Kies data

Museo Leonardiano di Vinci

Museo Leonardiano di Vinci: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Florence: voorrangsticket Leonardo Interactive Museum

1. Florence: voorrangsticket Leonardo Interactive Museum

Bezoek het  Leonardo Interactive Museum in het hart van Florence, op een steenworp afstand van de Galleria dell'Accademia aan de Via dei Servi 66 en ontdek een gezinsvriendelijke tentoonstelling die je nieuwsgierigheid stimuleert. Je bewondert machines die op schaal zijn gebouwd en volgens de originele ontwerpen van Da Vinci - tenzij veranderingen nodig waren! Kom meer te weten over enkele van de belangrijkste anatomische onderzoeken van Leonardo en bekijk replica's met achtergrondverlichting van zijn belangrijkste schilderijen om zijn medische en artistieke prestaties te ontdekken. Verdeeld in 4 secties - aarde, water, lucht en vuur - biedt het museum beschrijvingen in het Italiaans, Engels, Frans, Duits, Spaans en Russisch op jouw gemak. Bekijk multimediadisplays over het buitengewone leven en werken van de kunstenaar en de uitvinder.

Florence: rondleiding door het interactieve museum Leonardo

2. Florence: rondleiding door het interactieve museum Leonardo

Geniet met dit toegangsbewijs van een rondleiding door het Leonardo Interactieve Museum in Florance. Krijg de kans om enkele van de door Leonardo da Vinci ontwikkelde machines te testen. Beleef de renaissanceperiode opnieuw terwijl je meer te weten komt over het historische moment dat deze beroemde kunstenaar voortbracht. Ontmoet je gids en begin je museumtour. Begrijp de persoonlijkheid van Leonardo da Vinci terwijl je in deze schilderijen en tekeningen duikt. Ontdek hoe hij een wetenschapper, schilder, ingenieur, geograaf en anatoom was. Lees meer over zijn artistieke technieken zoals perspectief, schaduwen en draperie. Bekijk enkele van zijn uitvindingen en krijg de kans om er zelf een paar uit te testen. Dompel jezelf onder in de onopgeloste mysteries rond het genie. Krijg toegang tot interactieve workshops georganiseerd door het museum.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Museo Leonardiano di Vinci

Wil je alle activiteiten in Museo Leonardiano di Vinci ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Museo Leonardiano di Vinci

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 6.487 beoordelingen

Naast de kathedraal van Florence is dit fantastische interactieve museum, dat niet alleen het genie van Leonardo toont door middel van reproducties van uitvindingen die hij ontwierp, maar ook zijn artistieke figuur verdiept met een kleine kamer die projecties van enkele van zijn beroemdste schilderijen presenteert. Ik raad absoluut aan om te gaan als je in de buurt bent, want naast dat je zijn genialiteit op visueel niveau kunt bewonderen, kun je hem ook actief begrijpen omdat alle reproducties interactief zijn ... Je zult zeker plezier hebben !!!

Een fantastisch museum waar je de mooiste machines kunt uitproberen die Leonardo in zijn codes heeft ontworpen. Het is een "licht" museum dat geschikt is voor alle doelgroepen, waar leren en spelen prachtig samengaan en ieders nieuwsgierigheid prikkelen. Het museum, dat geen speelkamer of speeltuin is, is niet geschikt voor te jonge kinderen. Een aanrader dus voor diegenen die Florence bezoeken en een beetje entertainment willen en waarom niet, zelfs een beetje gezonde lichtheid.

Het was geweldig. Ik zou het iedereen aanraden die van het werk van Leonardo Da Vinci houdt... Voor mij is het zelfs beter dan het echte museum van Leonardo Da Vinchi... Hier kun je met dingen omgaan en zien hoe ze werken. Het is kindvriendelijk... Dus wees voorbereid op veel lawaai

Klein museum maar zeer de moeite waard om een deel van zijn ontwerpen te kunnen zien

leuke interactieve manier om Leonardo te leren kennen