Kies data

Museu Quinta das Cruzes

Museu Quinta das Cruzes: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Funchal: historische wandeltocht

1. Funchal: historische wandeltocht

Verken het historische Funchal tijdens een 2 uur durende wandeling met gids. Begin bij de stadsmuren en kom meer te weten over de aanval op Funchal door het Franse leger in 1566. Ga de Engelse kerk binnen en luister naar de verhalen over de buitenlandse gemeenschap die Madeira meer dan 5 eeuwen bewoonde. Bekijk Funchal vanaf het uitkijkpunt Cruzes en zie het gebied waar João Gonçalves Zarco, de stichter van Madeira, woonde. Ontdek waarom de nonnen van Santa Clara 200 jaar geleden een toeristische attractie waren, en waar buitenlandse prinsen vroeger genoten van de beste queijadas op het eiland. Bezoek de indrukwekkendste kerken van Funchal en kom meer te weten over de mensen die de bouw ervan hebben gefinancierd.

  • Rondleidingen
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Museu Quinta das Cruzes

Wil je alle activiteiten in Museu Quinta das Cruzes ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Museu Quinta das Cruzes

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 63 beoordelingen

Onze gids was uitstekend. Haar Engels was perfect. Ze was zeer deskundig en stond altijd klaar om te zeggen als ze het antwoord op onze vragen niet wist. Ze had een goed gevoel voor humor, luisterde goed en was duidelijk over waar we heen gingen. Ze zette een goed tempo en voelde het juiste tempo voor ons twee fitte maar oudere mensen. We eindigden de tour met het gevoel dat we de middag hadden doorgebracht met een vriendelijke en interessante jongere. Het was een genot. Dank u. Zal deze tour aanbevelen aan anderen.

Mijn man en ik hebben de historische tour van 2 uur gedaan met Martha, die een uitgebreide kennis van de plaats had en erg knap was. We hebben enorm genoten van haar als onze gids en zouden haar ten zeerste aanbevelen aan iedereen die deze tour doet. We hadden uren met haar kunnen kletsen!

Zoals altijd ging alles super. Mara, onze gids, heeft ons op een sympathieke manier kennis laten maken met de geschiedenis en verhalen van Funchal. Het was erg leuk en we kunnen het alleen maar aanraden. Veel dank en graag weer.

Leuke rondleiding door Funchal om een goed overzicht te krijgen. De gids was een jonge man uit Luxemburg die zijn fsj deed op Madeira. Hij deed zijn werk geweldig! Ik kan alleen maar aanbevelen

Ik zou zo heel de dag met de gids kunnen doorbrengen, al die weetjes en verborgen plekjes.