Muren van Dubrovnik
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers
dubrovnik game of thronestour met ticket buitenmuur

Dubrovnik: 'Game of Thrones'-tour met ticket buitenmuur

Duur: 2 uur
335 Beoordelingen
GetYourGuide Original
335

Waan jezelf in King's Landing tijdens deze Game of Thrones-wandelroute. Zie alle beroemde bezienswaardigheden tijdens een tour in kleine groep onder…

Muren van Dubrovnik: tours & tickets

Muren van Dubrovnik: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Dubrovnik

Bekijk alle 223 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Muren van Dubrovnik

Gemiddelde beoordeling
4.7 / 5
gebaseerd op 3.826 beoordelingen

Heel interessant maar veel te snel gezien de drukte.

De tour leek ons heel interessant en gezien we fans zijn van de serie hadden we ernaar uitgekeken. De gids gaf voldoende uitleg en beantwoorde al je vragen. Het was alleen jammer dat verschillende mensen waaronder wij zelf het einde niet gehaald hebben omdat alles te snel ging en er totaal geen rekening werd gehouden met de drukte van de stad. Toen we van het kasteel terug naar de stad gingen waren we al enkele mensen kwijt die niet konden volgen of de groep kwijt geraakten in de massa. Toen we van de trappen van de"walk of shame" verder gingen was het er zo druk dat we samen met nog enkele anderen de gids kwijt geraakten. De gids keek totaal niet om en ging maar door ondanks hij toch duidelijk moet gemerkt hebben dat hij ondertussen de helft van zijn groep kwijt was. We weten dus niet hoe de tour is afgelopen en dat vinden we heel jammer. En we waren niet de enigen want we hoorden later van andere gasten in ons hotel dat zij hetzelfde hadden meegemaakt.

Dubrovnik: Game of Thrones-rondleiding van 2 uur Beoordeeld door

Een mooie leuke verfrissende activiteit.

Na een uitleg, welke erg leuk was, omdat de begeleider sprak zoals Gru van de Minions, zijn we in de kajaks gestapt om vervolgens na een kwartier bij een mooie grot/baai te gaan snorkelen, bij prachtige stenen en ook tot mijn verbazing mooie vissen, en cliff diving voor de liefhebbers. Na al dit te hebben gedaan, zijn we verder gaan varen om het eiland lokrum heen met prachtige uitzichten op het eiland en later ook op de oude stad Dubrovnik. Tijdens het varen met de kajak worden er verhalen verteld over de geschiedenis en de natuur. Al met al was het een heel geslaagde activiteit met zeer vriendelijke begeleiding.

Lokrum-eiland en de stadsmuren van Dubrovnik kajaktocht Beoordeeld door

Marco, funniest tourguide ever, a local with very much knowledge

Vriendelijke medewerkers bij de organisatie op het ontmoetingspunt, geen mega grote groepen. De gids Marco heeft veel humor, betrekt de groep er actief bij en heeft veel kennis van de oude stad en de geschiedenis. Fijn ook dat ze met oortjes werken zodat je kan alles goed horen, je hoeft niet op die gids zijn lip te gaan staan. Goed bereik van een aantal meters.

Dubrovnik: begeleide wandeltocht oude stad van 1,5 uur Beoordeeld door

korte maar goeie kennismaking met Dubrovnik

interessant, maar de gidse liet zich wat meeslepen in de beoordeling van de oorlog. Kroatië heeft gewonnen, wij zijn de goeie, de anderen de slechte. Terwijl wij allen weten dat beide zijden misdaden begaan hebben.

Dubrovnik: begeleide wandeltocht oude stad van 1,5 uur Beoordeeld door

Een aangename kennismaking met onontdekte plaatsen en lokale producte

Een absolute aanrader. Dank aan Ana voor de mooie route en tips in de stad. 3 uur in de middag ideaal qua tijd zodat het rustig is in Dubrovnik.

Dubrovnik-gastronomie: 3-uur durende food- en wine-tour Beoordeeld door
Omslagfoto: Twang_Dunga, CC BY 2.0