Kies data

Museo e Real Bosco di Capodimonte

Museo e Real Bosco di Capodimonte: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Napels: Capodimonte National Museum Ticket en Pemcards

1. Napels: Capodimonte National Museum Ticket en Pemcards

Bezoek het Nationaal Museum van Capodimonte, gelegen op een heuveltop in Napels, van waaruit u het ongelooflijke uitzicht over de stad en de zee kunt bewonderen. Ontdek hoe het paleis zijn lange koninklijke band in de 18e eeuw begon als jachthuis met koning Charles, de Bourbon-koning van Napels en Sicilië. Terwijl je door het museum wandelt, kun je de prachtige interieurs bewonderen die zijn ontworpen door Charles van Bourbon. Deze kamers waren de voormalige residentie van de familie Bourbon en herbergen nu de kunstcollectie van de familie, waaronder meesterwerken van Titiaan, Parmigianino, Carracci, Borgia en d'Avalos. Ga naar de Porcelain Gallery op de 2e en de 3e verdieping en bekijk de beroemde porseleinkast in de Royal Apartments.

Napels: National Gallery of Capodimonte Tour

2. Napels: National Gallery of Capodimonte Tour

Het Nationaal Museum van Capodimonte, genesteld in een park, herbergt een van de grootste en rijkste kunstcollecties van Italië. Geboren als het Koninklijk Paleis, waren de kamers altijd bedoeld om alle erfenissen van de koningen van Napels door de eeuwen heen te herbergen. Als u de monumentale trap oploopt, komt u de prachtige Farnese-collectie tegen, bestaande uit Tiziano, Masolino, Masaccio, evenals tekeningen van Raffaello en Michelangelo. De grootste kunstgeschiedenis is lang de eerste verdieping, die eindigt met de Royal Apartments. De tweede verdieping is gewijd aan Napolitaanse kunst, van de Middeleeuwen tot Renaissance en Maniërisme, tot aan het licht aan het einde van de gang: de "Falgellation" van Caravaggio. De derde en laatste verdieping herbergt de hedendaagse collectie, waar een van de belangrijkste werken "Vesvuvius" van Andy Warhol is.

Napels: rondleiding van 2 uur door het Capodimontemuseum

3. Napels: rondleiding van 2 uur door het Capodimontemuseum

Bezoek het Capodimonte Museum, een van de meest prestigieuze musea van Napels, en ontdek de rijke collectie Italiaanse en Europese kunst. Gelegen in het grote Bourbon Paleis van Capodimonte, dat door de koningen van de beide Siciliën gebruikt werd als zomerverblijf en jachtslot, is het museum de belangrijkste bewaarplaats van Napolitaanse schilderkunst en decoratieve kunst. Je gids leidt je door de belangrijkste delen van de legendarische Farnese en Borbone collectie, de grootste en belangrijkste collectie van kunst in Zuid-Italië. Bewonder de werken van Tiziaan, Botticelli, Bellini en Brueghel, evenals Parmigianino en Correggio. Bekijk een beeltenis van de 'kruisiging' door Masaccio, en 'het mystieke huwelijk van St. Catherine' door Carracci. Ontdek de tekeningen van Michelangelo, en verder kunst door El Greco, Titiaan, en nog vele anderen. Dwaal door de oude appartementen om het 18e-eeuwse meubilair te zien en een verzameling van koninklijk porselein en majolica. Op de 3e verdieping van het museum vind je meer hedendaagse kunst in de groeiende collectie werken van prominente internationale kunstenaars.

Napels: 7-daagse pas van de regio Campania

4. Napels: 7-daagse pas van de regio Campania

Ontdek de stad Napels, eet in typische restaurants, vind de beste ambachtelijke winkels of winkels en vind hotels, appartementen of B&B-aanbevelingen, met kortingen tot 35%. Profiteer van kortingen op de belangrijkste en historische activiteiten van de stad met een 'Napelspas', zoals Scaturchio, Tandem, La Locanda del Grifo. Ontvang een officiële magneet van de eigenaar van pizzeria da Michele. Verken de opgravingen van Pompeii en verken de catacomben van Napels in San Gennaro. Bezoek Bourbon Gallery, Neapolis Underground van San Lorenzo Maggiore, Museodivino, Filangieri Museum en Treasure of San Gennaro Museum. Bekijk het Koninklijk Paleis van Napels, het Capodimonte Museum en het Nationaal Archeologisch Museum van Napels. Krijg een echte sleutel tot de stad met veel voordelen om te raadplegen door de app of link te downloaden. Probeer Snav (het grote zeetransportbedrijf), dat garant staat voor 20% korting op elke route naar het eiland Procida en Ischia, of de samenwerking met Taxi Partenope-service, waardoor u gratis belt en uw taxi boekt.

Sitemap Museo e Real Bosco di Capodimonte

Wil je alle activiteiten in Museo e Real Bosco di Capodimonte ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.