Musée de Montmartre

15 activiteiten gevonden

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Topactiviteiten in Parijs

823 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Musée de Montmartre: topattracties in de buurt

Musée de Montmartre: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Parijs: Montmartre Self-Guided Highlights Scavenger Hunt Tour

Parijs: Montmartre Self-Guided Highlights Scavenger Hunt Tour

Leer Montmartre in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtocht die je op je telefoon speelt. Ontcijfer raadsels, communiceer met de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en ontgrendel interessante feiten en legendes. Een ideale buitenactiviteit voor nieuwe bezoekers, koppels, groepen, gezinnen en kinderen. Kan worden gebruikt als een geweldige activiteit voor teambuilding. Nadat je de speurtochttour op je mobiele apparaat hebt gedownload (via een link en inloggegevens die je bij het boeken hebt ontvangen), gebruik je de mobiele app en geïntegreerde kaarten om de 10 belangrijkste bezienswaardigheden van Montmartre te voet te bereiken. Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen opgelost als u de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van het city sightseeing-spel te onthullen. Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen kan worden opgelost als je de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van de tour te onthullen. Start de activiteit wanneer je maar wilt en geniet van de flexibiliteit om je game op elk moment te pauzeren om een pauze te nemen, de perfecte foto's te maken, te lunchen of een museum te bezoeken. Kies ervoor om de tour later voort te zetten of bewaar de rest voor een andere dag. In de historische stad Montmartre bezoek je eerst de prachtige Wall of Love. Het beroemde Café des Deux Moulins uit de film Amelie roept herinneringen op. Dan het unieke Le Bateau-Lavoir en dan het onvervangbare Place du Tertre. Deze prachtige route gaat verder naar de Dalí Parijs. Als vijfde halte vind je Le Passe-Muraille. Terwijl je je wandeling door de stad voortzet, vind je de interessante Buste de Dalida. Natuurlijk mocht de Vigne du Clos Montmartre niet ontbreken op deze tour. Daarnaast bewonder je ook het Musée de Montmartre. De voorlaatste bestemming is de benijdenswaardige Basiliek van het Heilig Hart van Parijs. Terwijl de kers op de taart van deze unieke tocht niet anders kon zijn dan de Square Louise Michel. Download de ‘’World City Trail’’ app uit de store. Start dan je tour en geniet ervan!

Parijs: toegangsbewijs Musée de Montmartre en tuinen

Parijs: toegangsbewijs Musée de Montmartre en tuinen

Dompel jezelf onder in de geschiedenis van Montmartre en zijn rijke cultuur. Sla de wachtrij over en ga rechtstreeks naar het museum dat ooit een ontmoetingsplaats en huis was voor veel kunstenaars. Ontdek de vaste collectie en ervaar de montmate-sfeer. Leer met je audiogids over de rijke geschiedenis van Montmartre vanaf de 19e eeuw en toen het werd geannexeerd door de stad Parijs. Vanaf dat moment drong de stad zich op aan het platteland van Montmartre. Kunstenaars begonnen in 1870 naar Montmartre te verhuizen en de cafés en cabarets vermenigvuldigden zich in de jaren 1880. Montmartre werd al snel een plaats vol bruisende Boheemse geest en creatieve energie. Het meest gevierde cabaret, de Chat Noir, verwelkomde verschillende uitvoeringen van het Théâtre d'Ombres, schaduwtheater, gecreëerd in 1866 door Henri Rivière en Henry Somm. Theater, muziek, circus en dans speelden allemaal een rol in Montmartre. Heel Parijs kwam luisteren naar Aristide Bruant of Yvette Guilbert die hun teksten voordroegen of woonde een optreden bij van La Goulue, La Môme Fromage ou Grille d’Egouts, 3 dansers in de Moulin Rouge. Toulouse-Lautrec was een van de meest ijverige artiesten in het vertegenwoordigen van deze uitvoeringen. Deze bruisende Boheemse geest was ook aanwezig in de kunstenaarsateliers: 12 Cortot was getuige van de passage van verschillende, van wie de meesten liefdevol hun woning schilderden. Het museum biedt ook tijdelijke tentoonstellingen. De duur van de audiotour is 90 minuten, maar je bent van harte welkom om te blijven en het museum in je eigen tempo te verkennen.

Parijs: Montmartre eten en geschiedenis wandeling

Parijs: Montmartre eten en geschiedenis wandeling

Doe mee aan een buitengewoon smakelijke wandeltour onder leiding van een slimme gids die je meeneemt naar de meest iconische monumenten van de charmante wijk Montmartre, terwijl je je smaakpapillen trakteert op klassieke Franse gerechten. Terwijl je de historische en artistieke wijk Montmartre verkent, proef je een scala aan lokale delicatessen bij delicatessenwinkels, patisserieën en speciaalzaken. Je krijgt ook een aantal bezienswaardigheden in de omgeving te zien, zoals Moulin Rouge, Sacre Coeur en Place du Tertre, terwijl je de straten van Parijs verkent. Zet je schrap voor een culinair avontuur vol zoete en hartige lekkernijen en bezoeken aan adembenemende historische plekken, met als klap op de vuurpijl een adembenemend panoramisch uitzicht over Parijs vanaf een van de pittoreske heuveltoppen van de stad. Maak je klaar om de smaken en verhalen van Montmartre in stijl te proeven.

Parijs: rondwandeling van 2,5 uur Montmartre & Sacré Coeur

Parijs: rondwandeling van 2,5 uur Montmartre & Sacré Coeur

Ontdek de charmante en pittoreske wijk Montmartre, het fascinerende Parijse dorp op de top van een heuvel, tijdens deze begeleide privéwandeling van 2,5 uur. Dwaal door de geplaveide straten en treed in de voetsporen van beroemde kunstenaars die ooit de wijk naar huis riepen, waaronder het voormalige huis van Vincent van Gogh, het kunstatelier van Pablo Picasso en de voormalige verblijfplaatsen van Henri de Toulouse-Lautrec. Leer van je deskundige, Engelssprekende gids de spannende geschiedenis van Montmartre en de boeiende verhalen van de Belle Époque en de beruchte cabarets in de omgeving, waaronder de beroemde Moulin Rouge. Stap de Sacré Coeur binnen, de prachtige witte basiliek op de heuvel in het hart van Montmartre, en geniet van een spectaculair panoramisch uitzicht over Parijs terwijl de zon ondergaat.

Parijs Passlib' City - Officiële stadspas

Parijs Passlib' City - Officiële stadspas

Koop je Paris Passlib' City en kies je 5 favoriete ervaringen uit de meer dan 50 aangeboden attracties. Na aankoop online is de Passlib' City beschikbaar op een app die je kunt downloaden op een smartphone of tablet. Hiermee krijg je gratis toegang tot de 5 ervaringen die je selecteert. Hij is een jaar geldig vanaf de dag van eerste gebruik. Voor ervaringen met een bepaalde tijd (waarvoor je een tijdslot moet reserveren) moet je vooruit plannen, want de pas garandeert je geen voorrangstoegang. Eiffeltoren (2e verdieping), Louvre Museum, Riviercruise, ... Kies 5 activiteiten in meer dan 50 attracties, musea en monumenten.

Parijs: Privétour met een lokale gids

Parijs: Privétour met een lokale gids

Je deskundige lokale gids zal je de beste delen van de stad laten zien, waaronder veel verborgen geheimen die je op eigen houtje niet snel zult vinden. Tijdens deze wandeltour kun je in korte tijd veel sightseeingtours zien. Naast uitleg over de bezienswaardigheden kan je gids je ook inzicht geven in de geschiedenis en cultuur van de stad en het land in het algemeen. De nadruk van deze tour ligt op het zien van de stad als een inwoner. Deze privétour kan echter naar wens worden aangepast. Bezienswaardigheden kunnen van tevoren worden afgesproken of tijdens de ontmoeting worden besproken. STANDAARD sightseeingtours die we tijdens de tour gemakkelijk kunnen bezoeken zijn: - Montmartre: Beroemd om zijn artistieke erfgoed, heeft een uitgesproken dorpse sfeer die wordt gekenmerkt door steile kronkelige straatjes met kinderkopjes. Het is de beroemdste wijk van Parijs. - Le Marais: Een historische wijk met prachtige architectuur en een rijke geschiedenis. - Kathedraal Notre Dame: Een alom erkend symbool van Parijs en de Franse natie. Het herbergt tal van belangrijke religieuze artefacten zoals de "Doornenkroon" waarvan wordt aangenomen dat Jezus Christus deze heeft gedragen. - Eiffeltoren: Een van de meest iconische monumenten, niet alleen in Parijs maar in de hele wereld. - Champs-Élysées: De mooiste en bekendste laan van Parijs. Verbindt de Arc de Triomphe met de Place de la Concorde. - Arc de Triomphe: Een van de beroemdste monumenten van Parijs. Het eert degenen die vochten en stierven voor Frankrijk tijdens de Franse Revolutie en de Napoleontische oorlogen. - Louvre Museum: Een nationaal kunstmuseum en is de thuisbasis van enkele van de meest canonieke werken van westerse kunst, zoals de Mona Lisa. - Galeries Lafayette: Een van de meest historische winkelcentra in Parijs met niche- en luxemerken. - Luxemburgse Tuinen: De tuinen zijn gevuld met geschiedenis en prachtige fonteinen. Het is het op één na grootste park in Parijs. - Paleis van Versailles: De hoofdresidentie van de Franse koningen. Het is een van de populairste toeristische attracties ter wereld. Deze attractie ligt buiten de stad en je hebt minstens een halve dag nodig om het te bezoeken. Enkele voorbeelden van verborgen geheimen die we kunnen bezoeken: - Canal Saint-Martin: Maak een rondvaart op passagiersboten op dit kanaal. Er zijn ook veel populaire bars en restaurants langs het kanaal. - Galerie Vivienne: Een van de meest iconische winkelpassages in Parijs. - Ménagerie du Jardin des Plantes: Op een na oudste zoölogische tuin ter wereld. Thuisbasis van zeldzame kleine en middelgrote zoogdieren. - Louis Vuitton Stichting: Kunstmuseum en cultureel centrum. - Parc des Buttes Chaumont: Op vijf na grootste park in Parijs, met een kunstmatig meer, een tempel en interessante fauna. - Montparnasse Tower: Dit is het hoogste gebouw van Parijs met een prachtig uitzicht over de stad. Houd er rekening mee dat het niet gegarandeerd is dat je alle bezienswaardigheden in de lijst kunt bezoeken. Hoeveel plaatsen je kunt bezoeken hangt af van de lengte van de geboekte tour en hoeveel tijd je bij elke plaats doorbrengt. Na het boeken kun je de gedetailleerde route met je gids bespreken.

Montmartre: eerste ontdekkingswandeling en leeswandeltocht

Montmartre: eerste ontdekkingswandeling en leeswandeltocht

Loop door een prachtige route door de stad, ontdek verborgen pareltjes en bezoek 10+ van de belangrijkste attracties en plekken. Leer wat inleidende informatie over elke plaats en interessante verhalen over de stad in het algemeen. Download de app ‘World City Trail’ uit de winkel en log in. Lees de instructies en ga naar de startlocatie. Ontgrendel foto's van de buitenkant en het interieur van de locatie. Lees wat informatie over de attractie en loop verder naar het volgende controlepunt. Noteer wat je wel en niet leuk vond en maak je bucketlist voor de komende dagen! Begin uw wandeling wanneer u maar wilt, zonder schema. Pauzeer even voor de lunch, drink iets, bezoek een attractie naar keuze en ga later of zelfs een andere dag verder. Met de kaartfunctie zul je nooit verdwalen. In de met geschiedenis gevulde stad Montmartre bezoekt u eerst de prachtige Muur van de Liefde. Dan het unieke Le Bateau-Lavoir en dan het onvervangbare Place du Tertre. Deze prachtige route gaat verder naar de Dalí Parijs. Als vijfde halte vind je de Le Passe-Muraille. Terwijl u uw wandeling door de stad voortzet, vindt u de interessante Buste de Dalida. Uiteraard mocht de La Vigne du Clos Montmartre niet ontbreken op deze tocht. Daarnaast bewonder je ook het Musée de Montmartre. De voorlaatste bestemming is de benijdenswaardige Basiliek van het Heilig Hart van Parijs. Terwijl de kers op de taart van deze unieke tocht niet anders kon zijn dan het Louise Michelplein. Download de ‘’World City Trail’’ app uit de winkel. Start dan uw tour en geniet ervan!

Parijs: Montmartre wijn- en bistrotour van 2,5 uur

Parijs: Montmartre wijn- en bistrotour van 2,5 uur

Welkom in het Parijse centrum van wijn maken en drinken, Montmartre! Dwaal door de heuvels van dit ongelooflijke stadsdorp, verken tientallen bistro's en kleine cafés om te gaan zitten en te genieten van een heerlijk glas wijn samen met een royaal assortiment kaas en charcuterie. Zie waar de cultuur van de bistrologie en het nachtleven oorspronkelijk werd geboren, waar de enige Parijse wijngaarden al eeuwenlang zijn. Haal het meeste uit deze authentieke ervaring met een goed geïnformeerde gids, gepassioneerd door eten en wijn, die de sleutels zal delen om typisch Parijse gewoonten en levenswijzen te begrijpen. Verwen jezelf van dinsdag tot zondag met een heerlijke verwennerij met je vrienden, je lover of je familie. Veel plezier en ontdek Parijs met een geheel nieuwe blik, ver van de gebaande paden en de gebruikelijke clichés.

Privétour 2CV Parijs geheim

Privétour 2CV Parijs geheim

Als de Olympische Spelen in het centrum van Parijs plaatsvinden, kun je de meeste monumenten niet met de auto bereiken. De enige gebieden (die nog steeds prachtig zijn) zijn Montmartre en le sacre coeur, le marais en de Latijnse wijk. Montmartre Bezoek aan het Museum van Montmartre Ontdekking van de wijngaarden Werkplaats van de kunstenaars van Montmartre Jardin Renoir Bezoek aan het beroemde huis van de kunstenaar Dalida Ontdekking van de wijk Abesses in Montmartre Kerk van Saint John van Montmartre Ontdekking van het beroemde cabaret dat heeft bijgedragen aan de reputatie van Montmartre. Bezoek aan de kerk Saint Pierre de Montmartre. We kunnen stoppen wanneer je maar wilt om mooie foto's te maken Champs-Elysees je wilt mooie foto's maken Arc de Triomphe We kunnen stoppen wanneer je maar wilt om mooie foto's te maken

Parijs: VIP Montmartre wandeltour met privé wijnproeverij

Parijs: VIP Montmartre wandeltour met privé wijnproeverij

Begin je Montmartre avontuur met een ritje met de kabelbaan naar de Sacré-Coeur en het adembenemende panoramische uitzicht over Parijs dat op je wacht voor de basiliek. Kijk hoe het late namiddaglicht over de stad valt terwijl je gids je een inleiding geeft over deze prachtige buurt en alles wat je te wachten staat terwijl je deze verkent. Ga bergafwaarts op een rondleiding door de legendarische straten van de buurt. Je gids heeft de route voor je wandeling zorgvuldig uitgestippeld, zodat je alle must-sees van Montmartre kunt zien terwijl je de meeste mensenmassa's vermijdt. Hoogtepunten zijn onder andere de levendige Place du Tertre, waar lokale kunstenaars hun werk tentoonstellen, en de Moulin de la Galette, een oude windmolen die nu een restaurant is en vereeuwigd is door Picasso en Van Gogh en een blijvend symbool van de boheemse erfenis van Montmartre. Je volgende stop is het Montmartre Museum, waar je langs de lijn vaart en naar binnen gaat voor een reis door meer dan 250 jaar plaatselijke geschiedenis. Naast een buitengewone collectie schilderijen zie je ook overblijfselen van het legendarische cabaret Le Chat Noir, bezoek je het nagebouwde atelier van Renoir en Valadon en stap je een barzaal binnen die rechtstreeks uit de jaren veertig komt en waarvan de toonbank dankzij een ingenieus complot tijdens de Tweede Wereldoorlog van de nazi's werd gered. De kers op de taart van je dag krijg je bij de wijngaarden van Montmartre, de laatste in hun soort in Parijs. Zonder andere gasten op het terrein word je naar binnen geleid voor een VIP-tour langs de wijngaarden en een privé wijnproeverij. Terwijl je wandelt en nipt, leer je over de wijntradities van deze stedelijke wijngaard en hoe een historische liefdadigheidsorganisatie ze in leven houdt. Voordat je vertrekt, ontvang je een uniek souvenir van de wijnmakerij om je te helpen herinneren aan je perfecte dag in Montmartre.

Musée de Montmartre: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Parijs: Montmartre Self-Guided Highlights Scavenger Hunt Tour

Parijs: Montmartre Self-Guided Highlights Scavenger Hunt Tour

Leer Montmartre in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtocht die je op je telefoon speelt. Ontcijfer raadsels, communiceer met de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en ontgrendel interessante feiten en legendes. Een ideale buitenactiviteit voor nieuwe bezoekers, koppels, groepen, gezinnen en kinderen. Kan worden gebruikt als een geweldige activiteit voor teambuilding. Nadat je de speurtochttour op je mobiele apparaat hebt gedownload (via een link en inloggegevens die je bij het boeken hebt ontvangen), gebruik je de mobiele app en geïntegreerde kaarten om de 10 belangrijkste bezienswaardigheden van Montmartre te voet te bereiken. Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen opgelost als u de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van het city sightseeing-spel te onthullen. Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen kan worden opgelost als je de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van de tour te onthullen. Start de activiteit wanneer je maar wilt en geniet van de flexibiliteit om je game op elk moment te pauzeren om een pauze te nemen, de perfecte foto's te maken, te lunchen of een museum te bezoeken. Kies ervoor om de tour later voort te zetten of bewaar de rest voor een andere dag. In de historische stad Montmartre bezoek je eerst de prachtige Wall of Love. Het beroemde Café des Deux Moulins uit de film Amelie roept herinneringen op. Dan het unieke Le Bateau-Lavoir en dan het onvervangbare Place du Tertre. Deze prachtige route gaat verder naar de Dalí Parijs. Als vijfde halte vind je Le Passe-Muraille. Terwijl je je wandeling door de stad voortzet, vind je de interessante Buste de Dalida. Natuurlijk mocht de Vigne du Clos Montmartre niet ontbreken op deze tour. Daarnaast bewonder je ook het Musée de Montmartre. De voorlaatste bestemming is de benijdenswaardige Basiliek van het Heilig Hart van Parijs. Terwijl de kers op de taart van deze unieke tocht niet anders kon zijn dan de Square Louise Michel. Download de ‘’World City Trail’’ app uit de store. Start dan je tour en geniet ervan!

Parijs: toegangsbewijs Musée de Montmartre en tuinen

Parijs: toegangsbewijs Musée de Montmartre en tuinen

Dompel jezelf onder in de geschiedenis van Montmartre en zijn rijke cultuur. Sla de wachtrij over en ga rechtstreeks naar het museum dat ooit een ontmoetingsplaats en huis was voor veel kunstenaars. Ontdek de vaste collectie en ervaar de montmate-sfeer. Leer met je audiogids over de rijke geschiedenis van Montmartre vanaf de 19e eeuw en toen het werd geannexeerd door de stad Parijs. Vanaf dat moment drong de stad zich op aan het platteland van Montmartre. Kunstenaars begonnen in 1870 naar Montmartre te verhuizen en de cafés en cabarets vermenigvuldigden zich in de jaren 1880. Montmartre werd al snel een plaats vol bruisende Boheemse geest en creatieve energie. Het meest gevierde cabaret, de Chat Noir, verwelkomde verschillende uitvoeringen van het Théâtre d'Ombres, schaduwtheater, gecreëerd in 1866 door Henri Rivière en Henry Somm. Theater, muziek, circus en dans speelden allemaal een rol in Montmartre. Heel Parijs kwam luisteren naar Aristide Bruant of Yvette Guilbert die hun teksten voordroegen of woonde een optreden bij van La Goulue, La Môme Fromage ou Grille d’Egouts, 3 dansers in de Moulin Rouge. Toulouse-Lautrec was een van de meest ijverige artiesten in het vertegenwoordigen van deze uitvoeringen. Deze bruisende Boheemse geest was ook aanwezig in de kunstenaarsateliers: 12 Cortot was getuige van de passage van verschillende, van wie de meesten liefdevol hun woning schilderden. Het museum biedt ook tijdelijke tentoonstellingen. De duur van de audiotour is 90 minuten, maar je bent van harte welkom om te blijven en het museum in je eigen tempo te verkennen.

Parijs: Montmartre eten en geschiedenis wandeling

Parijs: Montmartre eten en geschiedenis wandeling

Doe mee aan een buitengewoon smakelijke wandeltour onder leiding van een slimme gids die je meeneemt naar de meest iconische monumenten van de charmante wijk Montmartre, terwijl je je smaakpapillen trakteert op klassieke Franse gerechten. Terwijl je de historische en artistieke wijk Montmartre verkent, proef je een scala aan lokale delicatessen bij delicatessenwinkels, patisserieën en speciaalzaken. Je krijgt ook een aantal bezienswaardigheden in de omgeving te zien, zoals Moulin Rouge, Sacre Coeur en Place du Tertre, terwijl je de straten van Parijs verkent. Zet je schrap voor een culinair avontuur vol zoete en hartige lekkernijen en bezoeken aan adembenemende historische plekken, met als klap op de vuurpijl een adembenemend panoramisch uitzicht over Parijs vanaf een van de pittoreske heuveltoppen van de stad. Maak je klaar om de smaken en verhalen van Montmartre in stijl te proeven.

Parijs: rondwandeling van 2,5 uur Montmartre & Sacré Coeur

Parijs: rondwandeling van 2,5 uur Montmartre & Sacré Coeur

Ontdek de charmante en pittoreske wijk Montmartre, het fascinerende Parijse dorp op de top van een heuvel, tijdens deze begeleide privéwandeling van 2,5 uur. Dwaal door de geplaveide straten en treed in de voetsporen van beroemde kunstenaars die ooit de wijk naar huis riepen, waaronder het voormalige huis van Vincent van Gogh, het kunstatelier van Pablo Picasso en de voormalige verblijfplaatsen van Henri de Toulouse-Lautrec. Leer van je deskundige, Engelssprekende gids de spannende geschiedenis van Montmartre en de boeiende verhalen van de Belle Époque en de beruchte cabarets in de omgeving, waaronder de beroemde Moulin Rouge. Stap de Sacré Coeur binnen, de prachtige witte basiliek op de heuvel in het hart van Montmartre, en geniet van een spectaculair panoramisch uitzicht over Parijs terwijl de zon ondergaat.

Parijs Passlib' City - Officiële stadspas

Parijs Passlib' City - Officiële stadspas

Koop je Paris Passlib' City en kies je 5 favoriete ervaringen uit de meer dan 50 aangeboden attracties. Na aankoop online is de Passlib' City beschikbaar op een app die je kunt downloaden op een smartphone of tablet. Hiermee krijg je gratis toegang tot de 5 ervaringen die je selecteert. Hij is een jaar geldig vanaf de dag van eerste gebruik. Voor ervaringen met een bepaalde tijd (waarvoor je een tijdslot moet reserveren) moet je vooruit plannen, want de pas garandeert je geen voorrangstoegang. Eiffeltoren (2e verdieping), Louvre Museum, Riviercruise, ... Kies 5 activiteiten in meer dan 50 attracties, musea en monumenten.

Parijs: Privétour met een lokale gids

Parijs: Privétour met een lokale gids

Je deskundige lokale gids zal je de beste delen van de stad laten zien, waaronder veel verborgen geheimen die je op eigen houtje niet snel zult vinden. Tijdens deze wandeltour kun je in korte tijd veel sightseeingtours zien. Naast uitleg over de bezienswaardigheden kan je gids je ook inzicht geven in de geschiedenis en cultuur van de stad en het land in het algemeen. De nadruk van deze tour ligt op het zien van de stad als een inwoner. Deze privétour kan echter naar wens worden aangepast. Bezienswaardigheden kunnen van tevoren worden afgesproken of tijdens de ontmoeting worden besproken. STANDAARD sightseeingtours die we tijdens de tour gemakkelijk kunnen bezoeken zijn: - Montmartre: Beroemd om zijn artistieke erfgoed, heeft een uitgesproken dorpse sfeer die wordt gekenmerkt door steile kronkelige straatjes met kinderkopjes. Het is de beroemdste wijk van Parijs. - Le Marais: Een historische wijk met prachtige architectuur en een rijke geschiedenis. - Kathedraal Notre Dame: Een alom erkend symbool van Parijs en de Franse natie. Het herbergt tal van belangrijke religieuze artefacten zoals de "Doornenkroon" waarvan wordt aangenomen dat Jezus Christus deze heeft gedragen. - Eiffeltoren: Een van de meest iconische monumenten, niet alleen in Parijs maar in de hele wereld. - Champs-Élysées: De mooiste en bekendste laan van Parijs. Verbindt de Arc de Triomphe met de Place de la Concorde. - Arc de Triomphe: Een van de beroemdste monumenten van Parijs. Het eert degenen die vochten en stierven voor Frankrijk tijdens de Franse Revolutie en de Napoleontische oorlogen. - Louvre Museum: Een nationaal kunstmuseum en is de thuisbasis van enkele van de meest canonieke werken van westerse kunst, zoals de Mona Lisa. - Galeries Lafayette: Een van de meest historische winkelcentra in Parijs met niche- en luxemerken. - Luxemburgse Tuinen: De tuinen zijn gevuld met geschiedenis en prachtige fonteinen. Het is het op één na grootste park in Parijs. - Paleis van Versailles: De hoofdresidentie van de Franse koningen. Het is een van de populairste toeristische attracties ter wereld. Deze attractie ligt buiten de stad en je hebt minstens een halve dag nodig om het te bezoeken. Enkele voorbeelden van verborgen geheimen die we kunnen bezoeken: - Canal Saint-Martin: Maak een rondvaart op passagiersboten op dit kanaal. Er zijn ook veel populaire bars en restaurants langs het kanaal. - Galerie Vivienne: Een van de meest iconische winkelpassages in Parijs. - Ménagerie du Jardin des Plantes: Op een na oudste zoölogische tuin ter wereld. Thuisbasis van zeldzame kleine en middelgrote zoogdieren. - Louis Vuitton Stichting: Kunstmuseum en cultureel centrum. - Parc des Buttes Chaumont: Op vijf na grootste park in Parijs, met een kunstmatig meer, een tempel en interessante fauna. - Montparnasse Tower: Dit is het hoogste gebouw van Parijs met een prachtig uitzicht over de stad. Houd er rekening mee dat het niet gegarandeerd is dat je alle bezienswaardigheden in de lijst kunt bezoeken. Hoeveel plaatsen je kunt bezoeken hangt af van de lengte van de geboekte tour en hoeveel tijd je bij elke plaats doorbrengt. Na het boeken kun je de gedetailleerde route met je gids bespreken.

Montmartre: eerste ontdekkingswandeling en leeswandeltocht

Montmartre: eerste ontdekkingswandeling en leeswandeltocht

Loop door een prachtige route door de stad, ontdek verborgen pareltjes en bezoek 10+ van de belangrijkste attracties en plekken. Leer wat inleidende informatie over elke plaats en interessante verhalen over de stad in het algemeen. Download de app ‘World City Trail’ uit de winkel en log in. Lees de instructies en ga naar de startlocatie. Ontgrendel foto's van de buitenkant en het interieur van de locatie. Lees wat informatie over de attractie en loop verder naar het volgende controlepunt. Noteer wat je wel en niet leuk vond en maak je bucketlist voor de komende dagen! Begin uw wandeling wanneer u maar wilt, zonder schema. Pauzeer even voor de lunch, drink iets, bezoek een attractie naar keuze en ga later of zelfs een andere dag verder. Met de kaartfunctie zul je nooit verdwalen. In de met geschiedenis gevulde stad Montmartre bezoekt u eerst de prachtige Muur van de Liefde. Dan het unieke Le Bateau-Lavoir en dan het onvervangbare Place du Tertre. Deze prachtige route gaat verder naar de Dalí Parijs. Als vijfde halte vind je de Le Passe-Muraille. Terwijl u uw wandeling door de stad voortzet, vindt u de interessante Buste de Dalida. Uiteraard mocht de La Vigne du Clos Montmartre niet ontbreken op deze tocht. Daarnaast bewonder je ook het Musée de Montmartre. De voorlaatste bestemming is de benijdenswaardige Basiliek van het Heilig Hart van Parijs. Terwijl de kers op de taart van deze unieke tocht niet anders kon zijn dan het Louise Michelplein. Download de ‘’World City Trail’’ app uit de winkel. Start dan uw tour en geniet ervan!

Parijs: Montmartre wijn- en bistrotour van 2,5 uur

Parijs: Montmartre wijn- en bistrotour van 2,5 uur

Welkom in het Parijse centrum van wijn maken en drinken, Montmartre! Dwaal door de heuvels van dit ongelooflijke stadsdorp, verken tientallen bistro's en kleine cafés om te gaan zitten en te genieten van een heerlijk glas wijn samen met een royaal assortiment kaas en charcuterie. Zie waar de cultuur van de bistrologie en het nachtleven oorspronkelijk werd geboren, waar de enige Parijse wijngaarden al eeuwenlang zijn. Haal het meeste uit deze authentieke ervaring met een goed geïnformeerde gids, gepassioneerd door eten en wijn, die de sleutels zal delen om typisch Parijse gewoonten en levenswijzen te begrijpen. Verwen jezelf van dinsdag tot zondag met een heerlijke verwennerij met je vrienden, je lover of je familie. Veel plezier en ontdek Parijs met een geheel nieuwe blik, ver van de gebaande paden en de gebruikelijke clichés.

Privétour 2CV Parijs geheim

Privétour 2CV Parijs geheim

Als de Olympische Spelen in het centrum van Parijs plaatsvinden, kun je de meeste monumenten niet met de auto bereiken. De enige gebieden (die nog steeds prachtig zijn) zijn Montmartre en le sacre coeur, le marais en de Latijnse wijk. Montmartre Bezoek aan het Museum van Montmartre Ontdekking van de wijngaarden Werkplaats van de kunstenaars van Montmartre Jardin Renoir Bezoek aan het beroemde huis van de kunstenaar Dalida Ontdekking van de wijk Abesses in Montmartre Kerk van Saint John van Montmartre Ontdekking van het beroemde cabaret dat heeft bijgedragen aan de reputatie van Montmartre. Bezoek aan de kerk Saint Pierre de Montmartre. We kunnen stoppen wanneer je maar wilt om mooie foto's te maken Champs-Elysees je wilt mooie foto's maken Arc de Triomphe We kunnen stoppen wanneer je maar wilt om mooie foto's te maken

Parijs: VIP Montmartre wandeltour met privé wijnproeverij

Parijs: VIP Montmartre wandeltour met privé wijnproeverij

Begin je Montmartre avontuur met een ritje met de kabelbaan naar de Sacré-Coeur en het adembenemende panoramische uitzicht over Parijs dat op je wacht voor de basiliek. Kijk hoe het late namiddaglicht over de stad valt terwijl je gids je een inleiding geeft over deze prachtige buurt en alles wat je te wachten staat terwijl je deze verkent. Ga bergafwaarts op een rondleiding door de legendarische straten van de buurt. Je gids heeft de route voor je wandeling zorgvuldig uitgestippeld, zodat je alle must-sees van Montmartre kunt zien terwijl je de meeste mensenmassa's vermijdt. Hoogtepunten zijn onder andere de levendige Place du Tertre, waar lokale kunstenaars hun werk tentoonstellen, en de Moulin de la Galette, een oude windmolen die nu een restaurant is en vereeuwigd is door Picasso en Van Gogh en een blijvend symbool van de boheemse erfenis van Montmartre. Je volgende stop is het Montmartre Museum, waar je langs de lijn vaart en naar binnen gaat voor een reis door meer dan 250 jaar plaatselijke geschiedenis. Naast een buitengewone collectie schilderijen zie je ook overblijfselen van het legendarische cabaret Le Chat Noir, bezoek je het nagebouwde atelier van Renoir en Valadon en stap je een barzaal binnen die rechtstreeks uit de jaren veertig komt en waarvan de toonbank dankzij een ingenieus complot tijdens de Tweede Wereldoorlog van de nazi's werd gered. De kers op de taart van je dag krijg je bij de wijngaarden van Montmartre, de laatste in hun soort in Parijs. Zonder andere gasten op het terrein word je naar binnen geleid voor een VIP-tour langs de wijngaarden en een privé wijnproeverij. Terwijl je wandelt en nipt, leer je over de wijntradities van deze stedelijke wijngaard en hoe een historische liefdadigheidsorganisatie ze in leven houdt. Voordat je vertrekt, ontvang je een uniek souvenir van de wijnmakerij om je te helpen herinneren aan je perfecte dag in Montmartre.

Topattracties in Parijs

Activiteiten in Musée de Montmartre

Rondleidingen in Frankrijk

Wat te doen in Frankrijk

Andere activiteiten in Musée de Montmartre

Wil je alle activiteiten in Musée de Montmartre bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Musée de Montmartre

Gemiddelde beoordeling

4.7
(147 beoordelingen)