar een bijzondere belevenis. De Prinzipalmarkt schittert in een gouden gloed, terwijl de koopmanshuizen, kerken en musea subtiel verlicht zijn. Ga op een zelfstandige reis naar de historische oude stad die feestelijk is versierd. Aegidiimarkt heeft een kerststal en een sprookjeswereld. De oudste kerstmarkt bevindt zich op de binnenplaats van het stadhuis en is versierd met een romantische lichthemel. Breng je tijd door op de markt rond de Lambertikerk en geniet van kleine blauwe kraampjes met een puntdak en een grote kerstboom. De jongste kerstmarkt voor de 'Berwasserkirche' met veel handwerk en bijzondere lekkernijen. Maak een wandeling naar het kleine kerstdorp rond het monument van de 'Kiepenkerl' in Münster met een scala aan decoratieve kunsten en specialiteiten uit Westfalen. Aan het einde van je vrije tijd stap je weer in de bus voor de gezellige rit terug naar Amsterdam.

Veelgestelde vragen over Münster, Duitsland

Wat zijn deze week de beste dingen om te doen in Münster, Duitsland?

Sitemap Münster, Duitsland

Wil je alle activiteiten in Münster, Duitsland ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.