Kies data

Museo Picasso, Málaga

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Hop on, hop off-tours
  • Andere belevingen
10 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Museo Picasso, Málaga: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Picassomuseum Málaga: ticket & audiogids

1. Picassomuseum Málaga: ticket & audiogids

Het Museo Picasso Málaga werd opgericht als reactie op de wens van de kunstenaar zijn werk te exposeren in zijn geboortestad. De realisatie is te danken aan de gezamenlijke inspanningen van de schoondochter en kleinzoon van de kunstenaar wiens donaties de kern van de kunstcollectie opmaken maar ook door Junta de Andalucía die een ambitieus project opzette ter ere van de kunstenaar. Gelegen in het Palacio de Buenavista, en uitgeroepen tot Nationaal Monument in 1939, opende het Picassomuseum in het hart van Malaga in 2003. Het gebouw beschikt over een harmonische mix van renaissance en Mudéjar-elementen met een serene eigentijdse vormgeving. Op de ondergrondse etage vind je Fenicische, Romeinse en Arabische ruïnes. Dit ticket geeft toegang tot de permanente collectie of tot de tijdelijke tentoonstelling. De permanente collectie bevat een aantal voorbeelden van Picasso's revolutionaire innovaties. Bekijk schilderijen, tekeningen, sculpturen, keramiek en grafisch werk vanaf zijn eerste academische studies tot aan zijn persoonlijke neoklassieke perspectief: van de overlappende vormen van het kubisme tot zijn experimenten in keramiek, en van zijn interpretatie van de oude meesters tot zijn laatste schilderijen in de jaren '70. Koop een combinatieticket en krijg zo ook toegang tot tijdelijke tentoonstellingen van het museum. Deze wisselen regelmatig.  Pauzeer om wat te eten in het tuincafé van het Palacio de Buenavista, een perfecte plek om je bezoek af te sluiten met een voorgerecht, lunch of een drankje op een van de mooiste plekken in Málaga. De komende tentoonstellingen zijn: •Miquel Barceló Metamorphosis: januari-september 2021

Málaga: hop on, hop off-bus en beleveniskaart-opties

2. Málaga: hop on, hop off-bus en beleveniskaart-opties

Málaga heeft vele mooie straatjes, levendige boulevards en groene tuinen. Bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden van deze prachtige stad met een ticket dat 24 of 48 uur geldig is voor de hop on, hop off-bus. Dankzij het meertalige audiocommentaar aan boord ontdek je waarom de kathedraal van Málaga La Manquita – de dame met 1 arm – wordt genoemd. Ook krijg je meer te horen over het oude paleis en fort met de 2 wallen. Geniet, in de dubbeldekkerbus zonder dak, van de panoramische uitzichten op de stad. Je kunt de Alcazaba bezoeken, waar een museum en mooie tuinen met een adembenemend uitzicht te vinden zijn. Wanneer je in de buurt bent, stop dan bij Castillo de Gibralfaro voor een kijkje op de vestigingsmuur en meer spectaculaire uitzichten. Misschien wil je het oude Teatro Romano en de herstelwerkzaamheden bekijken. Vergeet het Picassomuseum niet, nog een belangrijke attractie in zijn geboortestad. Krijg ook gratis toegang tot het Interactieve Muziekmuseum wanneer een passend ticket is geselecteerd, waar je je muzikale talenten kunt tonen en verschillende instrumenten kunt uitproberen. Routehaltes Rode route: 1. Renfe / Vialia treinstation 2. Centro de Arte 3. Puerto Alborania Museum 4. Plaza de la Marina Main straat 5. Paseo del Parque Auditorio 6. Centro Pompidou Málaga 7. Paseo de la Farola La Lighthouse 8. Playa de la Malagueta Beach la Malagueta 9. Plaza de Toros Bull Ring 10. Castillo de Gibralfaro 11. Basílica de Sta. María de la Victoria María de la Victoria 12. Plaza de la Merced 13. Museo de Carmen Thyssen 14. Avenida Andalucía Groene route: 1. Busstation 2. Renfe / Vialia 3. Automuseum 4. Botanische Tuinen 5. Malaga Voetbal Museum   Als je kiest voor een Malaga Experience Card, of Pemium Malaga Experiene Card, dan profiteer je van nog veel meer traktaties tijdens je Malaga-avontuur, waaronder toegang tot enkele van de topattracties van de stad, waaronder het Picassomuseum, en nog veel meer. Bekijk hieronder welke voordelen je te wachten staan bij de verschillende ticketopties.

Málaga: privérondleiding Picasso-museum van 2 uur

3. Málaga: privérondleiding Picasso-museum van 2 uur

De inwoners van Malaga zijn trots op het feit dat Picasso hier is geboren en het was een grote dag toen de koning en koningin van Spanje op 27 oktober 2003 het Museo Picasso (Picasso Museum) inwijdden. Alleen al op die eerste dag bezochten bijna 2.000 mensen het museum, dat is gevestigd in het Palacio de Buenavista. U vindt het in het hart van het historische centrum van de stad met de dramatische achtergrond van het Alcazaba-fort en het Gibralfaro-kasteel vlakbij. Letterlijk op twee minuten loopafstand van de kathedraal van Malaga, is dit prachtige oude gebouw zorgvuldig gerestaureerd om het belang van de werken van de grote kunstenaar te laten passen. Deze tour begint op de Plaza Merced voor de Casa Natal (geboorteplaats van Picasso), die sinds 1988 open is voor het publiek. Daarna ga je verder naar het Picasso Museum en eindig je op Plaza Merced.

Malaga: rondleiding door het Picasso-museum met voorrangsticket

4. Malaga: rondleiding door het Picasso-museum met voorrangsticket

Bezoek het Picasso-museum in het Buenavista-paleis tijdens deze Malaga-tour. Ontdek een verzameling van het werk van de kunstenaar en duik dieper in het persoonlijke leven van Picasso. Ontmoet je gids en leer over de meest invloedrijke kunstenaar uit Malaga in de hele wereld van de 20e eeuw. Luister naar anekdotes en commentaar op het leven van Picasso om een dieper inzicht in de kunstenaar te krijgen.

Malaga: Interactive City Exploration Game

5. Malaga: Interactive City Exploration Game

Geniet van een interactief historisch spel door de smalle straatjes van Malaga en ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, zoals de kathedraal, Alcazaba, de oude markt en nog veel meer. Voordat je spel begint, ontvang je alle benodigde apparatuur, waaronder een iPad. Gebruik uw iPad om rond 15 verschillende controlepunten te komen, vragen te beantwoorden en raadsels op te lossen om van de ene locatie naar de volgende te gaan. Gebruik je fantasie, logica, internet of let op de aanwijzingen om je heen om de antwoorden te vinden. Verken Malaga in je eigen tempo, in een ontspannend en interactief formaat dat perfect is voor alle leeftijden.

Malaga: geschiedenis van Picasso-rondleiding met gids

6. Malaga: geschiedenis van Picasso-rondleiding met gids

Je ontmoet je gids op Plaza de la Merced, waar Picasso de eerste tien jaar van zijn leven doorbracht. Je zult het gebouw zien waar hij werd geboren, waar nu het Picasso's Birthplace Museum is gevestigd. Daarna loop je langs relevante plekken in het leven van Picasso en zijn familie en leer je interessante feiten over de beroemdste burger uit Malaga: hoe was zijn leven toen in Malaga? Wie was zijn familie? Wat inspireerde zijn kunstwerken? Dat kom je te weten tijdens de rondleiding! Je zult de meest relevante plekken in de stad ontdekken die verband houden met het leven van Picasso, maar ook de belangrijkste monumenten van Malaga, zoals de kathedraal, het fort Alcazaba, het Romeinse theater of de arena die de inspiratie vormde voor het eerste olieverfschilderij van Picasso. Allemaal hebben ze een boeiende geschiedenis die je leert kennen. Ten slotte geeft uw gids u nuttige tips en advies om het meeste uit uw verblijf in de stad te halen.

Málaga: Rondleiding met gids over Picasso

7. Málaga: Rondleiding met gids over Picasso

De kunst van Picasso is net zo complex als beroemd. Maak een rondleiding in zijn geboortestad Málaga om hem en zijn kunst beter te begrijpen. De meest bezochte kunstgalerij van Andalusië, het Museo Picasso, is gevestigd in het historische paleis Condes de Buenavista. Hier begin je aan een rondleiding. Je bespaart ook tijd met skip-the-line tickets. Tijdens deze rondleiding door het museum, bewonder enkele van de beroemdste schilderijen van Picasso, zoals 'Mujer con brazos levantados' of vrouwen met de open armen. Je leert niet alleen over zijn schilderijen, maar ook over zijn leven. Waarom besloot hij om te gaan schilderen met de kubistische stijl? Hoe schilderde hij voordat hij dit eerder gebruikte? Deze vragen worden tijdens de rondleiding beantwoord. Nadat de tour is afgelopen, kun je zoveel tijd als je wilt nemen om de verschillende werken te bewonderen.

Málaga: privé gepersonaliseerde wandeltocht

8. Málaga: privé gepersonaliseerde wandeltocht

Maak kennis met de beste stukjes van Malaga tijdens een gepersonaliseerde wandeltocht. Kies wat u wilt zien en geniet van het ophalen en inleveren van het hotel. Routebeschrijving U kunt ervoor kiezen om de vele bezienswaardigheden van de stad te zien: de kathedraal, Plaza de la Constitución, het Picasso Birthplace Museum, de oude overblijfselen van het Romeinse theater, het Moorse Alcazaba, het standbeeld van Hans Christian Andersen... Je krijgt ook de meest symbolische bezienswaardigheden van de Costa del Sol te zien, zoals de winkelstraat Calle Larios en de Plaza de la Marina. Kies de reisroute die het beste bij u past, of volg onze aanbevolen reisroute en pas deze aan uw smaak aan. Je gids kan je ook de beste plekken in Malaga aanbevelen voor tapas en waar je kunt genieten van een goede show. Je privétour eindigt in je hotel, in het centrum van Malaga, of ergens anders dat je hebt gekozen. Ophalen bij hotel De gids kan naar uw hotel komen om u op te halen (mits centraal gelegen) of u kunt afspreken op een andere plaats die bij u past. Als u de aanbevolen route wilt volgen, kunt u de tour het beste starten op de Plaza de la Marina, naast het toeristeninformatiepunt. Belangrijke gegevens Deze tour is exclusief toegang tot musea en monumenten. Als u een bepaalde site wilt bezoeken, dient u uw gids hiervan op de hoogte te stellen, zodat de betaling voor toegang kan worden geregeld.

Malaga: Picasso in Malaga-wandeltocht

9. Malaga: Picasso in Malaga-wandeltocht

Ontdek de erfenis van Pablo Picasso en zijn werken, die nog steeds overal in Malaga te vinden zijn. Ontdek interessante feiten over de Boheemse kunstenaar terwijl je geniet van een glas wijn in zijn favoriete bar. Kom meer te weten over enkele van de beroemdste werken van Picasso, zijn belang voor de kunsten en zijn leven in Malaga. Bezoek Plaza de la Merced, de geboorteplaats van Picasso, en ervaar het vanuit een ander perspectief. Kijk rond in het verbazingwekkende Picasso-museum, bekijk zijn werken overal in de stad en luister naar interessante feiten en verhalen die worden verteld door je deskundige gids.

Van Costa del Sol: privétour van een halve dag in Malaga

10. Van Costa del Sol: privétour van een halve dag in Malaga

Ontdek de schoonheid van Malaga tijdens deze privétour met een geaccrediteerde gids, die je zal vertellen over de geschiedenis van de stad terwijl je de monumenten en attracties ziet. Luister naar interessant commentaar over de geschiedenis van Malaga van je deskundige gids terwijl je geniet van een wandeling langs Larios Street en rond het Constitution Square. Maak een ontspannen wandeling door de oude stad en stop om de kathedraal te bewonderen. Je komt langs het Picasso Museum. Ontdek de archeologische vindplaatsen van de stad, waaronder het Romeinse theater en de citadel. Nogmaals, uw gids zal historische informatie over deze sites geven. Tijdens het laatste deel van de tour zie je de geboorteplaats van Picasso en volg je de Picasso-route naar de kerk waar hij werd gedoopt.

Sitemap Museo Picasso, Málaga

Wil je alle activiteiten in Museo Picasso, Málaga ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Museo Picasso, Málaga

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 2.052 beoordelingen

Het is de beste manier om een overzicht van de stad te krijgen. Daarnaast heb je tegen een kleine vergoeding toegang tot het geboortehuis van Picasso, het Picasso museum en een Flamencoshow. De buschauffeur gaf ons alle uitleg waar we om vroegen. Sterk aanbevolen

Veel verschillende werken die hij gemaakt heeft. De audio was ook heel erg handig om wat meer informatie achter de werken te krijgen. De nummers zijn ook goed aangegeven zodat je weet wanneer je iets kunt luisteren

zeker een aanrader. je kan de stad verkennen en op en af waar je iets wilt bezoeken.

Deze app is al wat je nodig hebt om tickets op voorhand te boeken.

Heel goed. Echt de moeite waard. Vraag zeker de audiofoon.