Datums kiezen

Museum van illusies, Dubai

Museum van illusies, Dubai: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Dubai: toegangsticket voor het Museum of Illusions

1. Dubai: toegangsticket voor het Museum of Illusions

Ga op een sociale en vermakelijke reis naar een magisch rijk dat alle generaties verrukt in het Museum of Illusions in Dubai. Het is perfect voor het maken van nieuwe ervaringen en plezier beleven met vrienden en familie. Het is een unieke plek in dit deel van het Midden-Oosten. Het is niet alleen ontworpen voor kinderen om te spelen en te leren, maar ook voor ouders, koppels, grootmoeders en grootvaders. Wees dapper en spring in de optische illusie van een vortex-tunnel, de eerste in zijn soort in de Verenigde Arabische Emiraten. De tunnel zal je behoorlijk verwarren: je gaat echt geloven dat de grond onder je voeten beweegt als je door een roterende cilinder gaat, waarvan het oppervlak toch stabiel en vlak blijft. Misvorm je spiegelbeeld in de spiegelkamer, snijd jezelf los in de oneindige kamer, weersta de wetten van de zwaartekracht en vormen, terwijl je prachtige foto's maakt in elke mogelijke pose. Zie uit naar de hologramcollectie, bekijk elke optische illusie van dichtbij en inspecteer iedere installatie grondig. Je wordt er op een uitstekende en leuke manier aan herinnerd dat onze aannames over de wereld die we om ons heen waarnemen, niets anders zijn dan een schijnvertoning.  Leuke en geweldige trucs leren je over visie, perceptie, het menselijk brein en wetenschap. Dit maakt het gemakkelijker voor je om te begrijpen waarom je ogen dingen zien, die je hersenen niet kunnen verwerken. Zorg ervoor dat je de speelkamer bezoekt met intrigerende en educatieve spelletjes en puzzels – deze hersenkrakers zijn echt leuk, maar kunnen ook frustrerend zijn.

Dubai SuperSaver Pass

2. Dubai SuperSaver Pass

Geniet in je eigen tempo van de topattracties van Dubai met een handige SuperSaver Pass, die vanaf de eerste activering 7 dagen geldig is.Kies een pas voor 3, 5 of 7 dagen en krijg toegang tot de beste ervaringen van de Emiraten. Ga naar de top van de Burj Khalifa of The View at The Palm voor een adembenemend uitzicht, ontdek het leven buiten het centrum van de stad tijdens een woestijnsafari of ontspan aan boord van een dhow-boot tijdens een dinercruise in de Dubai Marina of op het kanaal van Dubai, leun achterover in een leuk waterpark zoals het Laguna Aquapark, bezoek de beroemde bezienswaardigheden van het oude en moderne Dubai met een stadstour van een halve dag of breng een bezoek aan KidZania, waar de kleintjes door middel van leuke rollenspellen kunnen leren hoe ze later als ze groot zijn dokter, journalist of schoonheidsspecialist worden. Topattracties en activiteiten: • Ain Dubai (geen piekuren) • Burj Khalifa - At The Top (geen piekuren) • Woestijnsafari (met vervoer van en naar het hotel) • Dhow Dinner Cruise in de Dubai Marina (met vervoer van en naar het hotel)• Dubai Aquarium & Underwater Zoo • The View at The Palm• Dubai fonteinenshow merentocht• SkyView-observatorium• Entreetickets voor het Dubai Frame• Dubai stadstour (halve dag, met vervoer van en naar het hotel) • Green Planet• iFly• IMG Worlds of Adventure• Kidzania• IJsbaan van Dubai• Ski Dubai• Dubai Canal, boottocht met diner• Dubai Dolphinarium• Laguna Waterpark• The Flying Cup• Museum van Illusies• Etihad Museum• Yellow Boats Dubai (60 minuten/5 bezienswaardigheden)• Love Boat Dubai (gedeelde tour/geen transfers/90 minuten)• Madame Tussauds• Chillout Lounge• Toegangskaarten voor het 3D World Selfie Museum• Infinity Des Lumières• Five-Star Sunset Cruise in de Dubai Marina• Tickets voor The Lost Chambers Aquarium

Dubai: rondleiding door de oude binnenstad met musea, soeks en boottocht

3. Dubai: rondleiding door de oude binnenstad met musea, soeks en boottocht

Word ondergedompeld in de cultuur en geschiedenis van Dubai tijdens een uitgebreide excursie naar de majestueuze oude binnenstad. Ontdek de gebieden Al Fahidi en Al Bastakiya, bezoek beroemde musea en markten en vaar langs Dubai Creek op een typische houten boot. Ontmoet je gids in het erfgoedgebied Al Seef en ga vervolgens verder naar de historische wijk Al Fahidi, die dateert uit de 18e eeuw. Verken de lokale Arabische huizen en verwerf kennis over de geschiedenis van de Verenigde Arabische Emiraten en Dubai. Ontdek vervolgens het historische gebied Al Bastakiya en ga verder naar de markten van Bur Dubai, inclusief de Grand Souk. Klim aan boord van een traditionele Abra om over te steken naar de Deira-kant en slenter rond de iconische Goud- en Kruidensouk.

Professionele fotoshoottour - Dubai Al Seef Gold Spice Souk

4. Professionele fotoshoottour - Dubai Al Seef Gold Spice Souk

Je krijgt de beste locaties voor professionele fotoshoots tijdens onze wandeltocht door de oudste stad van Dubai terwijl je geniet van het luisteren naar de lokale leuke weetjes en de Arabische 1001 nachten-verhalen. Al seef, Al Fahidi Heritage Fort en Gold & Spice Souk bevinden zich in het oude stadsgedeelte van Dubai met een geschiedenis die uit elke hoek komt. Dus onze fotoshootwandeling heeft zijn speciale route-opties, van verborgen museum- en kunstgalerijverkenning tot een kopje traditionele Arabische koffie of theeproeverij, watertaxirit langs de Dubai Creek, terwijl je geniet van aromatische Arabische parfums en verrukking van de geur van kruiden die in de lucht hangt . Ik weet zeker dat jullie allemaal op een unieke manier tevreden zullen zijn terwijl je de beste opname van je ervaring maakt. We zullen niet optreden als zomaar een fotograaf, maar we zullen enkele leuke weetjes en interessante verhalen over de plaatsen in onze fotoshoot wandelen met je delen.

Beschikbare activiteiten

4 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Museum van illusies, Dubai

Wil je alle activiteiten in Museum van illusies, Dubai bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Museum van illusies, Dubai

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 186 beoordelingen

Ik had een absoluut heerlijke ervaring in het 'Museum of Illusions' - de puzzels en illusies waren interessant, informatief en tot nadenken stemmend - waarbij de meerderheid hun oorsprong, geschiedenis, gebruik en details uitlegde die wetenschappelijk onderzoek omvatten. Er waren interactieve puzzels - waarvan je kunt proberen ze te ontcijferen, en optische illusies die als bizar en grappig kunnen worden ervaren! Met dit in gedachten wil ik het personeel bedanken voor het aanbieden van foto's om de herinneringen vast te leggen. Omdat de batterij van mijn mobiele telefoon leeg was, bood het personeel snel aan om te helpen met het maken van foto's met hun camera en hielp ze met het opladen van mijn telefoon. Ik waardeerde dit zeer, net als een soloreiziger - ik heb misschien niet kunnen vertrekken met veel vreugdevolle momenten om herinneringen op te halen - en een telefoon met het leven, om mijn weg terug naar accommodatie te vinden! Het personeel nam vervolgens die avon

We gingen naar het museum van illusies aanbevolen door vrienden. We waren op een MSC-cruise ex bij het verlaten van de haven namen we de taxi (ongeveer 20 € heen en terug) die ons aan het begin van het jaar in het voetgangersgebied afzette. mooi voor een rustige wandeling met bars en bazaars. Het museum is bijna aan het einde van de wandeling, op een klein pleintje dat niet zo zichtbaar is. Het verdient het om bezocht te worden. Heel schattige meisjes die voorstellen om je foto's te maken en je de beste posities vertellen. Als je wat tijd hebt ... mis het niet !!!

Ik heb erg genoten van het museum. Het zat vol verrassingen. De puzzels waren echt braintrainers. Ik was alleen en de medewerkers waren heel behulpzaam maar ik raad een ieder aan om met een partner of vriend te gaan. Heel veel dingen moet je samen doen.

Je kent al een paar optische illusies, maar ik weet zeker dat er voor iedereen iets nieuws is. Maar in 2 uur ben je zeker door het museum.

Een hele leuke ervaring in dit kleine interactieve museum gehad. Deze zestigers hebben geschaterd bij de dolkomische situaties. Aanrader!