Kies data

Museum of Illusions, Dubai

Museum of Illusions, Dubai: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Dubai: toegangsticket voor het Museum of Illusions

1. Dubai: toegangsticket voor het Museum of Illusions

Ga op een sociale en vermakelijke reis naar een magisch rijk dat alle generaties verrukt in het Museum of Illusions in Dubai. Het is perfect voor het maken van nieuwe ervaringen en plezier beleven met vrienden en familie. Het is een unieke plek in dit deel van het Midden-Oosten. Het is niet alleen ontworpen voor kinderen om te spelen en te leren, maar ook voor ouders, koppels, grootmoeders en grootvaders. Wees dapper en spring in de optische illusie van een vortex-tunnel, de eerste in zijn soort in de Verenigde Arabische Emiraten. De tunnel zal je behoorlijk verwarren: je gaat echt geloven dat de grond onder je voeten beweegt als je door een roterende cilinder gaat, waarvan het oppervlak toch stabiel en vlak blijft. Misvorm je spiegelbeeld in de spiegelkamer, snijd jezelf los in de oneindige kamer, weersta de wetten van de zwaartekracht en vormen, terwijl je prachtige foto's maakt in elke mogelijke pose. Zie uit naar de hologramcollectie, bekijk elke optische illusie van dichtbij en inspecteer iedere installatie grondig. Je wordt er op een uitstekende en leuke manier aan herinnerd dat onze aannames over de wereld die we om ons heen waarnemen, niets anders zijn dan een schijnvertoning.  Leuke en geweldige trucs leren je over visie, perceptie, het menselijk brein en wetenschap. Dit maakt het gemakkelijker voor je om te begrijpen waarom je ogen dingen zien, die je hersenen niet kunnen verwerken. Zorg ervoor dat je de speelkamer bezoekt met intrigerende en educatieve spelletjes en puzzels – deze hersenkrakers zijn echt leuk, maar kunnen ook frustrerend zijn.

  • Toegangstickets
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Museum of Illusions, Dubai

Wil je alle activiteiten in Museum of Illusions, Dubai ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Museum of Illusions, Dubai

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 165 beoordelingen

Ik had een absoluut heerlijke ervaring in het 'Museum of Illusions' - de puzzels en illusies waren interessant, informatief en tot nadenken stemmend - waarbij de meerderheid hun oorsprong, geschiedenis, gebruik en details uitlegde die wetenschappelijk onderzoek omvatten. Er waren interactieve puzzels - waarvan je kunt proberen ze te ontcijferen, en optische illusies die als bizar en grappig kunnen worden ervaren! Met dit in gedachten wil ik het personeel bedanken voor het aanbieden van foto's om de herinneringen vast te leggen. Omdat de batterij van mijn mobiele telefoon leeg was, bood het personeel snel aan om te helpen met het maken van foto's met hun camera en hielp ze met het opladen van mijn telefoon. Ik waardeerde dit zeer, net als een soloreiziger - ik heb misschien niet kunnen vertrekken met veel vreugdevolle momenten om herinneringen op te halen - en een telefoon met het leven, om mijn weg terug naar accommodatie te vinden! Het personeel nam vervolgens die avon

Een zeer goede beslissing om ondanks de 41 graden de trein en metro van Jumeirah naar Deira te nemen. Het was een leuk verblijf met geweldige foto's. De medewerkers hebben hier veel steun en uitleg gegeven. Er zijn grote illusies ontstaan. Verblijf ca. 2 uur Desalniettemin hebben we nog steeds naar Al Fahedi gekeken terwijl we hier zijn. We konden de oude kotters de kreek zien oversteken... een dagtocht... perfect!

Ik heb erg genoten van het museum. Het zat vol verrassingen. De puzzels waren echt braintrainers. Ik was alleen en de medewerkers waren heel behulpzaam maar ik raad een ieder aan om met een partner of vriend te gaan. Heel veel dingen moet je samen doen.

puur enthousiasme. Toegewijd personeel, behulpzaam en vrolijk. We moesten veel vragen stellen voordat we het museum vonden. Is het 100% waard geweest!

Een hele leuke ervaring in dit kleine interactieve museum gehad. Deze zestigers hebben geschaterd bij de dolkomische situaties. Aanrader!