Datums kiezen

Museum of Ancient Greek Technology Kotsanas

Museum of Ancient Greek Technology Kotsanas: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Athene: combiticket voor musea en hop-on, hop-off-bus

1. Athene: combiticket voor musea en hop-on, hop-off-bus

Sla het gedoe over en gebruik één handige combinatiepas om toegang te krijgen tot enkele van de bekendste bezienswaardigheden van Athene en 48 uur lang toegang tot een Hop-on Hop-off-bus. Download de Smartvisit App, plan uw bezoeken en ontvang al uw toegangskaarten. Het is niet nodig om kaartjes op te halen. Neem twee dagen de tijd om te zien wat je wilt: van het Parthenon tot dans en theater, er is voor ieder wat wils. Belangrijke notitie: Vanaf 5 september 2023 veranderen de toelatingseisen voor de Akropolis. Vanaf 5 september moet je een ticket hebben voor een specifieke datum en tijdslot om de Akropolis te bezoeken. De capaciteit voor elk tijdslot is beperkt. • Als u van plan bent de Akropolis vóór 5 september te bezoeken, blijf dan het bestaande proces volgen door Boek nu te selecteren in de Smartvisit-app terwijl u bij de zuidelijke ingang van de Akropolis bent om uw kaartje voor toegang te downloaden. • De Akropolis kan op 5 september niet met de pas worden bezocht terwijl het systeem wordt gewijzigd. • Voor toegang tot de Akropolis vanaf 6 september moeten boekingen minimaal 48 uur van tevoren worden gemaakt in de Smartvisit-app door de knop Nu boeken te selecteren. Voor reserveringen binnen 48 uur. Voor reserveringen op 6 september of binnen 48 uur kunt u contact opnemen met Key Tours op reserveringen@keytours.gr voor beschikbaarheid en om uw boeking te maken. Houd er rekening mee dat de optie om tickets aan te vragen voor 6 september pas beschikbaar is tot 5 september. • Zodra tickets zijn uitgegeven voor het door u gekozen tijdslot en datum, kunnen deze tickets niet meer worden geannuleerd of gewijzigd. • Houd er rekening mee dat als er geen beschikbaarheid is op het door u gewenste tijdstip, wij voor u het exacte eerstvolgende beschikbare uur uit het door u gewenste tijdstip zullen kiezen De attractielijst omvat: • Combinatieticket Akropolis en 6 archeologische vindplaatsen (deze tickets moeten worden gedownload via de Smartvisit-app) • Akropolismuseum • Panathenaïsch Stadion • Oorlogsmuseum van Athene • Museum voor Cycladische kunst • Helleens Motormuseum • Ilias Lalaounis Sieradenmuseum • Museum voor Griekse cultuur (Benaki) • Museum voor Islamitische Kunst (Benaki) • De Ghika-galerij (Benaki) • Speelgoedmuseum (Benaki) • Museum voor oude Griekse technologie • Herakleidon Museum • Museum van Illusies • Akropolis-audiogids • Hop on, hop off-tour door Athene (48 uur toegang tot alle lijnen)

Athene: ticket Kotsanas Museum voor oude Griekse technologie

2. Athene: ticket Kotsanas Museum voor oude Griekse technologie

Verken het Kotsanas-museum voor oude Griekse technologie en ontdek de verbazingwekkende technologische uitvindingen die in het oude Griekenland zijn gemaakt. Leer over verschillende mechanismen door middel van informatieve en interactieve tentoonstellingsdisplays. Ontdek hoe vergelijkbaar de technologie van de oude Grieken was met onze vroegmoderne technologie. Het Kotsanas Museum of Ancient Greek Technology is gevestigd in een uniek historisch Art Nouveau-gebouw, met een totale oppervlakte van 700 vierkante meter, waar je een relatief onbekend aspect van de oude Griekse cultuur leert kennen via de tentoonstelling "The Hi-Tech Inventions of Ancient Grieken". Dit omvat ongeveer 100 geselecteerde tentoonstellingen, van de robotbediende en de "bioscoop" van Philon tot de auto-poppenshow van Heron, en van de hydraulische klok van Ktesibios tot het rekenmechanisme van Antikythera. De exposities gaan vergezeld van rijk audiovisueel materiaal (in het Grieks en Engels), zoals verklarende labels en gigantische posters met veel informatie, gedetailleerde diagrammen, foto's en volledige bibliografische referenties, terwijl veel van de exposities interactief zijn. Er zijn projectiestations met video en animatie en documentaires waarin de exposant de functie en het gebruik van de mechanismen uitlegt.

Athene: Kotsanas Ancient Greek Technology Museum Rondleiding

3. Athene: Kotsanas Ancient Greek Technology Museum Rondleiding

Verken het Kotsanas Museum of Ancient Greek Technology tijdens een ervaringsgerichte privérondleiding van 1 uur, geleid door gekwalificeerd personeel dat ofwel ervaren ingenieurs, archeologen, historici of museologen zijn. Leer meer over verschillende mechanismen door middel van informatieve en interactieve tentoonstellingsdisplays. Ontdek hoe vergelijkbaar de technologie van de oude Grieken was met onze vroegmoderne technologie. Ontdek het Kotsanas Museum of Ancient Greek Technology dat is gevestigd in een uniek historisch art nouveau-gebouw, met een totale oppervlakte van 700 vierkante meter. Maak kennis met een relatief onbekend aspect van de oude Griekse cultuur via de tentoonstelling "The Hi-Tech Inventions of Ancient Greeks", die ongeveer 100 geselecteerde exposities omvat, van de robotbediende en de "bioscoop" van Philon tot de autopoppenshow van Heron , en van de hydraulische klok van Ktesibios tot het rekenmechanisme van Antikythera. Geniet ook van het rijke audiovisuele materiaal (in het Grieks en het Engels), zoals verklarende labels en gigantische posters met veel informatie, gedetailleerde diagrammen, foto's en volledige bibliografische referenties, terwijl veel van de exposities interactief zijn. Bekijk de projectiestations met video en animatie en documentaires waarin de exposant de functie en het gebruik van de mechanismen uitlegt.

Beschikbare activiteiten

3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Museum of Ancient Greek Technology Kotsanas

Wil je alle activiteiten in Museum of Ancient Greek Technology Kotsanas bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.