Muren van Dubrovnik

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Muren van Dubrovnik

Wil je alle activiteiten in Muren van Dubrovnik ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Muren van Dubrovnik

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 3.921 beoordelingen

Marco, funniest tourguide ever, a local with very much knowledge

Vriendelijke medewerkers bij de organisatie op het ontmoetingspunt, geen mega grote groepen. De gids Marco heeft veel humor, betrekt de groep er actief bij en heeft veel kennis van de oude stad en de geschiedenis. Fijn ook dat ze met oortjes werken zodat je kan alles goed horen, je hoeft niet op die gids zijn lip te gaan staan. Goed bereik van een aantal meters.

Onze gids vertelde op een humoristische manier over de achtergronden en het maken van GOT in Dubrovnik. Hij had er ook foto’s van scenes bij, zodat je kon zien hoe het er in de serie uit zag. Hij lette goed op de groep en zorgde dat we zoveel mogelijk in de schaduw bleven. De groep was niet te groot. De gids sprak goed Engels.

Kleine groepjes, zeer spontane en interessante gids, tour komt op plaatsen waar het minder druk is. Jammer dat op de website staat incl ticket voor de muur terwijl dit helemaal niet het geval is. Er is wel een ticket voorzien voor een deel van het fort Minčeta.

Als echte games of thrones fan laat je meenemen door ajla. Ze vertelt enthousiast. Weet veel en is ook nog een gezellige guide

Goed georganiseerd, fantastische gids, goed Engels sprekend, en heel veel kennis van zaken.