Kies data

Museo e Real Bosco di Capodimonte

Museo e Real Bosco di Capodimonte: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Napels: ticket voor 24 uur voor hop on, hop off-bustour

1. Napels: ticket voor 24 uur voor hop on, hop off-bustour

Verken de geboorteplaats van pizza met een ticket voor 24 uur dat geldig is voor tot 2 routes van deze panoramische hop on, hop off bezienswaardighedenbustour. Ontdek op je eigen tempo de onvergetelijke beelden en smaken van de Napolitaanse cultuur. Het ticket geeft je de vrijheid om een van de oudste steden ter wereld op je gemak te verkennen met bussen die elke 45 tot 90 minuten rijden. Je kunt zelfs de Vesuvius verkennen en geweldig uitzicht over de stad krijgen vanaf de top van deze imposante vulkaan. De hop on, hop off-bus is ook ideaal voor winkeluitstapjes en het verkennen van de vele smakelijke restaurants die Napels te bieden heeft. Gebruik je pas voor 24 uur om de volgende attracties te verkennen: Lijn A Halte 1 - Largo Castello (Piazza Municipio) Halte 2 - Chiesa Del Gesu Nuovo Halte 3 - Piazza Dante - Ingresso Ai Decumani Halte 4 - Museo Archeologivo Nazionale - Galleria Principe Di Napoli Halte 5 - Chiesa Di Santa Maria Della Sanita Halte 6 - Museo e Bosco Di Capodimonte, Osservatorio Astronomico Halte 7 - Santa Maria Incoronata Halte 8 - Teatro Bellini - Mura Greche Halte 9 - Museo Arte Contemporanea Donna Regina Halte 10 - Castel Capuano - Porta Capuana Halte 11 - Piazza Bovio/Universita Lijn B Halte 1 - Largo Castello (Piazza Municipio) Halte 2 - Santa Lucia - Castel Dell'Ovo Halte 3 - Piazza Vittoria - Via Calabritto Halte 4 - Palazzi Storici Halte 5 - Mergellina - Piazza del Leone Halte 6 - Capo Posillipo - Veduta Panoramica Halte 7 - Discesa Marechiaro Halte 8 - Parco Vigiliano Halte 9 - Veduta Panoramica Halte 10 - Pier voor Per Le Isole Del Golfo Halte 11 - Castel dell'Ovo - Borgo Marinan Halte 12 - Stazione Marittima, pier voor rondvaart en Le Isole Del Golfo

Napels: Capodimonte National Museum Ticket en Pemcards

2. Napels: Capodimonte National Museum Ticket en Pemcards

Bezoek het Nationaal Museum van Capodimonte, gelegen op een heuveltop in Napels, van waaruit u het ongelooflijke uitzicht over de stad en de zee kunt bewonderen. Ontdek hoe het paleis zijn lange koninklijke band in de 18e eeuw begon als jachthuis met koning Charles, de Bourbon-koning van Napels en Sicilië. Terwijl je door het museum wandelt, kun je de prachtige interieurs bewonderen die zijn ontworpen door Charles van Bourbon. Deze kamers waren de voormalige residentie van de familie Bourbon en herbergen nu de kunstcollectie van de familie, waaronder meesterwerken van Titiaan, Parmigianino, Carracci, Borgia en d'Avalos. Ga naar de Porcelain Gallery op de 2e en de 3e verdieping en bekijk de beroemde porseleinkast in de Royal Apartments.

Napels: Catacomben van San Gaudioso

3. Napels: Catacomben van San Gaudioso

Reis terug in de tijd en ga op verkenning uit in de catacomben van San Gaudioso. In deze mysterieuze wereld onder de straten van Napels kom je meer te weten over de begrafenisrituelen van de vroege christenen. De gids vertelt je over de geschiedenis van deze plek en hoe de catacomben na de begrafenis van de Noord-Afrikaanse bisschop Sint Gaudiosus (tussen 451 en 453 na Christus) werden uitgebreid. Vergaap je aan deze intense vroegchristelijke ornamenten, zoals de tombe van de heilige en de 5e- en 6e-eeuwse fresco's en mozaïeken met hun typisch vroegchristelijke motieven. Bekijk de graven die voorbehouden waren aan de edellieden, daterend uit de 17e eeuw toen de catacomben weer in gebruik werden genomen als begraafplaats. Bekijk de kleinere details van dichtbij en laat je vertellen hoe in de 17e eeuw schedels in de wanden van de kooromgang werden geplaatst. Hier zie je schitterende fresco's van Giovanni Balducci. Hij deed het werk gratis en wilde in ruil daarvoor tussen de aristocraten van de stad begraven worden.

Napels: 3-daagse Campania Museumpas

4. Napels: 3-daagse Campania Museumpas

De belangrijkste attracties en activiteiten inbegrepen. Een digitale pas voor ononderbroken toegang. Flexibiliteit om de dag te bepalen Sla de wachtrij over Ongelooflijke besparingen. Van Pompeii tot het Nationaal Archeologisch Museum in Napels. Van Herculaneum tot het Koninklijk Paleis van Caserta, van het Capodimonte Museum tot het Koninklijk Paleis van Napels: krijg toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden met de officiële toeristenpas van de stad! Voor veel attractiepassen is het niet nodig om vooraf te reserveren. Sommige hebben echter een beperkte capaciteit, dus u moet van tevoren reserveren. Volledige boekingsdetails zijn te vinden door op de i te klikken in het gedeelte Mijn Napels Pass van de afzonderlijke attracties.

Napels: rondleiding van 2 uur door het Capodimontemuseum

5. Napels: rondleiding van 2 uur door het Capodimontemuseum

Bezoek het Capodimonte Museum, een van de meest prestigieuze musea van Napels, en ontdek de rijke collectie Italiaanse en Europese kunst. Gelegen in het grote Bourbon Paleis van Capodimonte, dat door de koningen van de beide Siciliën gebruikt werd als zomerverblijf en jachtslot, is het museum de belangrijkste bewaarplaats van Napolitaanse schilderkunst en decoratieve kunst. Je gids leidt je door de belangrijkste delen van de legendarische Farnese en Borbone collectie, de grootste en belangrijkste collectie van kunst in Zuid-Italië. Bewonder de werken van Tiziaan, Botticelli, Bellini en Brueghel, evenals Parmigianino en Correggio. Bekijk een beeltenis van de 'kruisiging' door Masaccio, en 'het mystieke huwelijk van St. Catherine' door Carracci. Ontdek de tekeningen van Michelangelo, en verder kunst door El Greco, Titiaan, en nog vele anderen. Dwaal door de oude appartementen om het 18e-eeuwse meubilair te zien en een verzameling van koninklijk porselein en majolica. Op de 3e verdieping van het museum vind je meer hedendaagse kunst in de groeiende collectie werken van prominente internationale kunstenaars.

Napels: 7-daagse pas van de regio Campania

6. Napels: 7-daagse pas van de regio Campania

Ontdek de stad Napels, eet in typische restaurants, vind de beste ambachtelijke winkels of winkels en vind hotels, appartementen of B&B-aanbevelingen, met kortingen tot 35%. Profiteer van kortingen op de belangrijkste en historische activiteiten van de stad met een 'Napelspas', zoals Scaturchio, Tandem, La Locanda del Grifo. Ontvang een officiële magneet van de eigenaar van pizzeria da Michele. Verken de opgravingen van Pompeii en verken de catacomben van Napels in San Gennaro. Bezoek Bourbon Gallery, Neapolis Underground van San Lorenzo Maggiore, Museodivino, Filangieri Museum en Treasure of San Gennaro Museum. Bekijk het Koninklijk Paleis van Napels, het Capodimonte Museum en het Nationaal Archeologisch Museum van Napels. Krijg een echte sleutel tot de stad met veel voordelen om te raadplegen door de app of link te downloaden. Probeer Snav (het grote zeetransportbedrijf), dat garant staat voor 20% korting op elke route naar het eiland Procida en Ischia, of de samenwerking met Taxi Partenope-service, waardoor u gratis belt en uw taxi boekt.

Napels: National Gallery of Capodimonte Tour

7. Napels: National Gallery of Capodimonte Tour

Het Nationaal Museum van Capodimonte, genesteld in een park, herbergt een van de grootste en rijkste kunstcollecties van Italië. Geboren als het Koninklijk Paleis, waren de kamers altijd bedoeld om alle erfenissen van de koningen van Napels door de eeuwen heen te herbergen. Als u de monumentale trap oploopt, komt u de prachtige Farnese-collectie tegen, bestaande uit Tiziano, Masolino, Masaccio, evenals tekeningen van Raffaello en Michelangelo. De grootste kunstgeschiedenis is lang de eerste verdieping, die eindigt met de Royal Apartments. De tweede verdieping is gewijd aan Napolitaanse kunst, van de Middeleeuwen tot Renaissance en Maniërisme, tot aan het licht aan het einde van de gang: de "Falgellation" van Caravaggio. De derde en laatste verdieping herbergt de hedendaagse collectie, waar een van de belangrijkste werken "Vesvuvius" van Andy Warhol is.

Overzicht activiteiten in Museo e Real Bosco di Capodimonte

Wil je alle activiteiten in Museo e Real Bosco di Capodimonte ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Museo e Real Bosco di Capodimonte

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 249 beoordelingen

Je kunt je best doen om de obici grad en upoznati naar de bron te brengen. Hoe dan ook, jedna koja ide of grad, a druga koja ide u zaljev. Crvena en plava. U kunt zich voorstellen dat uw bedrijf veel interesse heeft in uw werk en u kunt zien dat u een groot probleem heeft.

Ottima guida e apprezziamo l'intento nel favourire supporto ai giovani del quartiere Sanitá attraverso ricavato ottenuto con il turismo e le visite all Catacombe.

Uitstekende organisatie, ontvangst en voorbereiding van gidsen. Een uitmuntende service voor de gezondheidszorg en voor Napels.

Een echt suggestieve ervaring geleid door een aardige en zeer competente man ... .. !!! Nogmaals bedankt voor de moeite

Fantastic. Highlight and a must go when in Naples.