Muren van Belfast

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Muren van Belfast

Wil je alle activiteiten in Muren van Belfast ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Muren van Belfast

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.912 beoordelingen

Absoluut het toppunt: de twee kanten van het verhaal. Ik was verbaasd door de bizarheid van de verhalen, onvoorstelbaar dat dit speelde en nog steeds speelt. De eerste anderhalf uur werden verteld door een Republikein die helaas niet goed te verstaan was (dialect, drukke omgeving), zelfs voor native English was het lastig te volgen. Tweede anderhalf uur was goed te volgen.

zeer goed georganiseerde geleide wandeling met zeer bevlogen gidsen

deze wandeling is zeker de moeite waard maar je hebt toch wel een beetje voorkennis nodig van de jaren 70-80-90 hoe het er in Belfast aan toeging. de zeer bevlogen gidsen, zowel de Ierse nationalist als de Engelse royalist vertellen over hun eigen ervaringen tijdens the troubles. Tip: probeer tijdens deze 3 uren durende wandeling een rustpauze en plaspauze in te lassen

Goed georganiseerde rondleiding. In de beschrijving stond dat de gidsen gekozen zijn op basis van hun mening, en dit kan ik beamen. Ontzettend goed !

Zeer informatie wandeling door beide delen van Belfast met interessante kijk op hoe er anno 2019 (nog) tegen het conflict wordt gekeken.

Leuke rit met een erg enthousiaste gids die ontzettend leuk vertelde over de bezienswaardigheden