Belevingen in
Musée des Impressionismes Giverny

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Musée des Impressionismes Giverny: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Vanuit Parijs: Monet Impressionism Tour naar Giverny met de Minibus

1. Vanuit Parijs: Monet Impressionism Tour naar Giverny met de Minibus

Geniet van deze reis van een halve dag naar het huis en de tuinen van Claude Monet. Kies tussen een openbare rondleiding, een privérondleiding van niet meer dan 8 of een privérondleiding van niet meer dan 8, in uw voorkeurstaal. Ontdek met uw chauffeur-gids de lelievijver en de beroemde Japanse brug, Monet's belangrijkste inspiratiebronnen aan het einde van zijn leven. Bezoek dan de bloementuin, het huis en het voormalige atelier van de grote schilder. Bezoek vervolgens het dorp Giverny met zijn prachtige romaanse Radegonde-kerk en het graf van Monet. Sluit de tour af met een lekker drankje in een plaatselijke coffeeshop.

...
Vanuit Parijs: dagtrip naar Giverny en het paleis van Versailles

2. Vanuit Parijs: dagtrip naar Giverny en het paleis van Versailles

Bezoek het landgoed Giverny van Monet en het paleis van Versailles tijdens deze dagtour vanuit Parijs met een bus met airconditioning. Stop bij de Monet Foundation voor een korte introductie van het landgoed. Maak een wandeling rond de waterlelievijver en bezoek het met klimop begroeide huis van de kunstenaar. Neem een lunchpauze in de stad voor de korte rit naar Versailles, een perfect bewaard gebleven voorbeeld van Franse koninklijke extravagantie. Sla de wachtrijen over in Versailles tijdens je rondleiding door de kamers waar Louis XVI en Marie Antoinette weelderige soirées gaven. Bezoek de privé koninklijke kamers. Geniet van een korte rondleiding door de tuinen en verken vervolgens op uw gemak. Afhankelijk van de dag kunt u de Fonteinshow of de Muzikale Tuinen meemaken.

...
Vanuit Parijs: Giverny-audiogids met optie voor schilderen en lunch

3. Vanuit Parijs: Giverny-audiogids met optie voor schilderen en lunch

Het vertrek is om 07:45 uur vanaf een centraal gelegen bureau. Het duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten om de idyllische locatie, het mooie Normandische dorp Giverny, te bereiken. Ontdek de plek van inspiratie waar Claude Monet, meester van de impressionistische beweging, zijn mooiste werken creëerde. Door het huis en de tuinen van de kunstenaar te bezoeken, nog in originele staat, laat je je meeslepen in de verbeelding van Monet. Het huis, roze en groen van buiten en vol kleur van binnen, en de twee tuinen, bedekt met bloemen van de lente tot de herfst, zijn zelf een uitzonderlijk kunstwerk. Wanneer u de Japanse brug in de watertuin oversteekt, zult u de beroemde waterlelies en de majestueuze treurwilgen die de charmante vijver sieren niet missen. Op de paden van de Clos Normand (het Normandische omheinde perceel) zullen de bloembedden uw ogen verblinden met hun eindeloos gevarieerde kleuren en u laten dagdromen en romantiseren. Als u de optie selecteert, kunt u genieten van een driegangenlunch in een oude molen aan de oever van de rivier bij Fourges en genieten van de traditionele Normandische keuken. Na de lunch wandelt u door de straten van dit charmante dorpje en wandelt u door de schilders en beeldhouwers ' galerijen. Maak je dag compleet door een schilderervaring te hebben met een lokale kunstenaar. Ontwerp je eigen impressionistische kunstwerken voordat je terugkeert naar Parijs vol verwondering door het zoete leven van het impressionistische Normandië.

...

Sitemap Musée des Impressionismes Giverny

Wil je alle activiteiten in Musée des Impressionismes Giverny ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.