Kies data

Museum van Illusies (Wenen)

Museum van Illusies (Wenen): tours & activiteiten die je niet wilt missen

Wenen: toegangsbewijs Museum der Illusionen

1. Wenen: toegangsbewijs Museum der Illusionen

Verken meer dan 70 tentoonstellingsstukken in Museum der Illusionen. Geschikt voor het hele gezin, train je hersenen en misleid je geest met de verbijsterende puzzels. Daag de zwaartekracht uit in een schuine kamer. Groei en verklein je familie en vrienden in de Ames-kamer. Ervaar hoe het voelt om de grond onder je voeten te verliezen in de vortex-tunnel. Houd je smartphone of camera bij de hand, want er zijn talloze unieke fotomogelijkheden in het museum. Ontcijfer de lastige houten spellen en train je hersenen om creatief te denken.

  • Toegangstickets
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Museum van Illusies (Wenen)

Wil je alle activiteiten in Museum van Illusies (Wenen) ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Museum van Illusies (Wenen)

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 153 beoordelingen

Jammer dat er ineens veel bezoekers ter plaatse waren, sommigen met luid schreeuwende kinderen. We konden de laatste kamer niet gebruiken omdat een groep de kamer meer dan 30 minuten blokkeerde voor de foto. Zeer onattent naar de andere bezoekers. Ik zal zeker nog een keer komen met mijn kleindochter, en ik hoop dat het dan beter zal gaan. Over het algemeen heel interessant, ik zou graag verborgen oplossingen voor de houten puzzels willen zien

Het is een leuke activiteit voor alle leeftijden. Bij onze aankomst stond er een lange rij te wachten aangezien ze maar een beperkt aantal mensen binnenlaten per keer. Zo kan je gegarandeerd elk spel eens uitproberen. en meermaals zelf als je dit wil.

Super aan te bevelen, we kwamen rond 10 uur 's ochtends aan, de ingang is vloeiend met het ticket, de tour duurt iets meer dan een uur en je maakt een aantal echt coole foto's. Nu heb je een masker nodig.

Een ervaring die u niet mag missen, vooral als u kinderen hebt. Geschikt voor alle leeftijden, er is sprake van wetenschap en daarom interessant en leerzaam voor elke leeftijd.

Super leuk, een aanrader! Moesten het alleen even zoeken.