Museo e Real Bosco di Capodimonte

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Museo e Real Bosco di Capodimonte: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Catacomben van San Gennaro: toegangstickets met voorrang

  1. Catacomben van San Gennaro: toegangstickets met voorrang

  Reis terug in de tijd en ontdek de catacomben van San Gennaro om meer te weten te komen over de patroonheilige van Napels. Ontdek wat zich onder straatniveau afspeelt als je prachtige fresco's en Byzantijnse schilderijen ziet uit de 9e tot de 10e eeuw n.Chr. Ontdek de geschiedenis van de paleo-christelijke begraafplaatsen met een Engelstalige of Italiaans sprekende gids. Krijg uitleg over de 4e-eeuwse uitbreiding na de overdracht van de overblijfselen van  St. Agrippinus naar de ondergrondse basiliek die aan hem is opgedragen. Zie het grote doopvont   in opdracht van bisschop Paulus II, die zijn toevlucht nam in de catacomben in de 8e eeuw tijdens de beeldenstorm. Bekijk de details van de bovenste catacomben, gedecoreerd in het begin van de 3e eeuw in de zogenaamde  Pompeïsche stijl, en nu de thuisbasis van enkele van de vroegste christelijke schilderijen in Zuid-Italië. Laat je verras...

  Interessante rondleiding. Duurt ongeveer een uur en je krijgt veel uitleg over de stad Napels.

 • Napels: 3-daagse pas voor attracties en openbaar vervoer

  2. Napels: 3-daagse pas voor attracties en openbaar vervoer

  Met één enkele pas profiteer je van toegang tot meer dan 20 monumenten, musea en archeologische sites, waaronder de catacomben van San Gennaro en San Gaudioso, het Nationaal Archeologisch Museum, MADRE, Museo e Real Bosco di Capodimonte, het Koninklijk Paleis, de Bourbontunnel, Castel Sant'Elmo en Certosa di San Martino. Ook krijg je gratis toegang tot 3 musea of archeologische sites en korting op de musea en vindplaatsen die je daarna nog bezoekt. Ontdek de stad en reis gratis met het openbaar vervoer (UnicoCampania). Reis met metrolijn 1 'Metro dell'Arte', lijn 2, lijn 6, de kabelbaan, de tram, de Circumflegrea-treinen en de Cumana e Circumvesuviana-stadsroute. 

  Alle mogelijk stadsvervoer was inbegrepen zowel bus, metro, tram. Daarbovenop nog gratis toegang tot 2 musea's en korting op alle andere.

 • Pompeii, Herculaneum & Napels: stadspas voor 3 dagen

  3. Pompeii, Herculaneum & Napels: stadspas voor 3 dagen

  Met de Artecard voor Napels en Campania profiteer je van toegang tot meer dan 40 monumenten, musea en archeologische sites, waaronder de ruïnes van Pompeii, Herculaneum, de catacomben van San Gennaro en San Gaudioso, het Nationaal Archeologisch Museum, MADRE, Museo e Real Bosco di Capodimonte, het Koninklijk Paleis, de Bourbontunnel, Castel Sant'Elmo, Certosa di San Martino, het Paleis van Caserta, Paestum en het Archeologisch Museum van Capua. De pas geeft je gratis toegang tot 2 musea of archeologische sites en korting op de musea en vindplaatsen die je daarna nog bezoekt. Ontdek de stad en reis gratis op het regionale openbaarvervoernet van Napels en Campania (UnicoCampania).

  We hadden een leuke tijd in de buurt van Napels, we zijn met de pas naar Pompeii en het Herculaneum geweest, do volgende dag naar het nationale archeologische museum in Napels. Goed geregeld dat je ook het OV kan gebruiken met deze pas.

 • Napels: voorrangsticket voor de catacomben van San Gaudioso

  4. Napels: voorrangsticket voor de catacomben van San Gaudioso

  Reis terug in de tijd en ga op verkenning uit in de catacomben van San Gaudioso. In deze mysterieuze wereld onder de straten van Napels kom je meer te weten over de begrafenisrituelen van de vroege christenen. Je gids vertelt je over de geschiedenis van deze plek en hoe de catacomben na de begrafenis van de Noord-Afrikaanse bisschop Sint Gaudiosus (tussen 451 en 453 n.Chr.) werden uitgebreid. Vergaap je aan deze intense vroegchristelijke ornamenten, zoals de tombe van de heilige en de 5e- en 6e-eeuwse fresco's en mozaïeken met hun typisch vroegchristelijke motieven. Je bekijkt de graven die voorbehouden waren aan de edellieden, daterend uit de 17e eeuw toen de catacomben weer in gebruik werden genomen als begraafplaats. Bekijk de kleinere details van dichtbij en laat je vertellen hoe in de 17e eeuw schedels in de wanden van de kooromgang werden geplaatst. Hier zie je schitterende fresc...

 • Napels: rondleiding van 2 uur door het Capodimontemuseum

  5. Napels: rondleiding van 2 uur door het Capodimontemuseum

  Bezoek het Capodimonte Museum, een van de meest prestigieuze musea van Napels, en ontdek de rijke collectie Italiaanse en Europese kunst. Gelegen in het grote Bourbon Paleis van Capodimonte, dat door de koningen van de beide Siciliën gebruikt werd als zomerverblijf en jachtslot, is het museum de belangrijkste bewaarplaats van Napolitaanse schilderkunst en decoratieve kunst. Je gids leidt je door de belangrijkste delen van de legendarische Farnese en Borbone collectie, de grootste en belangrijkste collectie van kunst in Zuid-Italië. Bewonder de werken van Tiziaan, Botticelli, Bellini en Brueghel, evenals Parmigianino en Correggio. Bekijk een beeltenis van de 'kruisiging' door Masaccio, en 'het mystieke huwelijk van St. Catherine' door Carracci. Ontdek de tekeningen van Michelangelo, en verder kunst door El Greco, Titiaan, en nog vele anderen. Dwaal door de oude appartementen om het 18e...

 • Napels: 7-daagse pas van de regio Campania

  6. Napels: 7-daagse pas van de regio Campania

  Ontdek de stad Napels, eet in typische restaurants, vind de beste ambachtelijke winkels of winkels en vind hotels, appartementen of B&B-aanbevelingen, met kortingen tot 35%. Profiteer van kortingen op de belangrijkste en historische activiteiten van de stad met een 'Napelspas', zoals Scaturchio, Tandem, La Locanda del Grifo. Ontvang een officiële magneet van de eigenaar van pizzeria da Michele. Verken de opgravingen van Pompeii en verken de catacomben van Napels in San Gennaro. Bezoek Bourbon Gallery, Neapolis Underground van San Lorenzo Maggiore, Museodivino, Filangieri Museum en Treasure of San Gennaro Museum. Bekijk het Koninklijk Paleis van Napels, het Capodimonte Museum en het Nationaal Archeologisch Museum van Napels. Krijg een echte sleutel tot de stad met veel voordelen om te raadplegen door de app of link te downloaden. Probeer Snav (het grote zeetransportbedrijf), dat garant...

 • Napels: National Gallery of Capodimonte Tour

  7. Napels: National Gallery of Capodimonte Tour

  Het Nationaal Museum van Capodimonte, genesteld in een park, herbergt een van de grootste en rijkste kunstcollecties van Italië. Geboren als het Koninklijk Paleis, waren de kamers altijd bedoeld om alle erfenissen van de koningen van Napels door de eeuwen heen te herbergen. Als u de monumentale trap oploopt, komt u de prachtige Farnese-collectie tegen, bestaande uit Tiziano, Masolino, Masaccio, evenals tekeningen van Raffaello en Michelangelo. De grootste kunstgeschiedenis is lang de eerste verdieping, die eindigt met de Royal Apartments. De tweede verdieping is gewijd aan Napolitaanse kunst, van de Middeleeuwen tot Renaissance en Maniërisme, tot aan het licht aan het einde van de gang: de "Falgellation" van Caravaggio. De derde en laatste verdieping herbergt de hedendaagse collectie, waar een van de belangrijkste werken "Vesvuvius" van Andy Warhol is.

Sitemap Museo e Real Bosco di Capodimonte

Wil je alle activiteiten in Museo e Real Bosco di Capodimonte ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Museo e Real Bosco di Capodimonte

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.021 beoordelingen

Zeer praktisch en voor een zeer goede prijs! Bij het bestellen ontvang je direct een elektronische voucher (QR-code) (in de app), zodat je deze niet ergens op papier hoeft op te halen. - 2 van de vele musea gratis - de andere voor de halve prijs - gratis openbaar vervoer (bijvoorbeeld de metro van Napels of de trein Napels-Pompei-Sorrento als je een kaartje koopt.

Een aantrekkelijk aanbod! Geen onnodige wachtrijen bij de kassa. De inhoud van het digitale paspoort op de mobiele telefoon na registratie, login en activatie verliep vlot en hoefde nergens heen. Communicatie via Whatsapp werkte perfect en onmiddellijk - grote lof!

We hadden een leuke tijd in de buurt van Napels, we zijn met de pas naar Pompeii en het Herculaneum geweest, do volgende dag naar het nationale archeologische museum in Napels. Goed geregeld dat je ook het OV kan gebruiken met deze pas.

We verbleven 3 dagen in Napels en de pas was erg handig om over lange afstanden te reizen en om te profiteren van de voordelen van musea. We zullen zeker terugkomen! Ik raad ten zeerste aan om de pas te gebruiken.

Ideaal voor een driedaags verblijf. Gratis toegang tot vervoer is erg handig. Ik raad aan.