Murano

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Murano: de beste attracties

Murano : autres lieux à visiter

Vous souhaitez découvrir tout ce que Murano a à offrir ? Pour voir la liste complète, cliquez ici.

Wat anderen zeggen over Murano

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 12.710 beoordelingen

Er stond iemand te wachten voor het trefpunt. Vanaf daar liepen we een stuk naar de kade waar we de boot pakte naar murano (reguliere ov, zorg dat je dat kaartje al hebt). Vanaf daar was het een klein stukje lopen naar de fabriek en zagen we hoe de man een vaas en het bekende paard maakte. Daarna gingen we zelf wat maken en kon je kiezen uit een mozaïek of een sierraad (armband, sleutelhanger, oorbellen), met allemaal kleine stukjes of kralen glas.

De boottocht is leuk. Er is niet heel veel tijd op alle eilanden maar voldoende om rond te kijken en/of ergens wat te drinken/eten. Als je graag de uitleg wilt horen ga dan niet op het achterdek zitten want dan versta je er niets van. De bemanning was vriendelijk en behulpzaam en vonden het geen punt om de tijd van terugkeer eindeloos voor iedereen te herhalen. Er werd op gelet dat iedereen zijn mond/neus kapje droeg.

Heerlijk kunnen genieten van drie prachtige eilanden. Met name Burano is schitterend, had zelfs nog wat langer mogen zijn. Prima geregeld van ticket ophalen tot instructies van gids onderweg. Absoluut waar voor je geld.

Goed georganiseerde tocht met highlights, vertrekt op tijd, goede gids aan bord. Iedere stop is alleen aan de korte kant, 45mins waardoor je echt op de tijd moet letten.

Goed geregelde toer, met goede coronamaatregelen. wel wat beperkte tijd om echt goed de eilanden te ontdekken, maar voldoende voor een goede eerste indruk