Murcia (regio)

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Murcia (regio): De beste dingen die je niet wil missen

 • Cartagena: toegangsticket voor het Romeinse theatermuseum

  1. Cartagena: toegangsticket voor het Romeinse theatermuseum

  Leer meer over de historische processen waarmee het Romeinse theater in Cartagena werd begraven tot het opnieuw werd ontdekt. Stap in de "Passageway of History" en leer over de ontwikkeling van de theatersite die teruggaat tot de 1e eeuw voor Christus Ontdek hoe toneelstukken werden opgevoerd in de Romeinse tijd en de politieke implicaties van de Romeinse kunstwereld. Bekijk de overblijfselen van een Romeins huis met mozaïektegels, dat werd verwoest tijdens de bouw van het theater. Ontdek de geschiedenis van Romeins Spanje met een toegangsbewijs voor het fascinerende Romeinse theater in Cartagena.

  just entrance, nothing special whether you buy it via gyg or on the spot... But of course the site is worth visiting

 • Cartagena: panoramische dubbeldekker bustour

  2. Cartagena: panoramische dubbeldekker bustour

  Klim aan boord van een dubbeldekkerbus en maak een rondrit door Cartagena. De bus is voorzien van gesproken uitleg over de highlights van de stad, zodat je geen enkel detail hoeft te missen. Geniet van de bustour voordat je stopt voor een uur vrije tijd om het stadscentrum en het strand van Cala Cortina te verkennen. Rijd door het oude Cartagena en bekijk de muren, gebouwen en archeologische overblijfselen. Rijd vervolgens het moderne Cartagena binnen en ga het commerciële stadscentrum binnen. Geniet van een uur vrije tijd om je weg te verkennen. Bekijk stadsmonumenten en andere bezienswaardigheden terwijl je rondslentert. Geniet van het uitzicht op de waterkant en de baai van de stad met zijn talrijke "kustbatterijen". Als je wilt, ga dan naar het enige stadsstrand in de stad, Cala Cortina. Ga aan het einde van de tour terug naar het ontmoetingspunt.

 • Murcia: Almadenes Canyon Rafting met bezoek aan grotten

  3. Murcia: Almadenes Canyon Rafting met bezoek aan grotten

  Ontdek Almadenes Canyon tijdens een raftingtrip met deskundige gidsen. Bewonder het prachtige landschap van dit beschermde gebied dat bekend staat om zijn rivierbos, rotslandschap en oude rotstekeningen. Begin de reis door te raften langs een deel van de Segura-rivier. Ontdek meer dan 150 soorten flora en fauna binnen de torenhoge muren van de kloof terwijl je gids een gedetailleerd verslag geeft van de rijke biodiversiteit van het gebied. Stop aan de oevers van de rivier om de Monigotes-grot te bezoeken. Een UNESCO-werelderfgoed, bekijk een verscheidenheid aan rode schematische schilderijen die meer dan 8.000 jaar oud zijn. Bewonder deze fascinerende werken die menselijke contouren, dierlijke voorstellingen en andere mysterieuze patronen weergeven die moeilijk te interpreteren zijn. Stap dan aan boord van de boot en betreed de Grot van de Otters, genoemd naar zijn nieuwsgierige dierl...

  Ontspannende leuke ervaring met een toffe gids. Qua raften op zich wel een beetje mager

 • Cartagena: Tapas Tour

  4. Cartagena: Tapas Tour

  De Cartagena tapas-tour begint in de omliggende havengebieden waar uw deskundige fijnproeversgids op u wacht. Start deze plezierige tour met bewondering van het imposante stadhuis en de belangrijkste voetgangersstraten. Wees klaar voor je eerste tapas en drankje in een lokaal restaurant waar je gids in detail de Spaanse keuken uitlegt en waarom het mediterrane dieet tot een van de beste diëten ter wereld werd uitgeroepen. Je gids geeft ook uitleg over de Spaanse gastronomie en de basisrecepten. Blijf doorlopen naar het stadscentrum en geniet van enkele groene delen van de stad. Geniet van het stadhuis en de verschillende gevels voordat je doorgaat naar het Cervantes House en Casino, dit zijn allebei enkele van de meest indrukwekkende Art Nouveau-gebouwen van Cartagena. De laatste stop is in een historisch restaurant, waar u de lokale Asiatico-koffie kunt proeven, gerund door een lokal...

 • Murcia: toegangsticket Terra Natura Murcia

  5. Murcia: toegangsticket Terra Natura Murcia

  Terra Natura Murcia is een wildpark van de nieuwe generatie, waar u een uniek concept in habitatontwerp kunt ontdekken waarmee u in contact kunt komen met de dieren alsof er geen barrières tussen u zijn. In het park zie je meer dan 500 dieren van 50 verschillende soorten, waarvan sommige met uitsterven worden bedreigd. Het complex is opgedeeld in twee omgevingen. Een van de gebieden ligt in Kenia en heeft diersoorten die kenmerkend zijn voor dit land, zoals leeuwen, giraffen en nijlpaarden. Het andere gebied vertegenwoordigt het Iberisch schiereiland en is de thuisbasis van wilde dieren die in dit gebied voorkomen, zoals Iberische wolven, bruine beren, enz. Een scala aan shows en avontuurlijke activiteiten maken Terra Natura de ideale keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een leuk en lonend dagje uit.

 • Cartagena: Romeins theater, museum, kasteel en liftcombinatie

  6. Cartagena: Romeins theater, museum, kasteel en liftcombinatie

  Bespaar geld en bezoek 4 topmusea en archeologische vindplaatsen in Cartagena met dit handige combiticket en optionele audiogids. Krijg 1 keer toegang tot het Romeinse theater, het Forum Romanum Museum, de panoramische lift en het conceptiekasteel en profiteer van transportkortingen.

  Begin met een van de 4 attracties en krijg tot 15 dagen om ze allemaal te bezoeken na de eerste activering. Krijg exclusieve kortingen op toeristenvervoer door simpelweg uw bevestigingsvoucher te tonen aan de kaartjesbalie.

  Bezoek het Romeins Theatermuseum en reis naar een van de meest verrassende ontdekkingen van de stad in de afgelopen decennia. Bewonder het belangrijkste deel van de site: het Romeinse theater zelf, een van de grootste in Spanje met een capaciteit van 7.000 zitplaatsen.

  Ga naar het Forum Romanum dat bij de ingang van een van de grootste stedelij...

 • Murcia: privétransfer van/naar RMU Airport

  7. Murcia: privétransfer van/naar RMU Airport

  Zorg ervoor dat uw reis naar Murcia probleemloos verloopt met een handige privétransfer van of naar de internationale luchthaven van Murcia (RMU). Kies uit 2 geschikte voertuigopties die u allemaal het comfort en de ruimte bieden die uw transfer nodig heeft. Kies voor groepen van 4 passagiers of minder een sedan die geschikt is voor 4 stuks bagage van standaardformaat. Als alternatief kunt u voor groepen van maximaal 6 passagiers de minivan-optie kiezen, die plaats biedt aan 6 stuks bagage van standaardformaat. Geniet op de reisdag van een vriendelijke meet & greet-service van een Engelssprekende professionele chauffeur in de aankomsthal van de luchthaven. Ontvang hulp bij uw bagage en stap dan in het comfortabele voertuig met airconditioning. Leun achterover, ontspan en geniet van de rit terwijl u naar uw bestemming wordt gebracht.

Sitemap Murcia (regio)

Wil je alle activiteiten in Murcia (regio) ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.