Muscat

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Muscat: de beste attracties

Sitemap Muscat

Wil je alle activiteiten in Muscat ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Muscat

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 908 beoordelingen

Deze trip begon helaas wat slordig. Wij moesten om 8:30 op de plaats van bestemming zijn en in de mail stond dat de gids niet langer zou wachten dan 5 minuten (omdat het een gecombineerde tour was). Uiteraard waren wij dik op tijd. Helaas was onze gids dik te laat omdat het tour bureau foute tijden aan hem/ons had doorgegeven. Hoezo 5 minuten wachten? Wij hebben dik 20 minuten staan wachten. Ook bij de andere 2 gasten was het zo fout gegaan. SLORDIG. Onze gids heeft er alles aan gedaan om er een leuke morgen van te maken voor ons. De Moskee is erg mooi en moet je zeker zien. Ook de Souk is leuk. Het paleis vonden wij zelf wat minder indrukwekkend, maar smaken verschillen natuurlijk. Al met al was het een leuke ervaring en hebben we Muscat op een ontspannen manier bekeken.

heel goede gids, aangezien we een privé gids hadden geboekt zije del te weten gekomen over het land en de cultuur. ik zou de tocht wel niet meer opnieuw doen want het is echt ver rijden uit Muscat , zeker als je er maar 1 dag bent voor een stop van een cruise. 3 uur enkel rijden. maar de whadi was wel echt mooi, ook de duinen . misschien wel beter vermelden dat je aangepaste kledij moet meenemen om te zwemmen want je mag niet zwemmen in bikini of badpak . wij moesten onze kleren aandoenmaar hadden geen extra kledij mee. en aangezien het zo ver rijden was was , hadden we maar 1 uur de tijd om alles te laten drogen

Yesterday, i had my tour to Wahiba Sand and Wadi Bani Khaleed. It was really nice. Its beautiful there. First, the driver named Mr Mahmud picked us up at our hotel. He was on time that was nice. On our way to the wahiba sand, he explained everything about Oman and Muscat which is nice and he also explained about the desert living. It was also a nice lunch we had. I had a great time and if i ever come back to Oman, i would love to totally come back. Ps: 10/10 for my tour guide

Door het slechte weer, de dag ervoor, ging de oorspronkelijke snorkeltocht niet door, maar daarvoor kregen wij diezelfde dag, zonder extra kosten en prima gecommuniceerd via mail en what’s app, een dolfijnentour én hebben we gesnorkeld in een baaitje met de mooiste vissen en schildpadden. In de prijs zit ook drank aan boord begrepen en plaatselijk voedsel. Ook het ophalen en terugbrengen naar ons verblijf (cruise terminal) was super geregeld en op tijd.

Geen audio maar Achmed als gids die veel vertelde en antwoord gaf op vragen! Zelfs over andere bezienswaardigheden. Sprak goed Engels en echt een SUPER gids. Waren met z’n viertjes en wilde alles doen om ons een mooie dag te bezorgen. Genoten van heerlijke maaltijd tussen de middag in Sama ,toplocatie! Achmed ,nogmaals bedankt!