Datums kiezen

Museum of Illusions, Athene

Museum of Illusions, Athene: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Athene: toegangsbewijs Museum of Illusions

1. Athene: toegangsbewijs Museum of Illusions

Geniet van een unieke en onvergetelijke ervaring terwijl je in Athene bent. Neem het hele gezin mee voor gegarandeerd plezier voor alle leeftijden. Ontdek 60 visuele en interactieve illusies, waaronder de oneindige kamer, omgekeerde kamer, stoelillusie, hologrammen en nog veel meer. Verschillende visuele illusies leren toeschouwers hoe de waargenomen realiteit wordt beïnvloed door wetenschappen, visie, perspectief en andere stimuli. Bovendien nodigen interactieve illusie-installaties bezoekers uit om één te worden met het werk en foto's te maken van vrienden en familie in de verschillende kamers. Bereid je voor op een ervaring die je fantasie zeker zal boeien en uitdagen.

Athene Stadspas: 30+ Attracties, Akropolis & Hop on Hop off

2. Athene Stadspas: 30+ Attracties, Akropolis & Hop on Hop off

Haal het meeste uit Athene met een all-inclusive Athens City Pass. Met dit volgepakte ticket heb je toegang tot meer dan 30 topattracties, waaruit je kunt kiezen. Bewonder de torenhoge hoogten van de Akropolis en de fascinerende tentoonstellingen van het Nieuwe Akropolismuseum. Duik in de oude wijsheid die wordt bewaard in de Bibliotheek van Hadrianus en absorbeer de historische sfeer van Kerameikos, naast tal van andere schatten. De Athens City Pass omvat ook een gratis hop on, hop off-bustour van 48 uur door de fascinerende straten van de stad. Haal de stress weg bij het plannen van uw reis naar Athene en leer de rijke geschiedenis, cultuur en levendige sfeer van de stad kennen via musea, rondleidingen en gastronomie. Verken de stad in je eigen tempo met een geldigheidsduur van maximaal 5 dagen en bespaar tot 47% vergeleken met losse boekingen. De volgende attracties zijn inbegrepen: Bezienswaardigheden en monumenten: - Akropolis met Parthenon en de Noord- en Zuidhelling - sla het toegangsticket en tijdslot over - Oude Agora - Stoa van Attalos - Romeinse agora - Hadrianusbibliotheek - Tempel van Olympische Zeus - Kerameikos - Lyceum - Boog van Hadrianus - Nationale tuin en botanische tuin Diomedes - Atheense trilogie Museum en galerijen: - Nieuw Akropolismuseum - Herakleidon Museum - Kotsanas Museum: het oude Griekenland – De oorsprong van technologieën - Kotsanas Museum: oude Griekse muziekinstrumenten en spellen - Ilias Lalaounis Sieradenmuseum - Museum van illusies Opstappen en afstappen: - Hop on, hop off-busticket voor 48 uur Kortingspartner (bespaar tot 50% korting): - Designer Outlet McArthurGlen - Museumwinkel: "Alex Mylona" Macedonisch museum voor hedendaagse kunst - Frissiras-museum - Helleens Motormuseum - Mastiha-winkel - Elektrische fietstochten - Heteroclito Grot & Bar a Vin - Elixer, specerijen en kruiden - Dagelijkse theatershow

Athene: combiticket voor musea en hop-on, hop-off-bus

3. Athene: combiticket voor musea en hop-on, hop-off-bus

Sla het gedoe over en gebruik één handige combinatiepas om toegang te krijgen tot enkele van de bekendste bezienswaardigheden van Athene en 48 uur lang toegang tot een Hop-on Hop-off-bus. Download de Smartvisit App, plan uw bezoeken en ontvang al uw toegangskaarten. Het is niet nodig om kaartjes op te halen. Neem twee dagen de tijd om te zien wat je wilt: van het Parthenon tot dans en theater, er is voor ieder wat wils. Belangrijke notitie: Vanaf 5 september 2023 veranderen de toelatingseisen voor de Akropolis. Vanaf 5 september moet je een ticket hebben voor een specifieke datum en tijdslot om de Akropolis te bezoeken. De capaciteit voor elk tijdslot is beperkt. • Als u van plan bent de Akropolis vóór 5 september te bezoeken, blijf dan het bestaande proces volgen door Boek nu te selecteren in de Smartvisit-app terwijl u bij de zuidelijke ingang van de Akropolis bent om uw kaartje voor toegang te downloaden. • De Akropolis kan op 5 september niet met de pas worden bezocht terwijl het systeem wordt gewijzigd. • Voor toegang tot de Akropolis vanaf 6 september moeten boekingen minimaal 48 uur van tevoren worden gemaakt in de Smartvisit-app door de knop Nu boeken te selecteren. Voor reserveringen binnen 48 uur. Voor reserveringen op 6 september of binnen 48 uur kunt u contact opnemen met Key Tours op reserveringen@keytours.gr voor beschikbaarheid en om uw boeking te maken. Houd er rekening mee dat de optie om tickets aan te vragen voor 6 september pas beschikbaar is tot 5 september. • Zodra tickets zijn uitgegeven voor het door u gekozen tijdslot en datum, kunnen deze tickets niet meer worden geannuleerd of gewijzigd. • Houd er rekening mee dat als er geen beschikbaarheid is op het door u gewenste tijdstip, wij voor u het exacte eerstvolgende beschikbare uur uit het door u gewenste tijdstip zullen kiezen De attractielijst omvat: • Combinatieticket Akropolis en 6 archeologische vindplaatsen (deze tickets moeten worden gedownload via de Smartvisit-app) • Akropolismuseum • Panathenaïsch Stadion • Oorlogsmuseum van Athene • Museum voor Cycladische kunst • Helleens Motormuseum • Ilias Lalaounis Sieradenmuseum • Museum voor Griekse cultuur (Benaki) • Museum voor Islamitische Kunst (Benaki) • De Ghika-galerij (Benaki) • Speelgoedmuseum (Benaki) • Museum voor oude Griekse technologie • Herakleidon Museum • Museum van Illusies • Akropolis-audiogids • Hop on, hop off-tour door Athene (48 uur toegang tot alle lijnen)

Beschikbare activiteiten

4 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Museum of Illusions, Athene

Wil je alle activiteiten in Museum of Illusions, Athene bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.