Museum Leonardo3

Museum Leonardo3: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Entreeticket voor museum Leonardo3 - The World of Leonardo

1. Entreeticket voor museum Leonardo3 - The World of Leonardo

Verdiep je in de genialiteit van Leonardo da Vinci bij de tentoonstelling Leonardo3 - The World of Leonardo. Zie digitale restauraties en 3D-reconstructies van zijn uitvindingen, gemaakt op basis van manuscripten uit zijn studies van technologie, wetenschap en bouwkunde.  Kom werkende modellen van machines tegen, waaronder een mechanische libelle, en bezoek een werkplaats waar kinderen een uitvinderscertificaat kunnen printen of met houten onderdelen een zelfdragende brug in elkaar kunnen zetten. Ontdek details van het 'Laatste Avondmaal' in een digitale versie van de muurschildering in de kerk Santa Maria delle Grazie.

Milaan 48-Hour City Pass: ontdek de hele stad met één kaart

2. Milaan 48-Hour City Pass: ontdek de hele stad met één kaart

Met deze handige 2-daagse Milaan Pas zie je alle hoogtepunten van de stad in je eigen tempo en bespaar je geld uit dankzij gratis toegang tot musea en kortingen die oplopen tot wel 300 EUR. Je pas is nadat je hem hebt opgehaald 48 uur geldig. Je kunt bovendien kiezen uit 2 exclusieve vervoersopties zodat je je tijd in Milaan optimaal kunt benutten. Kies een Milaan Pas met hop on, hop off Sightseeing Bus kaartje en een rondleiding in de stad aan boord van een dubbeldekker bus met open dak. 7 dagen beschikbaar per week, rijdt de bus via 3 lijnen met meer dan 40 haltes. De bus is 7 dagen per week beschikbaar en rijdt over 3 lijnen met meer dan 40 haltes. Leer meer door het audiocommentaar aan boord, beschikbaar in 8 talen (waaronder 3 exclusieve commentaren voor kinderen). Een Milaan Pas met ATM openbaar vervoer kaartje geeft je toegang tot 5 metrolijnen en meer dan 100 tram- en buslijnen. Geniet van gratis, onbeperkt reizen voor 48 uur in de stad met het openbaar vervoerssysteem met behulp dit ene simpele kaartje. Je kunt ook het volledige pakket aanschaffen en dan krijg je een Milaan Pas met zowel het hop on, hop off sightseeing kaartje en toegang tot het ATM openbaar vervoer. Profiteer van gratis toegang tot musea in de stad, zoals toegang tot het dakterras van de Dom (met de lift) La Scala Museum en Theater Pinacoteca Ambrosiana Highline Galleria Museum van Wetenschap en Technologie Triennale Design Museum San Siro Stadium Inter&Milan Museum Casa Milan – Mondo Milan Museum Leonardo 3 – “The World of Leonardo” interactief museum Vigna di Leonardo – Leonardo’s wijngaard Bagatti Valsecchi Museum Museo d’Arte e Scienza – Kunst- en wetenschapsmuseum

  • Toegangstickets
  • Citycards
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Museum Leonardo3

Wil je alle activiteiten in Museum Leonardo3 ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Museum Leonardo3

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 1.062 beoordelingen

Zo’n pas heb je gewoon nodig! Je neemt de metro, tram, bus en wij hadden de hop on-hop off erbij genomen. Gewoon af. Samen met de Milan Pas. Aanschuiven bij de Duomo? Neen hoor, alle rijen voorbij en als eerstvolgende aan de beurt… hebben voor de Milan Pas €89 betaald, maar die was zijn geld meer dan waard!! Bij die Milan Pas zit dan deze 48h kaart. Goed initiatief!!!

Het was geweldig. Er zijn in feite veel exposities, zelfs meer dan een persoon zou denken vanwege de foto's. Ze maken allemaal nog meer bewondering voor het genie van Da Vinci. Een audiogids is noodzakelijk, want zonder deze is het gewoon niet duidelijk waar sommige afbeeldingen voor zijn en waarom ze zo ongelooflijk zijn, vooral voor hun tijd. Ik raad aan.

Buena manera para organizar el recorrido y conocer la ciudad de Milan. Bus cómodo y con buena frecuencia de paradas. Er zijn geen opties voor het kiezen van een keuze of pas pero seleccionamos las principales.

Zo'n essentiële aankoop tijdens het reizen in Milaan, het stelde ons in staat zoveel te zien en ons veel geld te besparen. De voordelen en vouchers waren ook uitstekend.

Topaanbieding - veel bezienswaardigheden gratis inbegrepen en ook veel prijsverlagingen. De beste manier om Milaan in 2 dagen te ontdekken!