Museum aan de Stroom

Museum aan de Stroom: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Antwerpen: begeleide fietstocht

1. Antwerpen: begeleide fietstocht

Rijd door de charmante stad Antwerpen tijdens een begeleide fietstocht. Bekijk statige herenhuizen, pittoreske pleinen en prachtige gotische architectuur. Start op Antwerpen Centraal Station en rijd door de Joodse wijk richting het stadspark. Ga verder naar het majestueuze zuiden en geniet van een ontspannen rit tussen de luxueuze herenhuizen van het chique deel van de stad. Verken gezellige pleinen en bekijk een prachtige gotische kathedraal in het historische centrum. Geniet van een geweldig uitzicht op de belangrijke rivier de Schelde en de oude haven. Ontdek het nieuwste park van Antwerpen en rijd door de Seefhoekbuurt naar het station voor een prachtig zicht op het imposante gebouw.

Antwerpen: privé-avondwandeling 2 uur Dark Side of Antwerp

2. Antwerpen: privé-avondwandeling 2 uur Dark Side of Antwerp

Deze privéwandeling is een geweldige manier om het 'toeristische pad' over te slaan en het echte Antwerpen te leren kennen. Doe mee aan een avondwandelingavontuur en bewonder onderweg adembenemende panoramische uitzichten. Je luistert naar middeleeuwse legendes en pittige verhalen uit de Wallen en ontdekt de donkere kant van Antwerpen. Ontdek tijdens de 2-uur durende wandeling de verborgen juweeltjes en unieke bezienswaardigheden van de stad.Je ervaren gidsen willen graag hun kennis en passie voor onze stad met je delen om je tijd in Antwerpen echt onvergetelijk te maken.  Je gaat onder meer naar: + het marktplein, + het stenen kasteel, + de rosse buurt, + dak van MAS Museum, + de oude haven, + Sint-Pauluskerk, + de trendy moderne wijk 'The Island'

Antwerpen: City Highlights E-Scooter Tour

3. Antwerpen: City Highlights E-Scooter Tour

Ervaar het beste van Antwerpen tijdens een rondleiding aan boord van een handige e-scooter. Zweef door de straten van de populairste buurten van de stad terwijl je van een professional over hun geschiedenis leert. Bewonder traditionele en moderne gebouwen tijdens een ontspannen rit. Ontmoet je gids en spring aan boord van je elektrische scooter. Leer in een mum van tijd sturen en geniet van een stabiele rit. Vaar vanuit de havenwijk Het Eilandje in het noorden, met het Havenhuis van architect Zaha Hadid, naar de Diamantwijk in het zuiden. Bedek tot 16 kilometer levendige stadsstraten. Reis langs de rivier de Schelde en ontdek lokale hoogtepunten, waaronder het Operagebouw, het Museum aan de Strom, het middeleeuwse fort Het Steen, het Paleis van Justitie van architect Richard Rogers en zowel het centrale park als het centraal station.

Nederland: privé dagtocht naar Antwerpen en Brugge

4. Nederland: privé dagtocht naar Antwerpen en Brugge

Je wordt opgehaald bij je hotel door een professionele gids die je rondrijdt, zodat je Antwerpen - de Europese culturele hoofdstad en het diamantencentrum - kunt ontdekken voordat je Brugge gaat bezoeken - waar het historische centrum UNESCO-wereld werd genoemd Erfgoedsite. In Antwerpen bezoekt u de tweede grootste haven van Europa en de geboortestad van de Vlaamse barokschilder, Peter Paul Rubens. Je ontdekt het marktplein met het stadhuis, de Sint-Pauluskerk en de prachtige gildenhuizen uit de Gouden Eeuw. Er is niet alleen geschiedenis te ontdekken in Antwerpen, het staat ook bekend om zijn moderne architectuur. Bekijk het nieuwe Paleis van Justitie, het Museum aan de Stroom en het nieuwe Havenhuis. Ga daarna naar Brugge en verken de charmante omgeving rond het Dyver-kanaal, slenter over het geplaveide plein van het Walplein en slenter door de smalle straatjes van de Stoofstraat. U zult ook het Gruuthuse-paleis, het Burgplein en de Basiliek van het Heilig Bloed ontdekken voordat u terugkeert naar uw hotel.

  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Avonturen
4 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Museum aan de Stroom

Wil je alle activiteiten in Museum aan de Stroom ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Museum aan de Stroom

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 6 beoordelingen

Rondwandeling 's avonds was zeker leuk; Vlaamse dame vertelde leuke wetenswaardigheden in het centrum tot aan het MAS. Wel duurde de wandeling 1,5 uur (ipv gestelde 2) en hadden we contact met een niet zo flexibele coördinator achter verschillende Antwerpse gidsen. Uitstel van de afspraak van 20:00 bleek niet mogelijk. Een wat hoge prijs (€ 145)