Museo Picasso, Málaga

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Museo Picasso, Málaga: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Museo Picasso Málaga: ticket & audiogids

  1. Museo Picasso Málaga: ticket & audiogids

  Het Museo Picasso Málaga werd opgericht als reactie op de wens van de kunstenaar zijn werk te exposeren in zijn geboortestad. De realisatie is te danken aan de gezamenlijke inspanningen van de schoondochter en kleinzoon van de kunstenaar wiens donaties de kern van de kunstcollectie opmaken maar ook door Junta de Andalucía die een ambitieus project opzette ter ere van de kunstenaar. Gelegen in het Palacio de Buenavista, en uitgeroepen tot Nationaal Monument in 1939, opende het Picassomuseum in het hart van Malaga in 2003. Het gebouw beschikt over een harmonische mix van renaissance en Mudéjar-elementen met een serene eigentijdse vormgeving. Op de ondergrondse etage vind je Fenicische, Romeinse en Arabische ruïnes. Dit ticket geeft toegang tot de permanente collectie of tot de tijdelijke tentoonstelling. De permanente collectie bevat een aantal voorbeelden van Picasso's revolutionaire i...

  Helaas hangen een paar topstukken ergens anders in musea maar de tentoonstelling geeft een goed beeld van de groei als schilder en beeldhouder.

 • Málaga: hop on, hop off-bus en beleveniskaart-opties

  2. Málaga: hop on, hop off-bus en beleveniskaart-opties

  Málaga heeft vele mooie straatjes, levendige boulevards en groene tuinen. Bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden van deze prachtige stad met een ticket dat 24 of 48 uur geldig is voor de hop on, hop off-bus. Dankzij het meertalige audiocommentaar aan boord ontdek je waarom de kathedraal van Málaga La Manquita – de dame met 1 arm – wordt genoemd. Ook krijg je meer te horen over het oude paleis en fort met de 2 wallen. Geniet, in de dubbeldekkerbus zonder dak, van de panoramische uitzichten op de stad. Je kunt de Alcazaba bezoeken, waar een museum en mooie tuinen met een adembenemend uitzicht te vinden zijn. Wanneer je in de buurt bent, stop dan bij Castillo de Gibralfaro voor een kijkje op de vestigingsmuur en meer spectaculaire uitzichten. Misschien wil je het oude Teatro Romano en de herstelwerkzaamheden bekijken. Vergeet het Picassomuseum niet, nog een belangrijke attr...

  Je ziet in korte tijd veel van de stad. Een mooie eerste indruk om vervolgens uit te stappen op plaatsen die je meer aanspreken. Goede manier om de stad te ontdekken

 • Malaga: Interactive City Exploration Game

  3. Malaga: Interactive City Exploration Game

  Geniet van een interactief historisch spel door de smalle straatjes van Malaga en ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, zoals de kathedraal, Alcazaba, de oude markt en nog veel meer. Voordat je spel begint, ontvang je alle benodigde apparatuur, waaronder een iPad. Gebruik uw iPad om rond 15 verschillende controlepunten te komen, vragen te beantwoorden en raadsels op te lossen om van de ene locatie naar de volgende te gaan. Gebruik je fantasie, logica, internet of let op de aanwijzingen om je heen om de antwoorden te vinden. Verken Malaga in je eigen tempo, in een ontspannend en interactief formaat dat perfect is voor alle leeftijden.

 • Malaga: privétour met lokale gids

  4. Malaga: privétour met lokale gids

  Málaga werd gesticht door de Feniciërs rond 770 voor Christus en is een van de oudste steden ter wereld. Het is bewoond geweest door een groot aantal beschavingen, zoals de Feniciërs, Carthagers, Romeinen, Visigoten, Moslims en Christenen. Je lokale gids haalt je op bij een ontmoetingsplek naar keuze in het stadscentrum. Vanaf daar begint de rondleiding door Málaga met het verkennen van de belangrijkste monumenten en attracties van het historische stadscentrum. Begin bij de grote markt, zodat je het meest levendige deel van de stad uit de eerste hand kunt ervaren, terwijl je gids je vertelt over de keuken en typische lokale producten. Vanaf daar gaat u de oude stad in en loopt u door de belangrijkste straten en pleinen zoals Calle Larios en Plaza de la Constitución. Tijdens het wandelen door Málaga kunt u verhalen, interessante feiten en legendes van de stad ontdekken via uw plaatseli...

 • Málaga: privérondleiding van 2 uur door het Picasso-museum

  5. Málaga: privérondleiding van 2 uur door het Picasso-museum

  De bevolking van Malaga is trots op het feit dat hier Picasso werd geboren en dat het een grote dag was waarop de koning en de koningin van Spanje op 27 oktober 2003 het Museo Picasso (Picasso Museum) in gebruik namen. Alleen al die eerste dag bezochten bijna 2.000 mensen het museum, dat is gevestigd in het Palacio de Buenavista. U vindt het in het hart van het historische centrum van de stad, met de spectaculaire achtergrond van het fort Alcazaba en het kasteel Gibralfaro in de buurt. Letterlijk twee minuten loopafstand van de kathedraal van Malaga, is dit prachtige oude gebouw zorgvuldig gerestaureerd om te voldoen aan het belang van de werken van de grote kunstenaar. Deze tour start op het Plaza Merced voor het Casa Natal (geboorteplaats van Picasso), dat sinds 1988 open is voor het publiek. Daarna ga je verder naar het Picasso Museum en eindig je bij Plaza Merced.

 • Málaga: Rondleiding met gids over Picasso

  6. Málaga: Rondleiding met gids over Picasso

  De kunst van Picasso is net zo complex als beroemd. Maak een rondleiding in zijn geboortestad Málaga om hem en zijn kunst beter te begrijpen. De meest bezochte kunstgalerij van Andalusië, het Museo Picasso, is gevestigd in het historische paleis Condes de Buenavista. Hier begin je aan een rondleiding. Je bespaart ook tijd met skip-the-line tickets. Tijdens deze rondleiding door het museum, bewonder enkele van de beroemdste schilderijen van Picasso, zoals 'Mujer con brazos levantados' of vrouwen met de open armen. Je leert niet alleen over zijn schilderijen, maar ook over zijn leven. Waarom besloot hij om te gaan schilderen met de kubistische stijl? Hoe schilderde hij voordat hij dit eerder gebruikte? Deze vragen worden tijdens de rondleiding beantwoord. Nadat de tour is afgelopen, kun je zoveel tijd als je wilt nemen om de verschillende werken te bewonderen.

 • Van Costa del Sol: privétour van een halve dag in Malaga

  7. Van Costa del Sol: privétour van een halve dag in Malaga

  Ontdek de schoonheid van Malaga tijdens deze privétour met een geaccrediteerde gids, die je zal vertellen over de geschiedenis van de stad terwijl je de monumenten en attracties ziet. Luister naar interessant commentaar over de geschiedenis van Malaga van je deskundige gids terwijl je geniet van een wandeling langs Larios Street en rond het Constitution Square. Maak een ontspannen wandeling door de oude stad en stop om de kathedraal te bewonderen. Je komt langs het Picasso Museum. Ontdek de archeologische vindplaatsen van de stad, waaronder het Romeinse theater en de citadel. Nogmaals, uw gids zal historische informatie over deze sites geven. Tijdens het laatste deel van de tour zie je de geboorteplaats van Picasso en volg je de Picasso-route naar de kerk waar hij werd gedoopt.

 • Malaga: Picasso in Malaga-wandeltocht

  8. Malaga: Picasso in Malaga-wandeltocht

  Ontdek de erfenis van Pablo Picasso en zijn werken, die nog steeds overal in Malaga te vinden zijn. Ontdek interessante feiten over de Boheemse kunstenaar terwijl je geniet van een glas wijn in zijn favoriete bar. Kom meer te weten over enkele van de beroemdste werken van Picasso, zijn belang voor de kunsten en zijn leven in Malaga.

  Bezoek Plaza de la Merced, de geboorteplaats van Picasso, en ervaar het vanuit een ander perspectief. Kijk rond in het verbazingwekkende Picasso-museum, bekijk zijn werken overal in de stad en luister naar interessante feiten en verhalen die worden verteld door je deskundige gids.

 • Malaga: privéwandeling door Picasso

  9. Malaga: privéwandeling door Picasso

  Vanaf het ontmoetingspunt ga je naar Museo Picasso Málaga, het meest bezochte museum in Andalusië. Daar kunt u genieten van de werken van Picasso, van zijn eerste tot zijn laatste schilderijen, terwijl uw gids in het Spaans of Engels u de belangrijkste of belangrijkste details van elk schilderij vertelt. Vervolgens passeer je de kerk van Santiago Apostel, van grote historische waarde naar Malaga, omdat het de eerste parochie was die door de katholieke vorsten werd gebouwd na de herovering van de stad in 1487. Hier werd de briljante schilder gedoopt en heeft hij het doopvont waarin hij het eerste avondmaal ontving. De wandeling eindigt op de Plaza de la Merced, waar je het standbeeld van Pablo Ruiz Picasso kunt zien. Het toont een volwassen Picasso, zittend en peinzend, met notitieboekje en potlood terwijl hij rondkijkt, misschien op zoek naar de duiven die hij als kind vanuit zijn raam...

Sitemap Museo Picasso, Málaga

Wil je alle activiteiten in Museo Picasso, Málaga ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Museo Picasso, Málaga

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 1.420 beoordelingen

Veel waar voor je geld. We zaten de hele route in de bus en luisterden naar het commentaar. Omdat we de museumervaring hadden, konden we een half uur lang in een extra museum duiken, wat we niet hadden gedaan als we de volledige toegangsprijs moesten betalen. 48 uur was een beetje haast om in alles te passen, maar we zagen waarschijnlijk meer dan we zouden hebben gedaan als we de beperking niet hadden.

Geweldig, het gaat over de belangrijkste bezienswaardigheden. De uitleg van het audiocommentaar via headsets was uiterst informatief. Opmerking: vermijd de "groene lijn". Het is slechts een minibus, geen panoramisch uitzicht, geen attracties, het vervoert alleen mensen naar enkele verder weg gelegen musea. Maar de rode lijn is geweldig.

Alles ging geweldig. Ik ging naar Malaga in januari omdat de bus maar om de 30-40 min reed, tijdens de week was dat een beetje dom.

Alles verliep soepel en om je op de eerste dag te oriënteren is de Bus Tour Super

Leuke ervaring, geeft de mogelijkheid om Malaga te fotograferen