Museum of Ancient Greek Technology Kotsanas

4 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Museum of Ancient Greek Technology Kotsanas: topattracties in de buurt

Museum of Ancient Greek Technology Kotsanas: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Athene: Stadspas met 30+ attracties en sightseeingbus

Athene: Stadspas met 30+ attracties en sightseeingbus

Haal het meeste uit Athene met een all-inclusive stadspas voor Athene. Dit volle ticket geeft toegang tot meer dan 30 topattracties, kies uit. Bewonder de hoogten van de Akropolis en de fascinerende tentoonstellingen van het Nieuwe Akropolismuseum. Duik in de oude wijsheid van Hadrianus' Bibliotheek en neem de historische sfeer van Kerameikos in je op, naast vele andere schatten. De Athene City Pass bevat ook een gratis hop-on-hop-off-bustour van 48 uur door de fascinerende straten van de stad. Neem de stress weg bij het plannen van je reis naar Athene en leer de rijke geschiedenis, cultuur en levendige sfeer van de stad kennen door middel van musea, rondleidingen en gastronomie. Om je ervaring helemaal compleet te maken, is onze topaanbeveling voor jou: Boek je One Day Cruise, inclusief hoteltransfer en lunchbuffet, naar de beroemde drie eilanden Hydra, Poros & Aegina. Verken de stad in je eigen tempo met maximaal 5 dagen geldigheid en bespaar tot 60% vergeleken met losse boekingen. De volgende attracties zijn inbegrepen: Bezienswaardigheden en monumenten: - Akropolis met Parthenon en de Noordelijke en Zuidelijke helling - voorrangsticket met tijdslot - Oude Agora - Stoa van Attalos - Romeinse Agora - Bibliotheek van Hadrianus - Tempel van Olympus Zeus - Kerameikos - Lyceum - Boog van Hadrianus - Nationale tuin & Diomedes Botanische tuin - Atheense trilogie Musea en galerijen: - Nieuwe Akropolis Museum - Herakleidon Museum - Kotsanas Museum: Oud Griekenland - De oorsprong van technologieën - Kotsanas Museum: Oude Griekse Muziekinstrumenten en Spelen - Ilias Lalaounis Juwelen Museum - Museum van Illusies - Helleens motormuseum Hop-on Hop-Off: - 48-uurs Hop on Hop off bus ticket Activiteiten & Vrijetijdsattracties: Dagtocht vanuit Athene naar de eilanden Hydra, Poros & Aegina (incl. lunchbuffet en hoteltransfer), optioneel te boeken Kortingspartner (bespaar tot 50% korting): - Designer Outlet McArthurGlen - Museumwinkel: "Alex Mylona" Macedonisch Museum voor Hedendaagse Kunst - Frissiras Museum - Mastiha Winkel - Elektrische fietstochten - Heteroclito Grot & Bar a Vin - Elixir, kruiden & specerijen - Dagelijkse Theatrale Show

Athene: combiticket voor musea en hop-on, hop-off-bus

Athene: combiticket voor musea en hop-on, hop-off-bus

Skip het gedoe weg en gebruik één handige combipas om toegang te krijgen tot een aantal van de bekendste bezienswaardigheden van Athene en 48 uur toegang tot een Hop-on Hop-off bus. Download de Smartvisit App, plan je bezoeken en ontvang al je toegangsbewijzen. Je hoeft geen tickets op te halen. Neem twee dagen de tijd om te zien wat je wilt - van het Parthenon tot dansen en theater, er is voor elk wat wils. - Als je van plan bent om de Akropolis te bezoeken, volg dan het bestaande proces door bij de Zuidingang van de Akropolis op Nu boeken te klikken in de Smartvisit App om je toegangsbewijs te downloaden. - Voor toegang tot de Akropolis moet je ten minste 48 uur van tevoren reserveren in de Smartvisit App door de knop Nu boeken te selecteren. Voor reserveringen binnen 48 uur. - Zodra de tickets zijn uitgegeven voor het door jou gekozen tijdslot en datum, kunnen deze tickets niet meer worden geannuleerd of gewijzigd. - Houd er rekening mee dat als er geen beschikbaarheid is voor het door jou gewenste tijdstip, we het eerstvolgende beschikbare uur van het door jou gewenste uur voor je kiezen. De attractielijst bevat: - Acropolis Ticket (dit ticket moet worden gedownload van de Smartvisit app) - Akropolis Museum - Panatheense Stadion - Oorlogsmuseum van Athene - Museum van Cycladische Kunst - Olympisch museum van Athene - Museum van de Griekse cultuur (Benaki) - Museum van Islamitische Kunst (Benaki) - De Ghika Galerij (Benaki) - Speelgoedmuseum (Benaki) - Museum van Oudgriekse technologie - Basil & Elise Goulandris Stichting - Herakleidon Museum - Museum van Illusies - Audiogids Akropolis - Athene Hop-on-hop-off-tour (48 uur toegang tot alle lijnen)

Athene: ticket Kotsanas Museum voor oude Griekse technologie

Athene: ticket Kotsanas Museum voor oude Griekse technologie

Verken het Kotsanas-museum voor oude Griekse technologie en ontdek de verbazingwekkende technologische uitvindingen die in het oude Griekenland zijn gemaakt. Leer over verschillende mechanismen door middel van informatieve en interactieve tentoonstellingsdisplays. Ontdek hoe vergelijkbaar de technologie van de oude Grieken was met onze vroegmoderne technologie. Het Kotsanas Museum of Ancient Greek Technology is gevestigd in een uniek historisch Art Nouveau-gebouw, met een totale oppervlakte van 700 vierkante meter, waar je een relatief onbekend aspect van de oude Griekse cultuur leert kennen via de tentoonstelling "The Hi-Tech Inventions of Ancient Grieken". Dit omvat ongeveer 100 geselecteerde tentoonstellingen, van de robotbediende en de "bioscoop" van Philon tot de auto-poppenshow van Heron, en van de hydraulische klok van Ktesibios tot het rekenmechanisme van Antikythera. De exposities gaan vergezeld van rijk audiovisueel materiaal (in het Grieks en Engels), zoals verklarende labels en gigantische posters met veel informatie, gedetailleerde diagrammen, foto's en volledige bibliografische referenties, terwijl veel van de exposities interactief zijn. Er zijn projectiestations met video en animatie en documentaires waarin de exposant de functie en het gebruik van de mechanismen uitlegt.

Athene: Kotsanas Ancient Greek Technology Museum Rondleiding

Athene: Kotsanas Ancient Greek Technology Museum Rondleiding

Verken het Kotsanas Museum of Ancient Greek Technology tijdens een ervaringsgerichte privérondleiding van 1 uur, geleid door gekwalificeerd personeel dat ofwel ervaren ingenieurs, archeologen, historici of museologen zijn. Leer meer over verschillende mechanismen door middel van informatieve en interactieve tentoonstellingsdisplays. Ontdek hoe vergelijkbaar de technologie van de oude Grieken was met onze vroegmoderne technologie. Ontdek het Kotsanas Museum of Ancient Greek Technology dat is gevestigd in een uniek historisch art nouveau-gebouw, met een totale oppervlakte van 700 vierkante meter. Maak kennis met een relatief onbekend aspect van de oude Griekse cultuur via de tentoonstelling "The Hi-Tech Inventions of Ancient Greeks", die ongeveer 100 geselecteerde exposities omvat, van de robotbediende en de "bioscoop" van Philon tot de autopoppenshow van Heron , en van de hydraulische klok van Ktesibios tot het rekenmechanisme van Antikythera. Geniet ook van het rijke audiovisuele materiaal (in het Grieks en het Engels), zoals verklarende labels en gigantische posters met veel informatie, gedetailleerde diagrammen, foto's en volledige bibliografische referenties, terwijl veel van de exposities interactief zijn. Bekijk de projectiestations met video en animatie en documentaires waarin de exposant de functie en het gebruik van de mechanismen uitlegt.

De topbezienswaardigheden in Athene

Activiteiten in Museum of Ancient Greek Technology Kotsanas

Steden in Griekenland

Andere activiteiten in Museum of Ancient Greek Technology Kotsanas

Wil je alle activiteiten in Museum of Ancient Greek Technology Kotsanas bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Museum of Ancient Greek Technology Kotsanas

Gemiddelde beoordeling

3.2
(50 beoordelingen)