Museo del Duomo

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Museo del Duomo

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.474 beoordelingen

Meer dan de moeite waard maar bij voorkeur niet als het regent

Interessante Tour maar wat ontsierd doordat het zeer hevig regende. Jammer ook dat er op de terrassen geen eenrichting geldt om om te wandelen, zou het een stuk aangenamer maken. Gids was OK en deed haar best maar kwam iets te "kinderlijk" over. Dom binnen mocht langer geduurd hebben. Daar niet zoveel uitleg gekregen.

Super mooie ervaring en de details over de historie is een toegevoegde waarde om de Duomo nog imposanter en interessanter te vinden. Let goed op waar het verzamelpunt is van te voren. Toilet bezoek is daar niet meer mogelijk maar alleen van te voren tegenover de ticket Office met de donkerrode vlaggen buiten.

Echt een aanrader! Je slaat met deze tour alle rijen over, zelfs de fast track! Dit scheelt je echt uren wachten in het hoogseizoen. Geluidversterker via koptelefoon werkte optimaal waardoor de goed Engels sprekende gids heel goed te verstaan was.

Ik was een beetje huiverig, maar het was echt allemaal TOP geregeld. Niet in de rij staan voor de kaarten, niet in de rij staan voor de ingang, niet in de rij staan voor de lift, een perfecte gids, het was het hoogtepunt van Milaan.

Zeer goede rondleiding. Wel even het rendez-vous punt checken. Gids stond ons naast de fast lane op te wachten ipv ter hoogte huisnummer 14a. Onze gids sprak heel goed engels en je kreeg voldoende tijd om zaken te bewonderen.