Kies data

Museum of Antioquia

Museum of Antioquia: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Medellin: Museum van Antioquia Skip-the-Line Ticket

1. Medellin: Museum van Antioquia Skip-the-Line Ticket

Het Museum van Antioquia, gelegen aan het Botero Plaza, herbergt een grote collectie werken van de in Medellin geboren Fernando Botero. Geniet van skip-the-line toegang tot het museum en maak optimaal gebruik van uw tijd daar. Beschouwd als 'de meest Colombiaanse van de Colombiaanse kunstenaars', wordt zijn veelgeprezen kenmerkende Boterismo-stijl internationaal erkend en is hij gehuisvest op enkele van de meest spraakmakende locaties over de hele wereld. Ontdek zijn meest succesvolle kunstwerken en leer alles over zijn fascinerende leven.

Medellín: Botero-stadstour van 6 uur

2. Medellín: Botero-stadstour van 6 uur

Ontdek de kunst en het leven van een van de grootste personages in Medellín, de kunstenaar Fernando Botero. Bekijk de uitgebreide collectie sculpturen die de kunstenaar aan zijn geboorteplaats schonk. Bewonder zijn prachtige schilderijen in het Museum van Antioquia. Begin deze prachtige tour met ophalen bij je hotel. Ga naar San Antonio Park om de kerk en de sculpturen van Botero daar te zien, en ga dan verder naar Barrio Boston. Bezoek La Playa Avenue en het Palacio de Bellas Artes, geschonken door Botero om toegang tot kunst in de stad te creëren). Loop door het Botero-plein, passeer het Paleis van Cultuur en ga het Museum van Antioquia binnen. Bekijk de prachtige tentoonstelling met satires van de Colombiaanse samenleving, de passie van de kunstenaar voor stieren en zijn eerbetoon aan de klassiekers. Laat je na een fascinerende rondleiding weer bij je hotel afzetten.

Medellín: Comuna 13, Pueblito Paisa en Antioquia Museum Tour

3. Medellín: Comuna 13, Pueblito Paisa en Antioquia Museum Tour

Een vertegenwoordiger zal contact met je opnemen in het hotel waar je verblijft, om de tour te beginnen met een bezoek aan Commune 13, een historische, esthetische en politieke tour die sommige straatartiesten van de hiphopbeweging in dat deel van de stad hebben ontworpen en uitgevoerd in de Commune. stad, door middel van graffiti, de verhalen die bewegen en hoop inspireren en de zoektocht naar betere levensomstandigheden voor de gemeenschap bekend worden gemaakt, dan zal er een korte reis met de metro en een metrokabellijn zijn van waaruit je een ongeëvenaard panoramisch uitzicht over de stad, gaan we verder met een panoramische tour waar je enkele van de plaatsen met de grootste toeristische attractie en sociale impact van de stad kunt waarderen, zoals de Nutibara-heuvel, waarop een replica staat van een typisch Antioquiaanse stad, botanische tuin, park explora, park van verlangens, innovatie- en technologiecentrum Ruta N, blotevoetenpark, tot slot het boteroplein waar 23 bronzen culturen in de open lucht zijn van de Colombiaanse meester Fernando Botero en toegang tot het Antioquia-museum. Uiteindelijk keer ik terug naar het hotel.

  • Toegangstickets
  • Dagtochten
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Museum of Antioquia

Wil je alle activiteiten in Museum of Antioquia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.