Datums kiezen

Museum of Amazigh Culture, Agadir

Museum of Amazigh Culture, Agadir: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Agadir: ontdekkingstocht door de stad

1. Agadir: ontdekkingstocht door de stad

Deze stadstour door Agadir is een geweldige manier voor bezoekers om de stad te ontdekken en wat achtergrondgeschiedenis over de stad te krijgen. Begin de tour door de Kasbah te bezoeken, waar je vanaf de top een geweldig uitzicht over de stad hebt. Bezoek dan de grootste moskee in Agadir en ontdek de Marokkaanse architectuur en de sculpturen op de muren van de moskee. De derde stop is een arganoliefabriek waar je alles leert over de arganboom en zijn olie. Zie de enige plaats die door de overheid is gecertificeerd om de pure olie en zijn cosmetische producten te verkopen. De laatste stop op de tour is de souk-markt die bestaat uit ongeveer 300 winkels. Alle soorten winkels zijn hier beschikbaar en je bent ongeveer 60 minuten bezig omdat er zoveel te zien is.

Agadir of Taghazout: E-bike Chopper Tour

2. Agadir of Taghazout: E-bike Chopper Tour

Als je van de natuur houdt en de echte schoonheid van Agadir vele kilometers moeiteloos en milieuvriendelijk wilt verkennen, dan is een elektrische scooterchopper precies wat je nodig hebt. Geniet van een outdoor, leuke en leerzame ervaring van 2 uur. Met de Marokkaanse theestop kun je 90 minuten lang het fantastische bos van Bensergao verkennen aan boord van een elektrische Chopper-fiets. Bekijk de verborgen parel van het Aghroud-woud aan de poorten van Medina Polizzi, gebouwd in 2002, en het oude Souss Kasbah-gebouw dat sinds 1980 in gebruik is. Bezoek het gebied van de beroemde en prachtige promenade van de Souss-rivier, die wordt beschouwd als de mooiste en meest lokale natuurlijke promenade in het zuiden van de stad Agadir, met uitzicht op de zee. Hier is een stopplaats waar u de flamingovogels kunt zien. Ook hier ontdekt u het eeuwenoude bos van Aghroud waar u snel over een ruige weg kunt rijden. Een lokale gids laat u een adembenemend panoramisch uitzicht op het bos zien en maakt ook foto's voor u.

Vanuit Agadir: Kamelenrit bij zonsondergang met BBQ diner en transfer

3. Vanuit Agadir: Kamelenrit bij zonsondergang met BBQ diner en transfer

Dompel jezelf onder op het platteland van Agadir tijdens een magische avond kamelenrit. Geniet van een hoteltransfer heen en terug, rijd door het schilderachtige bos en proef een traditioneel Marokkaans diner. Ervaar het unieke gevoel van kamelenritten terwijl je geniet van de zonsondergang tijdens een avondtour in Agadir. Reis door een bos van argan- en eucalyptusbomen naar de rivier, met de kans om flamingo's in het wild te zien. Geniet van een typisch Marokkaans diner in een restaurant in de kashba. Ophaal- en terugbrengservice vanaf het centrum van Agadir zijn gratis.

13 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Museum of Amazigh Culture, Agadir: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Museum of Amazigh Culture, Agadir

Wil je alle activiteiten in Museum of Amazigh Culture, Agadir bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.