Museo Ferrari Maranello

Museo Ferrari Maranello
52 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Museo Ferrari Maranello: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Maranello: Ferrari Museum Entree Ticket

Maranello: Ferrari Museum Entree Ticket

Ontdek tijdens uw reis naar Maranello het museum dat de thuisbasis is van een van de meest prestigieuze merken ter wereld, Ferrari. Als u een passie heeft voor motoren, of als u gewoon de gouden standaard van Italiaanse uitmuntendheid wilt ontdekken, grijp dan zeker deze opwindende kans in het 'land van de rode wijnen' aan. Het Ferrari Museum is een spannende tentoonstelling over het verleden, het heden en de toekomst van het steigerende paard. Tijdens je bezoek kun je zowel de permanente als de tijdelijke tentoonstellingen meemaken die er plaatsvinden. Je kunt ook de suggestieve Hall of Victories bezoeken waarin de Ferrari-wereldkampioenen van 1999 tot nu worden tentoongesteld.

Maranello en Modena: combitickets Ferrari-musea

Maranello en Modena: combitickets Ferrari-musea

Ontvang een 2-in-1 combiticket voor een bezoek aan het Maranello Ferrari Museum en het Modena Ferrari Museum. Verken de tentoonstellingen van heden en verleden in Maranello, ga vervolgens 20 km en ontdek Enzo Ferrari zelf in het museum in Modena. Begin met toegang tot het Maranello-museum, waar uw tijd van binnenkomst in Modena wordt gedeeld. Ontdek de bijzondere bijzonderheid van Maranello, dat het de thuisbasis is van Ferrari, een van de meest prestigieuze automerken ter wereld. Raak gepassioneerd door motoren en ontdek de Italiaanse uitmuntendheid van dichtbij in het Land van de Rode wijnen. Loop door de tentoonstelling van het steigerende paard, verdeeld in twee delen: een permanent en een tijdelijk. Dwaal door de Hall of Victories en leer over wereldkampioenen van 1999 tot nu. Reis 20 km van Maranello naar een futuristisch gebouw in de vorm van een enorme gele autokap. Bescherm uw ogen tegen de heldere en levendige kleuren die sterk contrasteren met de omgeving. Binnen is er een enorme hal waarin verschillende tijdelijke tentoonstellingen zijn opgesteld en een kleine bioscoop waar twee roterende films worden geprojecteerd die gewijd zijn aan het leven en de geschiedenis van Enzo Ferrari. Het museum is verdeeld in vijf sectoren: motoren met een lage fractionering, van 1 tot 6 cilinders, die van de klassieke 12 cilinders, die van 8, turbo's en ten slotte die van de Formule 1. Het pad gaat verder in het gebouw voor een enorm paviljoen, of in de werkplaats waar Enzo's vader werkte, nu perfect gerestaureerd. Daarnaast herbergt het museum een winkel die een breed scala aan officiële producten aanbiedt en een boekhandel die de belangrijkste Ferrari-publicaties verzamelt.

Modena: retourbustransfer naar Ferrari Museum Maranello

Modena: retourbustransfer naar Ferrari Museum Maranello

Vanaf vandaag is het makkelijker om de Ferrari Musea te bereiken, ook als je met de trein reist. Er is een verbindingsdienst tussen Ferrari Musea in Maranello, op vaste tijden, met vertrek uit: Treinstation van Modena (busstation: "Pensilina" nr. 4) naar Ferrari Musem in Maranello (Via Alfredo Dino Ferrari, 43, Maranello) Vertrekreis: van het treinstation van Modena (bushalte nr. 4) naar het Ferrari-museum in Maranello (Via Alfredo Dino Ferrari, 43, Maranello): om 10:40 uur en om 15:15 uur Retour: van het Ferrari-museum in Maranello (Via Alfredo Dino Ferrari, 43, Maranello) naar het treinstation van Modena (bushalte nr. 4): om 14:45 uur en om 18:00 uur Voor beide routes is er een pitstop bij het Enzo Ferrari Museum in Modena (Via Paolo Ferrari, 85, 41121 Modena)

Maranello: Ferrari Museum toegangsbewijs en simulator

Maranello: Ferrari Museum toegangsbewijs en simulator

Begin je ervaring met een bezoek aan het museum, dat op slechts 300 meter van de Ferrari-fabriek ligt. Passeer de lange rijen met je vooraf gekochte voorrangsticket. Ga het museum binnen en sta versteld van de 2.500 vierkante meter aan Ferrari-gerelateerde tentoonstellingen. Wandel rond en bekijk de Formule 1-, Sport- en Sport Prototpye-auto's. Bezoek de Hall of Victories, waar informatie over de F1-kampioenschappen van '99 tot '08 wordt tentoongesteld, met 110 trofeeën en de 9 originele helmen van de coureurs. Bekijk een grote tentoonstelling gewijd aan Scuderia Ferrari. Tot slot kun je voelen hoe het is om zelf een Ferrari te besturen door in een F1 eenzitter, krachtige GT-simulator te stappen. Kies uit de beroemdste circuits ter wereld, waaronder Monza, Barcelona, Silverstone, Imola, Nürbürgring, Zandvoort en Mugello. Kies voor een bezoek aan het Museo Enzo Ferrari, gewijd aan het leven en werk van Enzo Ferrari. Bezoek het voormalige huis en de werkplaats van Enzo Ferrari's vader. Bekijk een permanente tentoonstelling met een aantal van de meest opmerkelijke Ferrari's, waaronder zeldzame auto's uit de jaren '50.

Bologna/Maranello: Toegangbewijs voor het Lamborghini & Ferrari Museum

Bologna/Maranello: Toegangbewijs voor het Lamborghini & Ferrari Museum

Koop een 2-in-1 combiticket voor het Maranello Ferrari Museum en Lamborghini Museum. Verdiep je in het heden en verleden van Ferrari en Lamborghini en bewonder een uitgebreide collectie tentoongestelde auto's. Ontdek tijdens je reis naar Maranello het museum dat de thuisbasis is van een van de meest prestigieuze merken ter wereld, Ferrari. Als je gepassioneerd bent door motoren of gewoon de gouden standaard van Italiaanse uitmuntendheid wilt ontdekken, grijp dan deze spannende kans in het "land van de roden". Ontdek in Bologna 60 jaar innovatie en projecteer Lamborghini in de toekomst door middel van iconische modellen en rondleidingen langs de productielijnen in het Lamborghini Museum. Geniet van een interactieve ervaring met de rijsimulator die de ontdekking van de tentoongestelde voertuigen versterkt. Bekijk de eerste visionaire creaties van Ferruccio Lamborghini, zoals de Miura en de Countach, gevolgd door de recente supersportauto's zoals de Huracán Performante, de Aventador SVJ, de Centenario, Sesto Elemento en Veneno, tot de eerste hybride auto's van Sian en de Countach LPI 800-4.

Van Bologna: privédagtour Lamborghini & Ferrari-musea

Van Bologna: privédagtour Lamborghini & Ferrari-musea

Scheep in voor een privétour langs de Lamborghini en Ferrari musea vanuit Bologna. Begin met een ophaalservice vanaf je hotel in Bologna. Ontdek de geschiedenis van de iconische auto's die in Italië zijn gemaakt tijdens een rondleiding in het Lamborghini Museum, van de eerste modellen zoals de Miura en de Countach tot de ultieme en exclusieve modellen zoals de Aventador SVJ. Bezoek aansluitend het Ferrari Museum in Maranello en geniet van een rondleiding met gids in de Cittadella Ferrari, waarbij de gids informatie deelt over de fabriek, de geschiedenis van het Fiorano circuit en van de Cittadella Ferrari, waar de originele fabrieksdeur nog steeds bewaard is gebleven.* Aan het einde van de tour stop je bij een lokaal restaurant voor een smakelijke lunch met typische producten. Ontspan daarna op de terugreis naar Bologna. *Als de panoramische tour niet beschikbaar is, wordt deze vervangen door een Simulator ervaring. Panoramische tour niet toegankelijk onder 3 jaar.

Bologna: Ferrari VIP Experience met proefrit en museum

Bologna: Ferrari VIP Experience met proefrit en museum

Beleef een hele dag ondergedompeld in de Ferrari legende. Deze ongelofelijke tour brengt je naar het Ferrari Museum in Maranello, waar je de geschiedenis van het Steigerende Paard kunt herbeleven en de Ferrari F1 Simulator kunt ervaren. Gevolgd door een rondleiding door de Ferrari Citadel waarbij de gids informatie deelt over de fabriek, de geschiedenis van het Fiorano circuit en de hele Ferrari Citadel, waar de originele toegangsdeur van de fabriek nog steeds te zien is.* Na deze reis door de geschiedenis van het merk is het tijd om de kracht van het steigerende paard te voelen! Maak een proefrit met een Ferrari in de straten van Maranello voor een onvergetelijke ervaring. Om de dag af te sluiten, geniet je van een complete lunch in het restaurant "Cavallino" van de beroemde chef-kok Massimo Bottura. *Rondleiding niet toegankelijk onder de 3 jaar.

Modena: Ontdek het Ferrari Museum & Pavarotti land

Modena: Ontdek het Ferrari Museum & Pavarotti land

Profiteer van een 3-in-1 combinatieticket voor een bezoek aan het Maranello Ferrari Museum, het Enzo Ferrari Museum in Modena en het Luciano Pavarotti House Museum in Modena. Verken de tentoonstellingen van heden en verleden in Maranello en ontdek vervolgens meer over Enzo Ferrari zelf in het museum in Modena. Begin met toegang tot het Maranello Museum. Ontdek de bijzondere ambiance van Maranello, de thuisbasis van Ferrari, een van de meest prestigieuze automerken ter wereld. Ontdek meer over de tradities van Italiaanse technische uitmuntendheid in het Land van de Rode wijnen. Loop door de tentoonstelling van het steigerende paard, verdeeld in twee delen: een permanent en een tijdelijk. Wandel door de Hall of Victories en leer over de Formule 1-wereldkampioenen van 1999 tot nu. Bezoek daarna de Enzo Ferrari in Modena, een futuristisch gebouw in de vorm van een enorme gele autokap. Verken de enorme zaal waarin verschillende tijdelijke tentoonstellingen zijn opgesteld en een kleine bioscoop waar twee wisselende films over het leven en de geschiedenis van Enzo Ferrari worden geprojecteerd. Loop door de 5 verschillende sectoren die meer informatie geven over de verschillende motortypes die door Ferrari-auto's door de decennia heen zijn gebruikt, inclusief motoren met lage fractionering tot aan de motoren die in de beroemde Ferrari Formule 1-auto's werden gebruikt. Betreed het enorme paviljoen of de werkplaats waar Enzo's vader werkte, nu perfect gerestaureerd. Daarnaast herbergt het museum een winkel die een breed scala aan officiële producten aanbiedt en een boekhandel die de belangrijkste Ferrari-publicaties verzamelt. Verken ten slotte het Luciano Pavarotti House Museum. Ontdek het huis dat Pavarotti had gebouwd op het platteland van Modena, op een groot landgoed, waar hij de laatste jaren van zijn leven woonde. Verken het huis zoals de meester het achterliet. Bekijk verschillende van zijn dierbare voorwerpen en haal herinneringen op aan de dagen die hij doorbracht in het gezelschap van familie, vrienden en studenten aan wie hij zangles gaf.

Vanuit Florence: privé Ferrari-tour

Vanuit Florence: privé Ferrari-tour

Ontdek de wondere wereld van Ferrari tijdens deze privétour, die in het teken staat van de snelste en elegantste auto ter wereld. Geniet 's ochtends van een pick-up van een deskundige chauffeur in een Mercedes-busje of auto met airconditioning en wifi. Rijd over de panoramische wegen en geniet van het adembenemende uitzicht op het Mugello-gebergte. Na een aangename rit van 2 uur bereikt u Maranello, de geboorteplaats van Enzo Ferrari. Geniet van een skip-the-line ticket voor de hoofdtentoonstelling "Wonder of Maranello" in het Ferrari Museum, waar elk afzonderlijk model te zien is, vanaf de legendarische 125 S die in 1940 werd ontworpen. Na je tijd in het museum heb je de mogelijkheid om tegen een extra vergoeding te rijden in een Ferrari naar keuze uit de beschikbare collectie.

Vanuit Bologna: Uitstapje naar Ferrari Museum met kaartjes en lunch

Vanuit Bologna: Uitstapje naar Ferrari Museum met kaartjes en lunch

Beleef een volledige dag in contact met de Mythe. Een ongelooflijke tour die je onderdompelt in de wereld van Ferrari en je de geschiedenis laat ontdekken van een van de meest begeerde luxe auto's. De privétransfer haalt je op bij je hotel en brengt je naar Maranello waar je het Ferrari-museum bezoekt, een duik in de geschiedenis van het Steigerende Paard vanaf de creatie tot de evolutie tot nu. Stap in de minibus voor een rondleiding door de cittadella Ferrari en de Pista van Fiorano, het Ferrari stalcircuit waar de auto's worden getest*. Geniet van een uitstekende lunch in een typisch Emiliaanse agriturismo omgeven door groen voordat je de tour afsluit in het Casa Museo Enzo Ferrari in Modena. Ontdek het spannende en fascinerende verhaal van het genie Enzo Ferrari, van zijn kindertijd tot zijn succes. Bewonder de tentoongestelde auto's en bezoek enkele kamers in het huis waar de oprichter van Ferrari werd geboren. De Ferrari Full Day is de perfecte tour voor autoliefhebbers en iedereen die meer te weten wil komen over de man die de autogeschiedenis voorgoed veranderde. Een privétransfer haalt je direct bij je hotel op en begeleidt je de hele dag. *Als de tour niet beschikbaar is, wordt deze vervangen door een Simulator-ervaring (10 minuten). Panoramische tour niet toegankelijk onder de 3 jaar.

De topbezienswaardigheden in Maranello

Activiteiten in Museo Ferrari Maranello

Steden in Italië

Andere activiteiten in Museo Ferrari Maranello

Wil je alle activiteiten in Museo Ferrari Maranello bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Museo Ferrari Maranello

Gemiddelde beoordeling

4.6
(332 beoordelingen)