Museu de les Ciències Príncipe Felipe

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Museu de les Ciències Príncipe Felipe

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 3.594 beoordelingen

Hemisferic: mooi gebouw van buiten, filmervaring viel tegen Wetenschapsmuseum:: groot gebouw met veel loze ruimte van binnen. Voelt niet sfeervol. Expositie over de hersenen was wel heel interessant en mooi van opzet. Oceanografic: Goed beeld van het leven in onze oceanen en de impact van de mensen. Dolfijnenshow met uitleg was leuk, tunnel waar de haaien over je heen zwemmen erg indrukwekkend. Alles bij elkaar zeer de moeite waard. Jammer dat je voor de 3D film apart moet betalen. Kaartje voor de entree is toch al niet goedkoop

Heel veel mogelijkheden tot ontspanning in en bij deze futuristische architectuur. Oceanic: prachtige en enorme aquaria rn mooie shows. Hemisferic: erg interessante en wetenswaardige presentaties o.a. van wat er in een menselijk lichaam gebeurt. Bovendien liggen deze gebouwen in het prachtoh aangelegde Turia park fat ook vele mogelijkheden tot pntspanning biedt.

In eerste instantie vond ik de kaartjes wat aan de prijs, maar dat wordt in het park meer dan recht getrokken. Wat een gaaf park is dat zeg, zowel voor jong en oud. Koop wel alvast van te voren je kaartje (wij deden dit bij de poort toen we de rij zagen)!

Leuke fietstocht met heel historische en hedendaagse informatie over de stad. Precies wat we zochten! Een echte aanrader. Vooral goed om te doen voordat je de stad gaat verkennen. Je krijgt namelijk veel tips mee!

Erg leerzaam en interessant. 1 minpunt vond ik was dat het niet in het Nederlands was.. sommige dingen kon ik moeilijk volgen door de taal. Mooie gebouwen, echt supergave ligging