Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía

Wil je alle activiteiten in Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 773 beoordelingen

De pas is na omwisselen van het e-ticket naar een voucher bij het eerste museum een jaar geldig. Inwisselen bij de priority rij in het Thyssen museum. Gemiddeld ben je zo'n 3 uur per museum kwijt, dus aanrader is om het derde museum op een andere dag te bekijken. Kopstukken hangen in Thyssen en Prado. Aangezien de rij bij het Prado erg lang kan zijn, is doorlopen naar de kassa en dan aan een medewerker vragen om prioriteit te krijgen aan te raden.

Omdat ik niet veel tijd had op de dag dat ik Madrid verliet, besloot ik om 2 uur voordat ik vertrok naar het Reina Sofia Museum te gaan. Het ticket heeft me echt tijd laten besparen. Tegen de tijd dat ik bij het museum aankwam, was het 10 uur 's ochtends, maar de wachtrij lijkt al lang. Maar ik hoefde echt niet in de rij te staan, want ik heb Skip-the-line ticket! Fantastisch!!

Alle drie de musea waren uitstekend, en door vooraf gekochte kaartjes waren er geen lange rijen. Opmerking: er was één tijdelijke tentoonstelling in de Thyssen waarvoor mijn ticket niet geldig was, maar er was toch zoveel te zien (inclusief andere tijdelijke tentoonstellingen) dat het me niet kon schelen. Hield van alle drie musea!

De gids liet ons allerlei details zien van schilderijen en combinaties van schilderijen die we anders niet hadden opgemerkt.

Prachtig museum onderverdeeld in 4 verdiepingen. Je kan hier gerust een ganse dag rond kuieren.