Museum van Hanoi

Museum van Hanoi: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Hanoi: stadstour van een hele dag en waterpoppenshow

1. Hanoi: stadstour van een hele dag en waterpoppenshow

Laat je ophalen door je vriendelijke gids en begin Hanoi City te verkennen. Aankomst bij de Tran Quoc-pagode op Golden Fish IsLand in West Lake. Het is de oudste pagode in Ha Noi, gebouwd in de 6e eeuw. Bezoek het Ho Chi Minh-complex, waar je de kans krijgt om het gebalsemde lichaam van Ho Chi Minh te zien en loop vervolgens door de tuin om 2 huizen te zien waar hij woonde en werkte van 1954 tot 1969. Bezoek dan One Pillar Pagoda waar mensen de Goddess of Mercy komen aanbidden - het is de meest unieke padoga ter wereld. Bezoek het Vietnam Etnologisch Museum om meer te weten te komen over de cultuur van 54 etnische groepen die in het hele land van Vietnam wonen. Lunchen in een restaurant. Geniet van de Vietnamese keuken met 8 heerlijke gerechten. Blijf de Tempel van de Literatuur bezoeken - de eerste universiteit van Vietnam, opgericht in de 11e eeuw. Ga naar het Hoa Lo Prison Museum dat oorspronkelijk door de Franse kolonisten in Indochina werd gebruikt voor politieke gevangenen, en later door Noord-Vietnam voor Amerikaanse krijgsgevangenen tijdens de oorlog in Vietnam. Laat je afzetten bij het Water Puppet Theatre en geniet ongeveer een uur van de show.

Private Hanoi City Tour: HoChiMinh Mausoleum & Water Puppet

2. Private Hanoi City Tour: HoChiMinh Mausoleum & Water Puppet

Geniet van een dagtour door Hanoi met een privégids en krijg inzicht van de lokale bevolking in de mythologie, tradities en gebruiken van Vietnam. Bezoek culturele en historische bezienswaardigheden, zoals het Mausoleum van Ho Chi Minh, maar ook alledaagse plekken zoals de huizen van de oude wijk. Nadat je door je gids en chauffeur bij je hotel bent opgehaald, ga je naar het Ho Chi Minh-complex om het hart van Viernam te ontdekken in het Mausoleum van "Uncle Ho's". Voor het mausoleum staan 79 cycadbomen, die de 79 levensbronnen van Ho Chi Minh symboliseren, terwijl 2 bamboestranden in de wind fluiten om de voormalige president en vader van de natie te herdenken. Bekijk het nabijgelegen huis op palen en de schilderachtige pagode met één pilaar, gebouwd van hout voor de 11e-eeuwse keizer Lý Thái Tông. Ga verder naar de taoïstische Quan Thanh-tempel, een van de vier heilige tempels van Hanoi. Reis per eco-auto (optioneel) naar de oude wijk en meng je onder de lokale bevolking terwijl ze hun hectische leven leiden. Verken 's middags de levendige oostelijke sector van Hanoi, inclusief het Museum of History, het Hoan Kiem-meer, de Ngoc Son-tempel en de Huc-brug. Reis per eco-auto naar de oude wijk en meng je onder de lokale bevolking terwijl ze hun hectische leven leiden. Sluit af met een unieke waterpoppenshow en ervaar een kunstvorm die honderden jaren geleden door Vietnamese boeren is bedacht.

Hanoi Highlights: Full-Day Small Group City Tour met lunch

3. Hanoi Highlights: Full-Day Small Group City Tour met lunch

Geniet van een volledige dag tour van Hanoi met gids en krijgen een lokale inzicht in Vietnam mythologie, tradities en gewoonten. Bezoek culturele en historische bezienswaardigheden, zoals het Mausoleum van Ho Chi Minh, maar ook alledaagse plekken, zoals de huizen van de oude wijk. Naar aanleiding van een pick-up bij uw hotel door uw gids en chauffeur, ga naar het Ho Chi Minh Complex naar het hart van Viernam ontdekken in 'Uncle Ho's "Mausoleum. Staande voor het mausoleum zijn 79 cycad bomen, het symbool van Ho Chi Minh 79 bronnen van het leven, terwijl 2 bamboe ranges fluiten in de wind om de voormalige president en Vader van de Natie te herdenken. Zie het nabijgelegen huis-op-stelten en schilderachtige One-Pillar Pagoda, gebouwd van hout voor de 11e-eeuwse keizer Lý Thái Tông. Blijf de Enthnology Museum - een openbaar museum de tentoonstelling van de etnische groepen van Vietnam. De missie van het museum is het wetenschappelijk onderzoek, de verzameling, de documentatie, conservering, tentoonstelling en het behoud van de culturele en historische erfgoed van verschillende etnische groepen van de natie Volgende bezoek zou de Galary van Lacque Paiting Collection zijn. Het beste van het handwerk van het noorden van Vietnam. Dan zou je lunchen bij lokale restarant met de diepe aanraking van de kunst van Hanoi Cuisine. U zult dan een bezoek aan de Tempel van de Literatuur, de site van de Vietnamese eerste universiteit dateert uit 1070 en was oorspronkelijk gebouwd als een tempel voor Confucius. Binnenin vind je de steen steles gemonteerd op de ruggen van schildpadden, waarin de namen van de Vietnamese beste geleerden ingeschreven hebben kunnen zien. De tempel wijst op het belang dat de Vietnamese samenleving plaats op het onderwijs, zowel nu als in het verleden. Na de lunch. In de namiddag, verken de levendige oostelijke sector van Hanoi, zoals het Hoan Kiem-meer, de Ngoc Son-tempel en Huc Bridge. Wandelen rond de oude wijk en mengen met de lokale bevolking als ze gaan over hun hectische leven. Eindigen met een 30-minuten Cyclo Tour rond de Oude Quater van Hanoi naar het beste uitzicht op het leven van Hanoian hebben.

Van Long Nature Reserve - Phat Diem Stone Church 1 dag

4. Van Long Nature Reserve - Phat Diem Stone Church 1 dag

08:30 uur Verlaat Hanoi, je hebt een sampan-boot naar het natuurreservaat Van Long. Ga verder naar de stad Ninh Binh met een stop voor de lunch in een lokaal restaurant Rijd naar Phat Diem. De Phat Diem Stone-kathedraal is een buitengewoon artistiek, cultureel en religieus werk van de gemeente Luu Phuong, district Kim Son. De site is niet alleen een harmonieuze combinatie tussen de architectuur van Aziatische pagodes en de Europese kerk, maar toont ook bekwame technieken van Vietnamese ambachtslieden sinds de 19e eeuw (1875-1899). Je kunt ook de lokale markt van Kim Son bezoeken, die bekend staat om het met de hand maken van matten Rijd terug naar Hanoi en arriveer om 17:30 uur in Hanoi. Einde van de diensten.

Hanoi Must-See City Full Day: Museum of Ethnology & Lunch

5. Hanoi Must-See City Full Day: Museum of Ethnology & Lunch

Je gids en chauffeur halen je op, dus geef informatie over je hotel om de ophaalservice te bevestigen. Bezoek het Ho Chi Minh-complex en maak kans om het gebalsemde lichaam van Ho Chi Minh te zien en loop vervolgens door de tuin van Ho Chi Minh om de 2 huizen te zien waar hij van 1954 tot 1969 woonde en werkte. Bezoek de One Pillar Pagoda waar mensen de Godess of Mercy aanbidden. Het is de meest unieke padoga ter wereld. Bezoek ook het keramiek- en pottenbakkersdorp Bat Trang of het Vietnam Museum of Ethnology, afhankelijk van de dag. Lunch in een restaurant. Geniet van de Vietnamese keuken inclusief vele heerlijke gerechten. Blijf de Tempel van de Literatuur bezoeken - de eerste universiteit in Vietnam in het feodale systeem. Zie de Tran Quoc Pagoda - voor het eerst gebouwd in Ha Noi in de 6e eeuw. Je ziet de oudste Bodhi-boom in Vietnam geplant door Ho Chi Minh. Vertrek naar het Hoan Kiem-meer voor een bezoek aan de Ngoc Son-tempel, waar mensen generaal Tran Hung Dao aanbidden die de Mongoolse indringer in de 13e eeuw versloeg. Na een bezoek aan de pagode van de One Pillar, ga je naar de Lacquer Paintings workshop - het grootste centrum in Ha Noi Bezoek dan, afhankelijk van de dag, een van deze: - Optie 1: keramiek- en pottenbakkersdorp Bat Trang (Op maandag - woensdag - vrijdag) - Optie 2: Vietnam Museum of Ethnology (Op dinsdag - donderdag - zaterdag en zondag)

Private Hanoi: menigtevrije ochtendhoogtepunten van de stad

6. Private Hanoi: menigtevrije ochtendhoogtepunten van de stad

Duik in de bezienswaardigheden, geluiden en geuren van de bruisende stad tijdens deze stadstour door Hanoi, een geweldige manier om enkele van de belangrijkste hoogtepunten van Hanoi te zien. Begin de stadstour met een bezoek aan de Tempel van de Literatuur. Oorspronkelijk gebouwd ter ere van Confucius door koning Ly Thai Thong in 1070, werd zes jaar later een universiteit aan het terrein toegevoegd. De universiteit gaf onderwijs aan de koninklijke familie en kinderen van de aristocratie of "mandarijnen". De universiteit bleef hier totdat koning Gia Long aan het begin van de 19e eeuw de administratieve hoofdstad van het land van Hanoi naar Hue verplaatste. Spring binnen in een traditioneel theehuis om enkele van de beste Vietnamese groene theesoorten te proeven en luister naar duizend jaar oude verhalen die de betekenis van theeblaadjes voor lokale culturen uitleggen. Thee is nog lekkerder als het wordt geserveerd met authentieke snacks zoals gezoete lotuszaden en sperziebonencake. Ga verder met de Hanoi-tour en ga naar het Hoa Lo Prison-museum. Gebruikt door Franse kolonisten voor politieke gevangenen tot 1954 en later door Noord-Vietnam voor Amerikaanse krijgsgevangenen, kreeg het gevangeniscomplex tijdens de oorlog in Vietnam (1954-1975) sarcastisch de bijnaam "Hanoi Hilton" door Amerikaanse piloten. Beroemde ex-krijgsgevangenen zijn onder meer Pete Peterson (de eerste Amerikaanse ambassadeur in een verenigd Vietnam in 1995) en de Amerikaanse senator John McCain. Je volgende stop is de grootste en oudste kerk in Hanoi. De Sint-Jozefkathedraal werd gebouwd in 1886 met een architecturale stijl die vaak wordt vergeleken met de Notre Dame de Paris. Deze neogotische kerk is niet alleen een religieuze plek, maar is ook een populaire fotoshootachtergrond voor lokale tieners. Ga verder naar het hart van Hanoi - het Hoan Kiem-meer, met zijn prachtige Huc-brug en de Ngoc Son-tempel. Ervaar de spirituele harmonie van verschillende religies die naast elkaar bestaan op dezelfde plek. Stop dan voor de lunch voor een traditionele kom pho, een absolute must als je in Vietnam bent, voordat je de tour beëindigt. U kunt dan uw eigen verkenning van het gebied voortzetten of uw gids zal u helpen bij het nemen van een taxi terug naar uw hotel.

Historische privé-scootertour door Hanoi met lunch

7. Historische privé-scootertour door Hanoi met lunch

Verken de interessante geschiedenis van de prachtige hoofdstad Hanoi achterop een motor. Bekijk het Ho Chi Minh Mausoleum, de oude wijk, het Franse historische museum, het Vietnamese vrouwenmuseum, de Tempel van de Literatuur, het Vietnam Museum voor Volkenkunde en The West Lake. Nadat je door je chauffeur-gids bent opgehaald bij je hotel, is de eerste bestemming een lokale coffeeshop waar je kunt genieten van unieke eierkoffie, een specialiteit van Hanoi, terwijl je het tourprogramma bespreekt. Begin de tour door een lokale markt in Hanoi te bezoeken. Het verkennen van de markt is een spannende manier om de cultuur te begrijpen. Vervolg de tour door de Tempel van de Literatuur te bezoeken om meer te weten te komen over hoe het onderwijs in Vietnam van vroeger tot nu werkte. De volgende attractie is het Vietnamese Vrouwenmuseum, een prachtige plek om meer te weten te komen over de geschiedenis van vrouwen in Vietnam. Daarna is het al middag dus neem een pauze in een van de beste veganistische restaurants in Hanoi en leer alles over de Vietnamese veganistische keuken. Na de heerlijke maaltijd is uw laatste bezoek aan de Long Bien-brug, een historische vrijdragende brug over de Rode Rivier die twee districten, Hoan Kiem en Long Bien, met elkaar verbindt.

Sitemap Museum van Hanoi

Wil je alle activiteiten in Museum van Hanoi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.