Kies data

Museum of Illusions, Dubai

  • Toegangstickets
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Museum of Illusions, Dubai

Wil je alle activiteiten in Museum of Illusions, Dubai ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Museum of Illusions, Dubai

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 137 beoordelingen

Ik had een absoluut heerlijke ervaring in het 'Museum of Illusions' - de puzzels en illusies waren interessant, informatief en tot nadenken stemmend - waarbij de meerderheid hun oorsprong, geschiedenis, gebruik en details uitlegde die wetenschappelijk onderzoek omvatten. Er waren interactieve puzzels - waarvan je kunt proberen ze te ontcijferen, en optische illusies die als bizar en grappig kunnen worden ervaren! Met dit in gedachten wil ik het personeel bedanken voor het aanbieden van foto's om de herinneringen vast te leggen. Omdat de batterij van mijn mobiele telefoon leeg was, bood het personeel snel aan om te helpen met het maken van foto's met hun camera en hielp ze met het opladen van mijn telefoon. Ik waardeerde dit zeer, net als een soloreiziger - ik heb misschien niet kunnen vertrekken met veel vreugdevolle momenten om herinneringen op te halen - en een telefoon met het leven, om mijn weg terug naar accommodatie te vinden! Het personeel nam vervolgens die avon

Het Museum of Illusions is geweldig. Veel lastige figuren en "schilderijen" die het perspectief vervormen en bizarre foto's opleveren. De reis was het waard en is zeer aan te bevelen. Er zijn vriendelijke medewerkers die foto's maken voor de gasten en ook aan enkele personages uitleggen hoe er iets moet gebeuren. Het museum is echter niet gemakkelijk te vinden. Moet beter worden aangegeven.

Ik ging met een groep vrienden, we hadden een geweldige tijd, allemaal interessant en leuk! Zeer vriendelijk personeel! Buiten de lokale handelaars kunnen zien in die magische sfeer is prachtig, en niet te vergeten om te stoppen voor een hapje in het kleine restaurant: Nablus, fantastische gerechten en zeer vriendelijk personeel! Een must om te bezoeken!

Voor onze meisjes (6 en 3 jaar) was het vol plezier en voor mijn man en mij natuurlijk! Sterk aanbevolen

Leuke foto truukjes, een meisje liep met me mee om alle foto's van mij te nemen, goede service dus.